Arama sonuçları: *

1. Amelles

Bu termal macun alınır mı?

Ben sol taraftaki 45 liralık almayı düşünüyorum leptop için bu paraya vermeye değer mi veya öneriniz nedir? 50 TL den fazla ödemekte istemiyorum.
  2. Amelles

Şifrelerinizi Nasıl Saklıyorsunuz?

Merhabalar, size bir sorum olacaktı. Şifrelerinizi nasıl nerede Saklıyorsunuz.
  3. Amelles

Ets 2 De Siyah Ekran Verip Oyun Çökmesi

Selamlar, Ben önceden ets 2 ye kişiye özel dorseler gelmeden önce oyunu oynayabiliyordum hatta online de bile az kassada düşük ayarlarda oynayabiliyordum. Bu günlerde tekrar oynamak istediğimde oyunu açıyorum yeni bir profil açtıydım ilk garajımın nerede olduğunu seçtiğimde beni eğitime...
  4. Amelles

1000 tl 1500 tl arası leptop önerisi

Merhabalar Üniversiteye giden bir tanıdığımın acil bir leptopa ihtiyacı oldu 1000 tl 1500 tl arasında bir leptop arıyor ama ne kadar ucuz olursa iyi olur sağ dece tarayıcıda gezecek ve sanırsam yine tarayıcı üzerinden canlı derse katılacak önerilerinizi bekliyorum
  5. Amelles

Linux lite hakkında bilgi gerekiyor

İstediğiniz ekran masaüstü götüntüsü
  6. Amelles

Şimdilik masa üstüne erişimim yok atabilirsem bu gün ya da yarın unutmasam atarım
  7. Amelles

Yok chrome book deyil masa üstüye kurulu cloutredy diye bir şirket sunuyor işletim sistemini ama chrome os deyilde chromeium os diyemi ne yinede birebir benziyor
  8. Amelles

(Bu konunun yeri buramı bilmiyorum) Yeni linux lite 5.0 çıktı Bu işletim sitemini Culdready chrome os 32 bit yüklü İntel core duo 2.00 ghz Ekran kartı yok 1gb ram Li bilgisayar var Şimdi bu chrome os da 1 gb a çok yakın kullanıyor (950 mb küsür) tarayıcı çok iyi olmasada kasmadan...
  9. Amelles

Dokunmatık Kısmında Yaşadığım sorun!!

Merhabalar bir takım sıkıntılardan dolayı leptop uma ilk önce windows 7 sonra windows 10 a güncelledim windows 10 un güncellemelerini yüklemeden önce leptopumdaki dokunmatık kısmında sağ tarafında parmağı yukarı aşağı sürükleyince sayfada aşaı yukarı kayıyordu windows 10 güncellemelerini yapınca...
  10. Amelles

Bilgisayarım açılmıyor yardım!!

Merhabalar windows 10 yüklü leptop umun yanına android x86 kurmak istedim kurduğumda açtığım zaman grubu soruyordu windows mu açılsın android x86 mı açılsın diye android x86 açtığım zaman ekran tuhaf bir şeyler oluyordu doğrusunu yüklemediğimden mi oluyordu bilmiyorum her neyse daha sonra...
  11. Amelles

İşletim sistemlerinde sıkıntı var!

Merhabalar bilgisayarımda windows 10 un yanında pirime os da kurmuştum daha sonra bir şeyler yaptım, bilgisayar açılırken hangi işletim sistemini açayım diye soruyordu ben bir şeyler yapınca onu sormayıp direk windows 10 u açıyordu daha sonra bu bilgisayar-yönet depolamadan işletim sisteminin...
  12. Amelles

Program önerisi

Teşekkür ederim
  13. Amelles

Program önerisi

Merhabalar pc için oyunlarda fps artmasi için program önerir misiniz? hani ben oyunu açınça bilgisayardan bir kaç programı falan kapatıp ya da başka şeyler yapan program...
  14. Amelles

Anakartımın desteklediği işlemcilere nasıl bakabilirim.

Yardımın için teşekkür ederim
  15. Amelles

İşlemci min modeli
  16. Amelles

İşlemci m neden ısınıyor?

Yazdığınız cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim. 1586613219 Yazdığınız cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim.
  17. Amelles

İşlemci m neden ısınıyor?

Merhabalar Bende çok eski bir lep top var ve bu lep top da normal internette gezin semde bir süre sonra çok ısınıyor açtığı oyunları oyna samda daha fazla ısınıyor bu lep top alındığından beri ne bilgisayarcıya gitti nede bir bakım oldu bu bu ısınmanın nedeni termal macundan dolayımı kaynaklı...
  18. Amelles

Merhabalar Bende casper nirvana nın eski bir bilgisayarı var ve ben bu bilgisayarda hangi parçaları değiştirebilirim diye düşündüm. aidia 64 programı üzerinden kaç ram desteklediğini ve kaç mghz de desteklediğine bakabiliyorum ama oradan hangi işlemciye desteği olduğunu ya yok ya da ben...
Top Bottom