Arama sonuçları: *

1. T

İntel İ5 12400F VS Ryzen 5 5600. Sistemlerden hangisi daha iyidir?

İnteli kötülemiyorum ama şuan onlarda Nvidia gibi para için ne performans ne verim biraktilar. Bir önceki nesile bakıyorsun arada 3-5 oynuyor ama fiyat farkı uçurum. AMD önümüzdeki senelerde artık masaya yumruğunu vurması lazım. Yoksa bunlar daha çok böyle salla pati iş yapar.
  2. T

🔥İndirim Ryzen 5 5600 2900 TL + NAYS

Bana uyarı atan çok bilmiş moderasyon ekip üyesi. Sen bu işlemciyi kimden satın alıyorsun parekenteciden demi. Bu parekenteci ne yapıyor hazır sistem topluyor aaaa ne tesadüf. Sen bunu AMD üretim yerinden almıyorsun. Ki alamazsinda zaten. Kullanılmadığına dair net bilgi sunamiyacagin bir durumda...
  3. T

🔥İndirim Ryzen 5 5600 2900 TL + NAYS

Tray ve mpk islemcilerin kullanılmış ürün olduğunu biliyorsunuz umarım. Ondan böyle fiyat aşağı çekiliyor. İade edilen sistemlerden veya başka donanımı arıza yapmış sistemlerden söküp satıyorlar. Garantisi vardır.
  4. T

İntel İ5 12400F VS Ryzen 5 5600. Sistemlerden hangisi daha iyidir?

İşlemcide AMD ekran kartında Nvidia şaşma derim. AMD kullananların övdüğü kadar iyi çalışmıyorlar maalesef. Hayırlı olsun sistemin.
  5. T

2. El 3070ti 10k dan aldım ho go

Hayırlı olsun kardeşim. Piyasa çok batık 2. Elde bişey diyemiyorsun sonuçta bakıyor sıfırı fırlamış. Satsa yenisini alamayacak sonuçta. Bizim normal şartta bu fiyatlara 4000 serisi kart almamiz gerekiyordu. Türk Liramiz çok değerli maşallah 😅
  6. T

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Asus Rog Strix ekran kartı alınca tutucu çıkıyor kutuda. Tornavida gibi yeter bana o. Bu tarz ürünler biraz fantazi çok isterse canım 3D printer ile yapılır. Bence aşırı gereksiz tutacağı mesafe 3-5cm estetik gözükmüyor.
  7. T

Toplayacağım R5 7500f'li Sistem Nasıl?

Gaming Gecesini bekle İncehesap güzel ürünler koyuyor. Çok indiriyor diyemem ama piyasanın altına iniyor en azından belli başlı ürünler.
  8. T

Toplayacağım R5 7500f'li Sistem Nasıl?

Anakarti orta segment yapilirsen daha iyi olur tabii ki bütçen dahilinde.
  9. T

TR'DEKİ AKIL ALMAZ RTX 4070 SUPER FİYATLARI

Satılmaması ve elinde patlaması gibi bir durum yok maalesef. Bu hiçbir zaman değişmedi değişmeyecek. Çünkü diyorsun sen alma öte tarafta bu fırsatı kaçırma kanka fiyatı arttarcılar var.
  10. T

Çok mu şanslıyım? İade ettim

Öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama dediğin mümkün. En azından benim iadelerimi anlayan birine satamazlar sistem içine sokmazlarsa. Çünkü ben aldığım ürünü direk kayıt ediyorum uygulamasina.
  11. T

Çok mu şanslıyım? İade ettim

Amazon ve Mediamarkt para basan satıcılar günlük cirosu baktığında bizim iademiz sinek vızıltısı onlar için. Ek olarak ben Vatan ve internet satıcısı İncehesaptanda iadelerde sorunsuz aldım parayı. Muhtemelen hazır sistem içine takıp öyle satıyorlar gibi geliyor bana.
  12. T

Bu sistem alınır mı?

Henüz detaylı bakmadım daha. Hem garantili hem faturalı sen 15k bunu sunabilecek misin. Taksit sağlayabilecekmisin peki. Ekran kartına 8k verdiğini düşünmüyorum verdiysende geçmiş olsun yani kardeşim. Google amcadan cikarttigim ilk sonuç Google amcaya sor dedin diye ordan araştırdım direk...
  13. T

Bu sistem alınır mı?

Genede 15klik bir şey yok ortada bak seni rencide etmek için demiyorum yanlış anlama. İşlemcinin sıfırı 3.5k ekran kartının sıfırı 6k ram 16gb 1.5k SSD ile anakart 3k diyelim 3k da kasa diyelim gene 15k bulmuyor. Artı o paraya adam 3060+ sistem alır sıfır. Bence sen piyasadan bi habersin güzel...
  14. T

Bu sistem alınır mı?

Rtx2060S var bende 4k ya alıcı çıkmıyor neyin 8k sindan bahsediyorsun güzel kardeşim.
  15. T

Bu sistem alınır mı?

7-8k arası gibi bir fiyata satabilirsin
  16. T

R5 5600 & 4060 Gta 6 acarmı beler

Sen en iyisi rockstara mail at. Yoksa bu iş çözülmez 😂
  17. T

Eski donanımlarım ne kadar eder ?

Max 2k oda ekran kartı ve PSU için ram'e para vermezler
  18. T

Steam Kullanıcıları Hangi Ekran Kartını Kullanıyor? - Aralık 2023 Anket Sonuçları

İşlemcide ben AMD kullanıyorum. Ama ekran kartında çığır açsada geçmem 12 yıl boyunca şans verdim ben AMD ekran kartlarina en son Rx5700xt kullandım ve final oldu. Malesef ki ekran kartım yazılım kurbanı oldu. Fiyat performans diye parayı da çöpe atmamak lazım. Listeye sondan 3. Girmişiz oda...
  19. T

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Sen ne yaşıyorsun ben anlamadım. Senin şahsına karşı herhangi bir hakaret tarzı bir şey yazmadım. Ama maşallah Kıt akıllı olduk zavallı olduk. Teşekkür ederim boş yorumların için ben ağlamam sen merak etme. Kaybettiğim bir şey yok. Bir daha yazmazsan güzel olur. Mahkeme falan uğraştırma beni 😂
  20. T

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Sen bu zeka ile harcanıyon buralarda. Yarın domatesin tanesini 50 Türk lirası yaparlar. Sende Steam'in Global oluşuna oturur ağlarsın 😂😂
Geri