Arama sonuçları: *

1. whoxxer

Çözüldü✓ Sıvı soğutmalı PC kurulumu 1500 TL ?

Başlığa bakınca custom sıvı soğutma kuracak diye anladım. 5 dk sürecek işlem için çok fazla hocam. Sanırım size bu fiyatı veren iş yerini yeni açmış.
  2. whoxxer

hayattan cidden zevk alan var mı

Bence evlenmeyi dene. Bak her gün nasıl başka bir dünyaya uyanıyorsun tek can hakkıyla :)
  3. whoxxer

AMD R9 7950x3D sistem önerisi

Tasarım yapacaksanız curved monitor çok sağlıklı olmaz. Düz panel seçmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.
  4. whoxxer

Laptopa yumruk attım yamuldu

Hocam ölü piksel o. Çok sıkıntı yapmaz ışıklar açıkken oynayın.
  5. whoxxer

Evdekiler pcyi bozucak

Vallahi iyi sabır ediyorsunuz. 8-10 yıl önce render alırken malum bazen 24 saat sürerdi. Bizimkileri evden kovacak oluyordum yanlışlıkla kapatırlar diye. Sonra durumun ciddiyetini anladılar. Bilgisayarından alev çıksa karışmayız dediler. Öyle rahata erdik.
  6. whoxxer

recovery your pc/device needs to be repaired hatası alıyorum nasıl çözerim

Hocam bariz boot dosyası hatası. Öncelikle bu ekrana ne sebep verdi var mı bir fikriniz (ani elektrik kesintisi, bozuk/virüslü dosya vb.)? Bu ekranda F1 ile devam edebilir veya boot ekranında F8 veya benzeri tuş kombinasyonu ile kurtarma seçeneklerinden birini seçerek geri yükleme veya sıfırlama...
  7. whoxxer

Sistem Yükseltme Önerisi

Arkadaşlar selamlar. Hazırda custom sıvı soğutma sistemimi güncellemek istiyorum. Genel olarak tasarım amaçlı uygulamalar ve Cyberpunk 2077 tarzı oyunlar oynuyorum. Mevcut donanım ve güncellemek istediğim donanımlar aşağıdaki gibidir. Malum custom soğutma sistemlerinde donanım değişikliği sık...
  8. whoxxer

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

Geri