Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Almak isteyene aynı 1000tlden veririm geldi duruyor sıfır ayarında ürünü beğenmedim. İade almıyorlar.
  2. H

Arkadaşlar adamlara mail atmıştım iade etmek istiyorum diye. 4 5 gün sonra geri dönüş yaptılar ürünün ambalajı açtıysanız iade almıyoruz diyorlar. Ben adamlara diyorum ki ürünü aldım 1 2 saat geçmeden size yazdım gönderdiğiniz ürün ya defolu ya da kötü iade etmek istiyorum bana kargo bilgilerini...
  3. H

sende de benim gibi sorun oldu mu hocam mouse düzgün kaymıyor beyaz skatez takılı geliyor yanında yedek cam skatez ve beyaz skatez geliyor
  4. H

ryzen5 5600 yanına rtx4060 mı rtx3060ti mi

3600 işlemciyle 5500 işlemci hemen hemen aynı performansı verir. Vento kasa daha iyi evet. Ama bendeki psu 650w ve sharkoon kötü bir marka değil. SSD Hızı daha yüksek. Anakart B450. Neyse hayırlı günler.
  5. H

ryzen5 5600 yanına rtx4060 mı rtx3060ti mi

Bendeki sistemden daha iyi mi sence bu
  6. H

evet güzelce temizledim sorunsuz bir şekilde taktım hatta beyazları kullanacaktım onlara baktım bu şekil sürtüyor cam skatezi takayım belki düzelir diye taktım ama aynı şekilde mouse
  7. H

fotoğrafı yükledim şimdi hocam mouse bildiğin sürtüyor mousepade . mousepad de HyperX pulsefire mat rgb öyle dandik bir mousepad değil yani. Cam skatez vs yazıyor ama hyperx hastenin yarısı kadar iyi değil bilmiyorum belki bana defolu ürün gönderdiler ama cidden çok kötü yani
  8. H

İçinden cam skatez çıkıyor vs. bunlar sırf pazarlama amaçlı eğer daha önce az biraz kaliteli bir mouse kullandıysanız bu ürünün gerçekten çok kötü olduğunu anlarsınız. HyperX haste var bende bunu sırf kablosuz mouse geçmek için aldım ama almaz olaydım bakayım iade edebilirsem edicem 1701516002
  9. H

Arkadaşlar ben bu ürünü aldım bugün geldi cam skatez vs. cart curt yazıyor ama mouse bildiğin mousepade takılıyor çok kötü cam skatezi taktım o bile kötü. 200 liralık bi mouse alsanız daha iyi kayar şakasız söylüyorum bunu
  10. H

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

kapandı sanırım şuan alınmıyor ama dene almayı . en fazla iptal olur paran hesabına geri gelir
  11. H

reis benim kazan bilişim 2si geldi 1i iade gitmiş sistemde dağıtımda gözüküyor hala senin sistemde teslim edildi yazıyo mu
  12. H

beyler ben teslim aldım ama sistemde hala dağıtımda gözüküyor
  13. H

2tane kargo aldım da sisteme teslim edildi yazmadı adam telefondan kodu okutup verdi ama
  14. H

eyw beyler işlemci fan ve ogre klavye geldi
  15. H

beyler şimdi aras kargo geldi kazan bilişim 3tane dağıtımdaydı 2si geldi 1i iade gidecekmiş :ROFLMAO:
  16. H

kargocu mu istiyor sistemde teslim edildi yazıyo mu
  17. H

beyler 5600xt ekran kartı 2000e alınır mı
  18. H

beyler kazan bilişimden ürün alan var mı teslim edildi mi
  19. H

1tb 620ye geldi