Arama sonuçları: *

1. E

Valorant random hesap

aynen oyle hocam bende valoda ban yemıstım 3 ay HWİD ve sımdı tekrar yersem bısey olur dıye korkuyorum bakalım bılen bırısı cıkıcak mı
  2. E

Valorant random hesap

hocam zamanında valorantta hıle actım ve bu spoofer ıslerıne cokm gırdım eger ılerıde bı sorun olursa sakın almayın tr de denedım yurt dısıda hıcbırı guvenılır degıl hepsi aynı urunu satıyolar bırde spoofer bıle ban yedırıyor ama random hesaplarda ne olacagını bılmıyorum bı konuda hesapların ban...
  3. E

Valorant random hesap

Öncelikle merhaba Valorant’ta arkadaşlarımla oynayabilmek için rastgele bir hesap (random hesap) almayı düşünüyorum. Hesap TR sunucusunda olacak ve fiyatı yaklaşık 100 TL civarında. Bu hesabı alıp 1-2 gün oynasam, HWID ban veya herhangi bir şekilde kendi ana hesabımın banlanma riski olur mu? Bu...
  4. E

Replika Ayakkabı sitesi

hocam sizde aldınız mı aynı sıteden veya baska sıteden kalıtesı nasıl
  5. E

En İyi Replika Ayakkabı Nereden Alınır?

hocam ayakkabıyı aldınız mı
  6. E

Replika veya ithal ayakkabı önerisi

hocam ithalın acıklamasına bakarsanız orjınal ve yurt dısından getırılen urunler denılıyor ve üstteki attıgım linkteki sitede dıger konu sıtelerınden alan bırkac kısı var ve onlarda aynı dıyor
  7. E

hocam ithal ayakkabılarda alınmaz mı aynı kalıte dıyolar
  8. E

hocam genel olarak bıleklı ayakkabı tercih ediyorum okuldayken daha rahat oluyorlar
  9. E

Öncelikle merhaba, internetten ayakkabı almak istiyorum ve genelde Nike ile Adidas gibi markalara bakıyorum. Ancak günümüz ekonomisi nedeniyle fiyatlar oldukça yüksek. Bu yüzden önerebileceğiniz replika ya da ithal ayakkabı satan yerler var mı? Ayrıca Nike Tech gibi ürünler almak istiyorum...
  10. E

Microsoft Store'da uygulamalar inmiyor ''0x800706d9''

knk onceki bir konu icin yazmıstımda konu kitlenmis anakart banını nasıl kaldırdın yardım edebilirmisin istersen dcde veririm
  11. E

Tom Clancys Ghost Recon Wildlands ve Ghost Recon Breakpoint Türkçe yama

Öncelikle merhaba Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands ve Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint oyunlarını aldım ve türkçe çevirisi yok güvenilir bir türkçe yama varsa atabilirmisiniz deneyenler önerirse daha iyi olur VirusTotaldan kontrol ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
  12. E

Mönitör standı önerisi

Öncelikle merhaba bütçem 1900 TL monitör standı için öneri yapar mısınız? mönitör: Gigabyte G24F-2
  13. E

Royal Kludge RK61 Driver

Merhaba Royal Kludge RK61 klavyesini amazon üzerinden satın aldım klavyenin driverını nereden bulabilirim ?
  14. E

Mini Klavye Önerisi %60-65

Merhaba arkadaşlar %60 veya %65 mini klavye önerisi bekliyorum bütçem 1200 tl şimdiden önerileriniz için teşekkürler
  15. E

MousePad önerisi 500-650 TL

fps oyuncusuyum fps oyunları için mousepad önerisi bekliyorum
Geri