Arama sonuçları: *

1. adiltemel

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Edge 512 GB - 54 bin TL

S25 varken Ultra varken bu cihaz bir tek bana mı anlamsız geliyor? Zaten pek tutmamıştı da bir ara baya indirim yapmıştı Samsung, şu an da öyle gerçi.
  2. adiltemel

❌İndirim Bitti! 2 TB M2 SSD 8.741 TL (Soğutuculu - 2GB Dramli - 7415/6800 - Gen4)

Görüyor ve artırıyorum, fosil olduğumuz ortaya çıksın 😹😹. Bir de 3 taksit yaptırmışım, dolar kuru 1,23 , yani 58.3 dolar, dolar enflasyonuna göre de şimdi 89$, adamların parası sağlam!
  3. adiltemel

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Siz saldırın bakalım güzel indirimler var. Bu gaming gecesi sayfası, Chrome'da neden bu kadar yükleniyor işlemciye? Aloo İncehesap sesim geliyor mu? 😅
  4. adiltemel

❌İndirim Bitti! Thermalright Peerless Assassin 120 SE iyzico ile 409 TL!!!

İyizico + parolapara ile 10 TL ye geldi , köfteler sizi! 😂
  5. adiltemel

Raijintek ELEOS 12 DUO ARGB HAVA SOĞUTMA 1049 TL

Paylaşımdaki ürün düşük kalır, Thermalright Peerless Assassin al.
  6. adiltemel

🔥İndirim Arctic Freezer 36 A-RGB - İşlemci Soğutucusu 1250TL

6 ısı borulu çift kule soğutucu ile tek kule 4 ısı boruluyu kıyaslamak haksızlık olur zaten. Peerless iyidir.
  7. adiltemel

🔥İndirim Vatan Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İndirim Müthiş Kasım

Tek bir bağlantı koysan yeterliydi oysa, Vatan Bilgisayar secili-bilgisayar-parcalarinda-yuzde20-indirim Zahmet etmişsin baya, eline sağlık.
  8. adiltemel

🔥İndirim KODAK X120 SSD 512gb 365tl vergisiz 540 mb/sn

Bunları feyk olabilir, almayın. Kapasite yüksek gösterir, ancak tam veri yazdığınızda sahte çıkabilir. Hatta içinde gerçek ssd yerine sdcard->sata dönüştürücü bile olabilir.
  9. adiltemel

🔥İndirim 64GB Flash Bellek İntenso 119₺🔥

Aman usb 2.0 almayın artık, 20 daha fazla verip şunu alın . Yazma hızı düşük olsa bile en azından yeni çiplerin okuma hızı yüksektir. EDİT: Evet yorumlara göre 133 ile okuyor 40 ile yazıyor. Gayet güzel.
  10. adiltemel

MSI MAG FORGE M100A 600W 80+ Kasa 2557₺

Kasa güzel, niye laf ediyorsunuz ki? mATX formatta ufak şirin bir şey. Ryzen 7600 sistemi buna aktardım. Fanları 'hafif' sesli olduğu için molex uzatma ile 12v ve 5v hattı üstünden 7v ile besliyorum sesleri azaldı.
  11. adiltemel

🔥İndirim UYKU TUTMAYANLAR! IKEA’YA 🔥

'RÖM' koçbaşı da gelecek mi acaba? 😹
  12. adiltemel

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria G2 1 TB 1761,59 TL

Vatan'daki 1700'lük OEM olandan daha düşük özelliği.
  13. adiltemel

🔥İndirim Gamebooster Tıtan 360W Rainbow Fanlı 360MM Sıvı Soğutma Beyaz 2.399TL

Fan ayarlarından kısabilirsin. Sıvı soğutmanın esprisi o zaten, işlemci biraz ısındı diye tam gaz fan yüklenmesine gerek yok ki.
  14. adiltemel

🔥İndirim Samsung 990 PRO 1TB 7450MB-6900MB/Sn Sepette 3.719,99 TL🔥

12 Ağustosta , trendyol satıcılı 3460 'a almışım. Unutmadan bu diski alanlar mutlaka Samsung Magician yükleyip, son yazılıma güncellesinler. Gerçi yeni gelenler günceldir ama, arada eskide kalanlar olabilir.
  15. adiltemel

🔥İndirim Intel Core i9 14900K 3,2 GHz 20.654,99TL

Aslında 7950x3D almıştım ancak, 7950x ile değiştirdim iade edip. Zırnık OC potansiyeli yoktu. Bir de tek CCD'ye koymuş 3D cache (CCD0) saçma sapan hibrit bir yapı olmuştu. CCD0 taş çatlasa 5200 yaparken CCD1 5700'lere çıkıyordu. L3 önbellekten yararlanan uygulamalar CCD0'da, hızdan yararlananlar...
  16. adiltemel

🔥İndirim Intel Core i9 14900K 3,2 GHz 20.654,99TL

Alınır mı? 7950x var.
  17. adiltemel

🔥İndirim Fakir Goldie Kettle 4000₺ yerine 2000₺🔥🔥

Gerçekten satıcılar yüksek fiyat yazıp, sonra üstünü çizip düşük yazınca, insanlarda 'indirim' algısını oluşturuyorlar. Sanırım psikolojik bir eğilim bu. Ne gördük şimdi ? Ürünün aslında satış fiyatı 2k, indirim mindirim yok. Gidip CVS alın en iyisi, pişman olmazsınız, hem demliği de var 😅
  18. adiltemel

🔥İndirim Fakir Goldie Kettle 4000₺ yerine 2000₺🔥🔥

Geçiniz efendim. Yok 5 binmiş de 2 ye düşmüş laf. Altı üstü su kaynatıyor. Çay makinası olarak isteyen buyursun, ülkemizin 'güzide' markalarından CVS Harman 1399 TL. Daha önce güzide 'kiwi' markasının aynı modelini kullanmıştım (CVS yerine Kiwi yazıyordu). Aha bugün geldi. Eskiyi kutuya koyup...
  19. adiltemel

🔥İndirim Huawei BE3 Wifi 7 Router 1.999 TL 🔥

Huawei ax3 quad core cihaz almıştım vaktiyle uygun fiyata -şimdi uçuk fiyat gördüm- , performansı hiç beğenmedim. En son Zyxel Multy M1 aldım iki takım (4. cihaz). Acayip rahat, ayarla tak unut. Kendi arasında da wifi mesh geçişleri harika.
  20. adiltemel

VARTA POWER ON DEMAND Rech.AAA 1000mAh 2x8 Foil (16 adet şarjlı pil) 877 TL

Bunlar AA yalnız, duyurudaki AAA pil. Kaldı ki Vartanın da AA olanı var şurada --> Amazon 16 adet, tanesi 83'e geliyor. Kalite açısından GP'den iyidir diye düşünüyorum.
Geri