Arama sonuçları: *

• Users: Cmarw
  • Order by date
  1. C

PS5 nereden almalıyım?

Hangi satıcıdan aldın ve bilkom garantili mi almıştın ?
  2. C

PS5 nereden almalıyım?

Arkadaşlar selam. PS5 almayı düşünüyorum amazondan veya hepsiburadadan fakat Bilkom garantili mi tercih etmeliyim? İthalatçı garantili olduğunda bir problem yaşarsam ne olur bu tarz sorularım var.
  3. C

Öneri S25+ için kulak içi kulaklık önerisi

Video durdurma ve atlama tarzı kısa yol tuşları var mı ?
  4. C

Öneri S25+ için kulak içi kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba S25+ almayı düşünüyorum fakat Airpodsun video duraklatma video atlama özellikleri çalışmıyormuş. Airbuds pro 3 içinse kötü olduğu yorumlarını gördüm fazlasıyla. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. C

Yeni ekran kartı takmadan önce DDU yeterli mi?

Solid teşekkürler 1753794164 Vatan indiriminden almıştım ben
  6. C

6750xt den 5070 e geçeceğim
  7. C

Merhabalar, Amd ekran kartından Nvidiaya geçeceğim format atmak en temizi mi olur yoksa DDU yeterli mi?
  8. C

Hangisi daha iyi intel amd arasında?

Bence gerek yok ssdyi yükseltebilirsin onun yerine
  9. C

Zotac Ekran Kartı Tecrübeleriniz Neler?

tabii 1753520301 Teşekkürler yorum için
  10. C

Evet renk seçimi benim de hoşuma gitti cidden
  11. C

Solid 1753519453 Evet 25k 3 taksitle aldım. Ben de sorun yaşayacağımı çok sanmıyorum
  12. C

Merhabalar Dün Vatan indirimlerinden Zotac 5070 ekran kartı satın aldım marka takıntım yok fakat daha önce kullanan ve bilgisi olan arkadaşların deneyimlerini duymak isterim.
  13. C

Anydesk 5 dakikada bir atıyor

Merhabalar Haftada 1-2 kere iş sebebiyle uzaktan bağlantı ile çalışmam gerekiyor. 1 yıldır da Anydesk ile hiç sorun yaşamamıştım fakat bugün 5 dakika sonrasında bağlantımın kopacağı bildirimini aldım bunun bir çözümünü veya farklı bir uygulama önerecek var mı? Teamviewerda da aynı problem var.
  14. C

Ekran kartı kasaya sığar mı?

Arkadaşlar merhaba https://www.hepsiburada.com/asus-prime-rtx5070-o12g-nvidia-geforce-rtx-5070-12gb-gddr7-192bit-oc-2xhdmi-3xdp-dlss4-ekran-karti-pm-HBC0000850UDF Asus 3 fanlı 5070 modeli Thermaltake Commander G33 kasaya sığar mı emin olamadım şuan kullandığım ekran kartı powercolor 6750xt...
  15. C

🔥İndirim PNY RTX 5070 3 Fanlı 26.799 TL

Sinerjiden almayın diye yazan çok kişi gördüm bu konuda bilgilendirebilecek var mı ?
  16. C

Hangi 5070 tercih edilmeli?

Nereden aldın acaba?
  17. C

Gördüm fakat sinerjiden alınmaması gerektiği ile alakalı çok fazla başlığa denk geldim o yüzden çekindim.
  18. C

9 taksit ile hangi modeli aldınız acaba?
  19. C

Teşekkürler
Geri