Arama sonuçları: *

1. E

İPhone 15 pil çok hızlı bitiyor

Hiç hesaba vurmamıştım bu şekilde video izlerken bile 4 5 şarjın gitmesi garibime gittiği için sormak istemiştim teşekkürler 1752097337 Genel olarak sadece instagram üzerinde değil çoğu uygulama da böyle özellikle arka plan da şarkı dinlerken . Android bi cihazdan geçtiğim için belki de...
  2. E

İPhone 15 pil çok hızlı bitiyor

Merhabalar 4 gün önce iPhone 15 cihaz aldım .Şarjı çok hızlı bir şekilde tükeniyor , 3 4 dakikalık bir sosyal medya gezmemde şarj 1 azalıyor. Baktığım birkaç forum da bir süre daha beklenmesi gerektiğini pilin kalibre olacağını söylediklerini gördüm .Böyle bir durum gerçekleşir mi yoksa servis...
  3. E

Çözüldü✓ Pc normalden çok fazla ram kullanıyor

İyi akşamlar bilgisayarımda 8 gb ram var son zamanlarda görev yöneticisinden baktığım zaman ram kullanımı hiçbir şey kullanmadığım halde 4-6 gb arasında , kullanılabilir ram 2-3 gb arasında görünüyor bu durumu nasıl çözebilirim donanımsal bir sıkıntı mıdır yoksa virüs vb. olabilir mi ?
  4. E

Çözüldü✓ Oyunlara girdiğim zaman sistem kendini kapatıp yeniden başlatıyor.

Tamamdır teşekkür ederim denicem 1707082656 Yarın deniyecem sonuçları paylaşırım
  5. E

1707081678 Dosya göndermede hata verdi ayrı olarak attım
  6. E

Ekran kartı ve işlemci sıcaklığına furmarkt ve core temp ten test ettim ama değerler normaldi 1707081429
  7. E

Merhabalar bilgisayarım bazı oyunlara girdiği zaman kendini kapatıp yeniden başlatıyor bu sorun son 2 gündür başladı eskiden sıkıntısız girdiğim oyunlarda bile yeniden başlatmaya başladı . Dying light ve gta v girdiğim gibi yeniden başlatıyor şuanda oynayabildiğim tek oyun forza kaldı bu sorunun...
  8. E

Çözüldü✓ 1000 TL ye kadar kulaklık önerisi

Havid 2002p ile farkı nedir acaba iki model arasında hangisi tercih edilmeli ?
  9. E

Çözüldü✓ 1000 TL ye kadar kulaklık önerisi

Merhabalar , 1000 TL bütcem var önerebileceğiniz kulaküstü kulaklık var mı ?
Geri