Arama sonuçları: *

1. W

9070xt ekran kartlı bu sistem alınır mı?

bende bu modeli düşünmüştüm,şansımı seveyim kasım indirimi bekledik ,en az 10 bin tl zarara girdik!Firmalar vergi olayı ve bu ram artışı yüzünden kampanya falanda yapmıyor....
  2. W

Kasayı 850w psu lu olan kasayla değiştireceğim 1762762815 11.11 de indirimli sistem gelir mi acaba?
  3. W

Merhaba arkadaşlar!Kasım indirimlerini beklemek neredeyse + 10 bin tl ye mal oldu,en son ayın 11 de bu sistemi almak isiyorum,bu olmamış,mutlaka değiştirilmeli dediğiniz bir parça var mı? veya aynı fiyat aralığında başka bir sistem öneriniz var mı? teşekkür ederim...
  4. W

Maksimum 75 bin tl yi geçmeyecek sistem önerisi!

Kusura bakmayın,hayal kırıklığı yaşadım,etrafımda ne paraf kartı nede maksimum kartı olan var....Şu sistemde iyi fiyatmış ama kısmet değilmiş... Negatron | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem 72.999 TL
  5. W

EE incehesap gaming gecesi başladı ama sadece normalde taksit yaptığı kartlara 3 taksit yapıyor,nerede bunun avantajı?:mad::mad::mad:
  6. W

Bir ay içinde yeni pc yi almam lazım benim emektar can çekişiyor....
  7. W

Merhaba! 75 bin tl yi geçmeyecek mümkünse peşin fiyatına 2 veya 3 taksitli alınabilecek;amd işlemcili,5070Tİveya 9070 XT li sistem tavsiyelerinizi bekliyorum(hazır sistemde olur.)
  8. W

9070XT Ekran Kartlı Sistem Toplama Önerileri

Hepinize yanıtlarınız için çok teşekkür ederim,herkese gönlündeki sistemi alması dileğiyle iyi akşamlar...
  9. W

Kafam karıştı 360 lık sıvı soğutucu için önerdiğiniz kasa mı yoksa başka bir kasa mı kullanacağız?:)
  10. W

Ayrıntılı yanıtınız için teşekkürler.
  11. W

75k ama peşin fiyatına taksit yapan yerlerden toplamak istiyorum,9070xt ekran kartıda önceliğim.
  12. W

Arkadaşlar 3 ü bir arada bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? maliyet biraz düşüyor gibi... https://www.n11.com/urun/gameagle-storm-850w-80-power-sivi-sogutmali-siyah-bilgisayar-kasasi-67151736?magaza=batubilgisayar
  13. W

Anladım,kasayı değiştiriyoruz,ekran kartı 5070 ti olabilir,ssd ve ramlerede biraz daha bakayım.Fiyatların pahalı olması birazda hepsi burada nın peşin fiyatına 9 taksit yapmasından dolayı. Şu ürün ilginç geldi ama siz ne dersiniz...
  14. W

Önerileriniz için teşekkürler,neden 5070ti?biraz açabilir misiniz?
  15. W

Merhaba,uzun süredir perşin fiyatına taksitli bir 9070xt li sistem kovalıyorum ancak firmalar ısrarla fahiş vade farkları koyuyor bende daha önceden açılmış konulardan vs yararlanarak bir sistem topladım,bu olmamış,bu ürün daha uygun olur tarzı tüm önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim...
  16. W

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Neyse anlaşamıyoruz yinede teşekkürler....
  17. W

Bir önceki sayfada belirtmiştim 75 bin civarı ancak maalesef idefix olmalı çünkü peşin fiyatına 6 taksit yapıyor,bazı parçalar belki n11 olabilir,onlarda 3 taksit yapıyor çünkü,birde benim topladığım parçalar hakkında yorum yapabilirmisiniz?
  18. W

Bu forumun kendi kafasına göre mesaj birleştirmesi de ilginç.Daha önce yazdım ama sadece eski öneri geliyor,bu bileşenleri yorumlayıp,iyidir veya bu fiyata şunlar daha iyi olabilir veya daha hesaplı olabilir diyeceğiniz öneriler var mı? teşekkür ederim. Satıcı:Gamers Arena(8.3) Ücretsiz Kargo...
  19. W

Merhaba,benim mesaj arada kaynadı galiba,bir fikir verirseniz çok memnun olacağım,keşke firmalar peşin fiyatına 3-4 taksitle iyi sistemler çıkarsada bu parça uyumlu olurmu stresinden kurtulsak ama olmuyor maalesef..
  20. W

Selamlar, peşin fiyatına 6 taksit yaptığı için ürünleri bu siteden almak zorundayım,bir gözden geçirip bu olmamış,şu ürün daha f/p dir derseniz veya hepsi uygun derseniz çok memnun olurum teşekkürler. 1744561333 Biraz karışık olduayrı bir mesaj olarak yazayım,kasayla birlikte 78 bin tl yi...
Geri