Arama sonuçları: *

1. OGÜN KARA

Yeni sistemim yılan hikayesi yardım please

Ekran kartıda 2 kere değiştirildi başka ekran kartı taktılar 😂🥺kafayı yicem kafayı 1709244201
  2. OGÜN KARA

ATOM V2V650W Güç Kaynağı : 1 Antec NX Series NX291 Fanlı ATX Oyuncu Kasası : 1 AGI 512GB NVMe M.2 SSD 2100MB Okuma / 1700MB Yazma : 1 Asrock Radeon RX 6700 XT Challenger Dual 12 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı : 1 AGİ 16GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL22 Ram :1 Asrock A520M-HVS AMD AM4 DDR4 Micro ATX...
  3. OGÜN KARA

Başka oyunlardada aynı sorunu ayıyorum zaman aşımı hatası stabil
  4. OGÜN KARA

Şuan onlar kurmuş göndermiş ben sadece steam indirip cs oynamaya çalıştım ama sorun öncekilerle aynı ve saatlerce bütün sürücüler denedim bir değişiklik olmadı şu anda en gğncel sürümde
  5. OGÜN KARA

ben bir sistem aldım gencerden sürekli sürücü zaman aşımına uğradı hatası alıyodum gönderdim yaptık dediler geldi yine aynı yine gönderdim yine yaptık dediler şimdi geldi yine aynı ekran kartı ex 6700xt son gelişinde ssd den dediler gönderdiler yine aynı 3aydır parasını ödediğim pc yi...
  6. OGÜN KARA

Ekran kartım rx6700xt yeni sistem aldım

Ben taktım kutuda geldi orda sorun yok kral 1703420079 Tekrar bi deneme yapacağım ekrandaki rekn karışmaları kurulumla alakalı yani inşallah öyledir 1703420952 oturun ekranı açılıyorken sürekli bu hatayı alıyordum ancak oturum ekranına girmek için şifremi yazar yazmaz ilk attığım ekranları...
  7. OGÜN KARA

1703419765 Bu
  8. OGÜN KARA

Solis diye yazıyor gencer gaminte aynısı artık gözükmüyor 1703419253 Açarken video çektim ama sadece kargo açılımı yaptım ekran kartını yerleştirirken çekmedim 1703419387 Hayır ilk gün bir sorun yoktu ikinci gün cs oyun içi problemler olmaya başladı sonra masaüstünde bile görseldeki gibi...
  9. OGÜN KARA

Anladım kral gencer gamingten aldım sistemi nası garantiye göndereceğim İlgin için çok teşekkürler
  10. OGÜN KARA

Sürekli sürücü düzgün çalışmıyor yüklenemedi gibi hatalar alıyorum sorun nerden kaynaklı anlamadım çipset arızası diyen var acaba garanti kapsamına giriyormu tek yaptığım çalıştırıp windows 10 kurdum sonra hatalar devam edince 11 i kurdum acaba kurarken bir hatamı yaptı. Anlamadım 11 e geçerken...
Top Bottom