Arama sonuçları: *

1. T

Dual Sense Gamepad Pc de Oynanırmı

Uyumlulukta bir sorun çıkmaz değilmi
  2. T

Dual Sense Gamepad Pc de Oynanırmı

Herkese merhaba soru başlıktaki gibi güncel olarak 9. Nesil xbox wireless gamepad kullanıyorum hissiyatları giderek bozuldu ve kablosuz bağlantıda sorun var . Yeni bir gamepad almak istiyorum ve dual sense araştırıyorum pc de kullanan varmı xboxla arasındaki fark ne dahamı iyi pc için uygunmu...
  3. T

❌İndirim Bitti! Logitech F710 Gamepad 777.90₺

Almayın kullandım eski cihaz bağlantı problemleri var
  4. T

İtopya haksız rezilliği

Ben kimsenin fikrini sormadımki millete dert oldu kartım 4090 demek için almıyorum ben kaliteli ürün istiyorum bu kadar daha uzatmayın 1699526209 Ben kimsenin fikrini sormadımki millete dert oldu kartım 4090 demek için almıyorum ben kaliteli ürün istiyorum bu kadar daha uzatmayın bence tadı...
  5. T

İtopya haksız rezilliği

Kafanız hala evgada pny de galax da evet bütçe konusunda sıkıntım yoktu parçaları özenle seçtim içime sine sine severek aldım ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyo ben bu kadar takmadım faturayı parasının hakkını veriyo sistem Allah isteyen herkese nasip etsin 👍
  6. T

İtopya haksız rezilliği

Saol güzel yorumum için vbilgisayarcılarda 30k falan diyo zatem 🤣👍
  7. T

İtopya haksız rezilliği

1699369862 Neye göre bro ? Özelliklere göre mi yoksa bu liste daha mı ucuza alınabilirdi özelliklere göreyse ben palit kullanamıyorum daha ucuz alınabilirse ben hazırcıyım ayrıca 40k derken listeye bi bak tekrar orda mönitör klavye ve 4 yıllık kasper dahil?
  8. T

İtopya haksız rezilliği

Dolandırılmayanlarda forumlarda
  9. T

İtopya haksız rezilliği

Kral ben 1 ay önce vatan bilgisayara 101K fatura kestirdim bu listeye sonra technopata konu açtım işlemci gpu ya göre çokmu güçlü olmuş falan diye millet alay etti bu para verilirmi vatan kazık ne gerek var msi şu bu diye ama hep derim ne internetten bişey getirtirim ne sistemi kendim toplarım...
Geri