Arama sonuçları: *

1. G

GT1030 Sistem Tavsiyesi

attıklarım toplam 5k ediyor (işlemci ve ekran kartı dışı zaten elimde var) işlemciyi satmakla uğraşmak istemiyorum zaten vaktimde yok başka şehire taşınacağım ve bu kuracağım sistemi burda bırakacağım. Bu parçalar uyuymlu mu diye öğrenmek istedim sadece. 1727356514 elimde zaten oyun oynamak...
  2. G

GT1030 Sistem Tavsiyesi

hocam bütçe dışına çıkıyor
  3. G

GT1030 Sistem Tavsiyesi

malesef o kadar vaktim yok hızlıca kurmam gerek sistemi
  4. G

GT1030 Sistem Tavsiyesi

Elimde GT1030 ekran kartı ve G6400 işlemci var yanına aşağıdaki parçaları almaya düşünüyorum. Bunlar uyumlu mu veya daha ucuz uyumlu parça var mı? Genelde YouTube cart curt Office programları için kullanılacak. anakart Ssd Ram Kasa
  5. G

Nintendo Switch Oled alınır mı?

2025 de switch 2 çıkıyor ve korsana düşmemesi için çok fazla üretip çıkaracaklarını açıkladılar. acele yoksa biraz beklenebilir
  6. G

Yardım 4060 VE R5 5600lü sistem Cs2 takılıyor

w11di sistem w10a format atmadan geçtim bi format attip deneyim
  7. G

sıcaklıktan olduğunu düşünmüyum çünkü pcyi açar açmaz böyle oluyoe ve düzelmiyor bu her oyunda oluyor, pcye res atinca yaşamiyorum bunu
  8. G

Kulaklığım soldan ses fazla veriyor

bende razet krakende ayni sorunu yaşadım. windows ses ayarlarından sağ sol ayarlayabiliyorsun. benim sağ taraf %60a kadar kısılmıştı bi onu kontrol et
  9. G

RTX 4060 ve R5 5600lü sisteme sahibim ama oyun arada linkteki gibi takılmaya başlıyor ve sistemi yeniden başlatmadıkça düzelmiyor ne yapabilirimlü sisteme sahibim ama oyun arada ekteki gibi takılıyor ve sistemi yeniden başlatmadıkça düzelmiyor ne yapabilirim?
  10. G

Hazır sistem alacağım

butce
  11. G

Yardım Sizce buradan bu telefon alınır mı?

daha önce hepsiburada dan ip12 ve ipad aldım hiç birinde sorun yaşamadım ama nolur nolmaz diye kutusunu açarken video cekmeni tavsiye ederim
  12. G

2000TL Klavye Önerisi

biraz bütçe arttırıbilirsen bunu alabilirsin fps oyunlari oynuyorsan tepkime süresi felan çok az zaten e-spor takımının ürünü ben çok memnunum https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye
  13. G

i5 12400f + rtx 4060 bu isi normal mi?

işlemci stok fansa normal
  14. G

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "BİLGİSAYAR FİYATLARI ACAYİP DEĞİŞECEK!"

1660tiyı yeni bırakıp 4060a geçtim. Geçme nedenim csde 240fpsın altına düşüyor ve 240hz monitörde sıkıntı yaratıyordu. Rust yayını yaparken ara ara 60fps altına düşüyordu.
  15. G

İncehesap indirim teklif etti

modart x17
  16. G

1000tl indirdiler ama ben itopyadan siparis ettiigm icin kabul etmedim
  17. G

harbi mi nerde link
  18. G

incehesap tarafından arandım indirim yapmayi teklif ettiler sepetteki sistem için ldldlwşekowpwks
  19. G

Dolandırıldım YARDIM

iban hangi bankaya ait
Geri