Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim MLD M500 500GB SSD 983,99TL

bende yazın aldım 512gb 3300mb hızı var olandan dram yok muhtemelen çünkü kopyalama filan yaparken pc donuyor ayrıca çok ısınıyor sağlığı da hızlı düşüyor
  2. A

2200TL'ye Kadar KABLOSUZ Mouse Önerisi

kasaya ya da anakart farketmez zaten usb 2 kullanıyor .asus rog gladius iii wireless aimpoint öneriririm bende kullanıyorum 2. elden temiz bulabilirsin sıfırı 2600tl civarı
  3. A

BU BİLGİSAYAR NE KADAR EDER

Sadece kasa ise 20k yaz eğer nasipli isen birisi çıkar alır daha dün arkadaş 2060lı tüm sistemi 30k civarına sattı
  4. A

AM5 Sistem Toplama Önerisi

9700x alıp pişman olmassın 8 çekirdekli mis gibi son nesil işlemci onun üstü 3D olan işlemcileri almak var ama zaten ekran kartı çokta iyi değil
  5. A

Ryzen 5 5600 sıcaklık değeri

Mx4 veya mx6 önerebilirim daha iyileri var ama bende mx4 kullanıyorum memnunum
  6. A

10500₺ Anakart önerisi

Asus rog b650 ye bakabilirsin ben onu almak istiyorum sende bir bak ama marka takıntısı yok ise x670 al daha iyi
  7. A

Yardım İşlemci Ryzen 5 3500 x Sökerken Pini Yamuldu Ne Yapmalıyım

yok o anakartta o özellik yok mecbur sistem görüntü verecek halde bios atmanız lazım
  8. A

Rtx 3070 Ti Alınır Mı?

6900xt öneririm 3090 gücünde fiyatı da 12k civarlarındaydı olamıyorsa 10k ya 6800xt var ona da bakabilirsin
  9. A

anakartın yeni ise işlemci olmadan bios ubdate yapabilme ihtimalin var ancak b550 filan lazım
  10. A

hassas şekilde düzeltmeyi dene ama muhtemelen kopacaklar iğne ile şansını deneyebilirsin ya da tamire gönder her halukalda 1500tl lik işlemci tamir parası çıksa geriye çok bir şey kalmıyor gibi.
  11. A

7600X Overclock (OC) Rehberi ve Yardım

Elimde 7600X işlemci, 750W 80+ Gold PSU ve ASUS B650M anakart var. Overclock (OC) denemeleri yapıyorum. Şu anda doğrudan 5.50 GHz'e ayarlayıp voltajı 1.33V olarak belirlediğimde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ancak, işlemcinin 5.6 GHz'e kadar çıkabileceğini düşünüyorum. Bu ayarın üzerine ek...
  12. A

AFMF 2 düzgün çalışmıyor

Hocam ben ne diyorum siz ne diyorsunuz iki teknoloji de tamamen aynı olsa zaten ismi niye farklı olsun dimi benim aynı dediğim olay mantık aynı diyorum saniyede 60 gerçek kare oluşuyorsa bunlar yapay kare ile 120 filan yapıyor aradaki algoritma yazılım filan değişir netlik gecikme kalite...
  13. A

Oyun Geliştirme için Hangi İşlemciyi Almalıyım?

Bunların arasında rayzen 7 ve i7 olana bak i7 güçlü olur işini görür ama ısınıyorlar ve bi ara bozuldular falan şuan tek sorun ısınmaları bence almamak için yeterli bir sebep. bence sen rayzen 9 falan bak fiyatı biraz pahalı olur muhtemelen ama hiç değilse Rayzen 7 al Ryzen 9 9900X: 499,90...
  14. A

FX 6100 Overclock nasıl yaparım

Stabil değil işlemcin kaldırmıyor muhtemelen . Sen yinede Voltajı artırman lazım cpu ofset mod varsa eğer oradan da bir miktar volt vermen lazım bi bak
  15. A

AFMF 2 düzgün çalışmıyor

Tamam reis çalışma şekli aynı sorun aynı bende onu diyorum ama neyse çöçümü bilen varsa bende öğrenirim nasıl çözüldüğünü merak ediyorum
  16. A

FX 6100 Overclock nasıl yaparım

Frekansı ve voltajı kademeli attırıp teste sok sistem kendini kapatana kadar devam et
  17. A

AFMF 2 düzgün çalışmıyor

1080ti da fsr yi kullandım ve FG kullandım zaten neredeyse aynı şeyler ve fps 200leri geçerken ben 60 gibi görüyordum kapatınca 120fps lerde çok akıcı oluyordu ekran da 165Hz di sonra 6900xt aldım o zman gerçekten akıcılığı hissettim
  18. A

AFMF 2 düzgün çalışmıyor

Kartının modeli nedir bendede oluyordu 1080ti kullanıyordum o zamanlar sonra 6900xt aldım düzeldi
  19. A

BU PC KAÇ TL YE SATILIR

Sadece kasa en az 18K monitör de 3k dan saysan 24K filan olur gibi
  20. A

5600 5060'ı besler mi ?

1080p de zorlanabilir 2k da darboğaz yapmaz heralde
Top Bottom