attıklarım toplam 5k ediyor (işlemci ve ekran kartı dışı zaten elimde var) işlemciyi satmakla uğraşmak istemiyorum zaten vaktimde yok başka şehire taşınacağım ve bu kuracağım sistemi burda bırakacağım. Bu parçalar uyuymlu mu diye öğrenmek istedim sadece.
1727356514
elimde zaten oyun oynamak...
Elimde GT1030 ekran kartı ve G6400 işlemci var yanına aşağıdaki parçaları almaya düşünüyorum. Bunlar uyumlu mu veya daha ucuz uyumlu parça var mı? Genelde YouTube cart curt Office programları için kullanılacak.
anakart
Ssd
Ram
Kasa
RTX 4060 ve R5 5600lü sisteme sahibim ama oyun arada linkteki gibi takılmaya başlıyor ve sistemi yeniden başlatmadıkça düzelmiyor ne yapabilirimlü sisteme sahibim ama oyun arada ekteki gibi takılıyor ve sistemi yeniden başlatmadıkça düzelmiyor ne yapabilirim?
biraz bütçe arttırıbilirsen bunu alabilirsin fps oyunlari oynuyorsan tepkime süresi felan çok az zaten e-spor takımının ürünü ben çok memnunum
https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye
1660tiyı yeni bırakıp 4060a geçtim. Geçme nedenim csde 240fpsın altına düşüyor ve 240hz monitörde sıkıntı yaratıyordu. Rust yayını yaparken ara ara 60fps altına düşüyordu.