Arama sonuçları: *

1. R

7000 tl ye hangi bilgisayar alınır

Hocam bütçemi 8000 tl yapsam dizüstü bilgisayar bulabilirmiyim minecraft oynatacak ve ders çalıştıracak
  2. R

@AliMert37 1731078530 @Grîmm
  3. R

Hocam peki dizüstü olan radeon vega 8 ekran kartlı olan oyun oynatmazmı 1731076703 Hocam çıkarmamın imkanı yok zaten ders çalışmak için kulanıcağım öyle yetişkinlerin kullandığı gibi ağrı düzeyde oyun oynamak kullanmayacağım oynayacağım oyun maks minecraft
  4. R

Hocam aynı fiyata daha iyi monitör dahil veya dizüstü bilgisayar varmı 1731075091 Hocam bide benim attıklarım arasından dizüstü olan mı iyi masaüstü olan mı
  5. R

Monitör dahil olması şart peki bu nasıl https://shbd.io/s/e89ymSh4 Ve benim bulduklarım oyun oynatmazmı hiç 1731074280 İlerde yükseltebilirim benim attıkların çok mu kötü
  6. R

Merhaba 6500 7000 tl ye bilgisayar olarak ne alınır az çok oyun oynanıcak Ben şuan https://shbd.io/s/3hkvAqJ0 https://shbd.io/s/T48ZRTqe Bu cihazları buldum 1. Olan gtx 1060 ekran kartı var 2. Olan radeon vega 8 graphics Sizce hangisi alınır ve önerebileceğiniz bilgisayar varmı dizüstü...
  7. R

Ayağım alçıda ama hiç ağrımıyor

Merhaba çarşamba günü sabah az ayağım ağrıyor diye hastaneye gittim morartı ve şişlik yoktu sadece biraz ağrıyordu doktor çatlak var dedi alçıya alamasak olurmu zaten çok ağrımıyor dedim alçıya almasak olmaz dedi 4 gündür alçıda ama üstüne basıp yürüyebiliyorhm hiç ağrısı yok sıfır yararlan...
  8. R

11 bin tl ye android telefon önerisi

Merhaba 11 bin tl ye sıfır ikinci el farketmez yurtiçi olmalı öncelikler Kamera Orta düzey oyun oynatması 3/4 sene idare etmesi
  9. R

12.000 tl ye telefon önerisi

Malesef 12k son bütçem 1 kuruş bile arttıramam
  10. R

12.000 tl ye telefon önerisi

Merhaba 12k ya kamerası iyi olan pubg 60 fps + veren (pubg nerdeyse hiç oynamayacağım)uzun süre beni götürebilecek telefon önerisi yaparmısınız ikinci el sıfır yd farketmez
  11. R

4500 tl telefon önerisi

4500 tl ye ikinci el telefon önerisi yaparmısınız hiç oyun oynamayacak sadece arama whatsap vb işler için
  12. R

7500 tl tablet önerisi

Merhaba 7500 tl ye ikinci el hafif oyunlar oynatabilen genellikle oyun ve ders için kullanılacak bir tablet önermisiniz bütçe maks 7500
  13. R

Mobil ödeme ile yapılan satın alma hat taşınırken gözükürmü

@EDMIN 1719927415 hocam hattı taşıdım ama sim kilitli yazıyor ne yapmalıyıyım hat açıldımı bilmiyorum
  14. R

Tm hocam çok teşekkür ederim zaten hat sahibi zaten soracağını hiç düşünmüyorum o işlerden bi gram anlamaz teşekkür ederim
  15. R

Hocam mesela onlar sorarmı atıyorum kardeşinizin nerede ne harcadığına bakmak istiyormusunuz diye eğer sormazlarsa sıkıntı olmaz ve telefoncu bizim tanıdık
  16. R

Nerde gözükür ve eminmisiniz 1719722322 @EDMIN
  17. R

Öncelikle merhaba hattım şuan faturasız ve benim üzerime değil tl ile işlem yaptım ve bu hat taşınırken gözükürmü hat benim üzerime değil o yüzden bir sıkıntı olurmu satın alma gözükürmü
  18. R

S21 mi iPhone 11 mi se 2020 mi

Hocam şifre yapsak olmuyormu yorulmam ama
  19. R

İos dan geçeceğim hocam benim için face ıd hiç önemli deil olsa bile kullanmam yani 1714928989 Hocam face ıd ekran değiştirilmeden bozulmuş ekranı çizdiği için değiştirmiş ve satıcıyı tanıyorum şuan kullandığım cihazıda ondan aldım
  20. R

Hocam ne havası ya elma ile havalı mı olunur alırım pazardan elma arkasına yapıştırırım biter.yani benim amacım havalı olmak değil ha olmussun ha olmamışşın benim için farketmez benim için önemli olan cihazın performansı elması değil ama iPhone alırsam mesela bütçe biriktirim ve iphone satıp üst...
Top Bottom