Arama sonuçları: *

1. I

❌İndirim Bitti! I5 12400F-RTX 4060 TI VENTUS H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM 24.000 TL SADECE MAĞAZA

telefonla siparişte eve yolluyorlar mi bilen var mı?
  2. I

Çözüldü✓ Vatanbilgisayar pc toplama yardım

anakart ve diğer parçalar ozaman da uygun olur mu sizce?
  3. I

hocam eksisi olur mu? benim iyi işlemciye ihtiyacım var, almışken oyun da oynarım diye 4060li alıyorum asıl öncelik işlemcide aslinda
  4. I

vatandan sadece işlemciyi i7 14700f yapıp almayı düşünüyorum. anakarti da değiştireyim mi uyumlu çalışır mi şuanki haliyle? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-8c-8g-h610m-r-500gb-ssd-16gb-ram.html
  5. I

Vatan bilgisayar tak çalıştır sistem 4060ti 22500 tl

vatan yeni çıkan, fiyatı düşen sistemlerin bildirimi alma yolu var mı kaçıyor hep
  6. I

🔥🔥🔥Vatan Sistem Yapıştırın

Her gün bakıyorum bi sistem yakalayamiyorum nasıl başarıyorsunuz abi 😂
  7. I

mediamarkt 4060 i5 12450

merhaba arkadaşlar intel işlemci gerektiren bir iş uygulaması kullanıyorum, aynı zamanda mesai saati dışında da oyun oynarım diyorum aşağıda bıraktığım bilgisayar pahalı mı? Amd ekran kartlarını da sık oyun oynayanlara tavsiye ediyorlar benim için ikinci planda. vatan bilgisayar taksit yapıyor...
  8. I

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

arkadaşlar mağazaya gidiyim yarın diye düşünüyorum ama önümde 10 kişi olursa 10 ar tane alirsalar nolcak 😂
  9. I

Yardım 2k görüntü alamıyorum

merhaba arkadaşlar, dell inspirion 3593 model laptop kullanıyorum, intel i3 1005g1 işlemcisi var ekran kartı gömülü, yeni 2k monitör aldım intelin sitesinde de 4k ya kadar 60hz de görüntünün desteklendiği yazıyor fakat görüntü ayarlarında en fazla 1920p çıkıyor, arkadaşın laptopuyla denedim 2k...
Geri