Arama sonuçları: *

1. Mydearbird

Yardım 3070 yük altında donma problemi

İ7 10700
  2. Mydearbird

Yardım 3070 yük altında donma problemi

Merhabalar 3070 ekran kartında yük altındayken bir anda bilgisayar donuyor ve bilgisayardan windows açılma sesi geliyor furmark'da 1080P de yaptığım testlerde ekran kartı en fazla 78 79 dereceleri görüyor ve bu derecelerdeyken yaklaşık testin 7-10 dakika arasında dediğim olay gerçekleşiyor bu...
  3. Mydearbird

r7 370 4gb rdr2 oynatır mı?

ortalama 30 40 fps veriyor olması lazım r7 370 4gb rdr2 de bu fps değerlerinde oynarım diyorsan yükleyebilirsin
  4. Mydearbird

Yardım Social club store kısmı yok

Çok garip bi hatayla karşı karşıyayım ne yapsam bir türlü sorunu çözemedim oyunu çoğu kez kapa aç yaptım bilgisayarı aynı şekilde kapa aç yaptım fakat sorunum düzelmedi normalde social menüsünün solunda store olması gerekiyor fakat gözükmüyor ne yapmam lazım bilenler varsa yardımcı olursanız...
  5. Mydearbird

Yardım Driver güncellemesinden sonra ekranda kırılmalar

Merhabalar zotac geforce 3060 marka model ekran kartı kullanmaktayım geçenlerde driverı güncelledim ve güncellemeden sonra monitörün orta kısmının biraz üstünde salisyelik kırılmalar oluyor nasıl tarif edilir bilmiyorum her dakika olmuyor 5dk 10dk da bir yaşanıyor bu durumda ne yapmam gerekmekte...
  6. Mydearbird

Xbox game pass ile forza horizon 5 ilerlemem kayıt oluyor mu ?

Merhabalar iyi forumlar xbox game pass üyeliği sayesinde forza horizon 5 i indirdim oyunu oynadığım süre boyunca yaptığım gelişmeler xbox hesabıma kayıt oluyor mu ? horizon 5 i steam üzerinden indirime girdiğinde alacağım steamden indirip girdiğimde oyuna girerken xbox hesabımı bağladıkdan sonra...
  7. Mydearbird

Yardım Ryzen 5 3600 UV Yapmaya Yardımcı Olur Musunuz?

Selam dostum aynı sorunu ben de bf 5 de yaşadım işlemcim 95 dereceleri görüyordu artık 73 74 dereceleri görmekteyim bf5 de bu videodaki işlemleri yaptıkdan sonra sıcaklık değerlerim düşmüş oldu video ;
  8. Mydearbird

cpb yi kapattıkdan sonra bu sıcaklık ideal mi ? (bf5)

Merhabalar dün bf5 oynarken işlemcim 95 dereceleri gördüğü için bi konu açmıştım ve cpb yi kapatmam söylenmişti kapattım ve işlemci sıcaklık değerim 73 lere kadar indi cbp kapatmadan önce ; cbp kapattıkdan sonra ; kullanmış olduğum soğutucu wraith stealth klasik amd işlemci soğutucusunu...
  9. Mydearbird

Öneri Bf5 için bu sıcaklıklar normal mi soğutma önerisi

Herhangi bir fan hatası olmadı ultra detaylarda oynamaktayım fan çalışmasa bence sıcaklıktan pc direkt kapanırdı zaten
  10. Mydearbird

Bilgisayarı henüz yeni topladım yaklaşık 5 aylık önerin için teşekkürler 1628105165 tamamdır teşekkürler
  11. Mydearbird

Bios üzerinden kapatiyoruz değil mi bu ayarı
  12. Mydearbird

Önerin için teşekkürler aslında aklımda bir de Cooler master masterliquid ml240 v2 var sizce hangisini almalıyım ?
  13. Mydearbird

UV yapmayı bilmiyorum maalesef
  14. Mydearbird

Merhabalar sistemim 5 3600 ve 3060 dan oluşmakta işlemci fanı olarak normal kutudan çıkan wraith stealth fanı kullanmaktayım ekran kartımın marka modeli ise Zotac geforce rtx3060 twin edge gaming oc 12gb sıcaklıklar şu şekilde ; 1080P ultra detaylarda oynamaktayım (online) 64 kişi ekran kartım...
  15. Mydearbird

sistemime kasa onerisi verirmisiniz

Asus gt301
  16. Mydearbird

Güç Kaynağı Alıyoruz

500W yeterli
  17. Mydearbird

Redmi note 8 pro kasma sorunu

bi ara youtube'da gezerken seninle aynı sorunla karşılaşan birinin videosuna denk gelmiştim cihaz farklıydı fakat gene pubg de kasmaması gereken bir cihazdı sorun direkt telefondaydı servise vs gitmişti telefon değiştirilmişti gibisinden hatırlıyorum kısacası sorun hiç bir şekilde düzelmezse...
  18. Mydearbird

Yardım Steel Series actis 5 chatmix zor dönüyor (enerji içeceği)

Merhabalar dün enerji içeceği içerken az bir şey dökülmüştü ve chatmix in üzerine de geldi kurudukdan sonra doğal olarak yapış yapış oldu ve şunda ise baya zor ve yavaş dönüyor sizce nasıl halledebilirim yapışkanlığı nasıl alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim chat mix ;
  19. Mydearbird

Coinminer virüsü hakkında yardım

Merhabalar iyi günler bilgisayarımda her gün olduğu normal bir şekilde takılıyordum ve bir anda windows defender bilgisayarınızda ''CoinMiner'' adlı bir yazılım/virüs olduğunu belirtti gelen windows bildirimine tıklayarak kaldır dedim tam kalktığından emin olmak için Malwarebytes yükledim ve o...
  20. Mydearbird

Asus gt 301 kasa ön paneli nasıl açabilirim

çözümü bulamadım en son kasanın yanında gelen başlangıç klavuzundaki şekildeki gibi çekerek çıkardım kırılacakmış gibi geliyor ama kırılmıyor çekerken
Geri