Arama sonuçları: *

1. Y

GIGABYTE G25F2 24.5" 200Hz 1ms HDR10 AdaptiveSync monitör 4060 ti için uygun mu

Arkadaşlar merhaba.Yeni monitör alacağım bu monitörü beğendim dolu bir cihaz şu anda da popüler bir ürün ancak kafama bir şey takıldı pivot olmayan şu modelde...
  2. Y

120 tl vs 24 tl windows key hangisi alınmalı?

Orası öyle evet hocam 1738616639 Çok teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için bildiğiniz oem lisanslar varsa linkini atabilir misiniz
  3. Y

O nedir hocam satıcı mı
  4. Y

Arkadaşlar lisanssız windowsta hem arka plan resmini değiştiremiyor hem de f2-f3-f4 ses tuşlarını kullanamıyoruz. Bundan dolayı kuzenim fullprogramindir sitesinden crackli lisans attı yapma dedim virüslü olur fln yok kanka ben yıllardır kullanıyorum bi şeyini görmedim dedi bende iyi hadi olursa...
  5. Y

Lise Döneminde Sosyallik Kaybı ve Çözüm Arayışları

Teşekkür ederim yardımcı olduğunj için
  6. Y

Knk düzenle bunun ne alakası var
  7. Y

Arkadaşlar lise 2 yim ve 9 daki ergence paylaştığım instagram storyleri yüzünden 1-1,5 yıl boyunca her ortamda dalga gecilmeye maruz kaldım arkadaşlarım tarafından, bazen bende umursamadım güldüm geçtim ama bu arkadaşlarlarımın beni umursamayıp beni önemsemeyip gruplarına almamalarına sebep...
  8. Y

Yardım 2-3k arası ses tekerlekli mekanik klavye önerisi

Güzel model ama num lock tuşlu modeller lazım hocam
  9. Y

Sistemimde darboğaz mı var?

Knk oturmamış olabilir arkadaşın dediği gibi gpu pubg ye göre iyi ayarların orta fln sa normal sonuçta bi gta rdr değil ama işlemcinin sıcaklığı biraz sıkıntılı termal macun olmayabilir belki cozemezsen sıvı soğutucu al
  10. Y

Yardım 2-3k arası ses tekerlekli mekanik klavye önerisi

arkadaşlar kaliteli mekanik klavye arıyorum. Razer , steelseries apex 3 var güzel klavyeler ama membrane çoğu. Bi gamepower ogre fln var o da gamepower kalitesi yani ne beklersin ha tutulan bi marka ama kulaklığını aldığımdan beri rgb olarak sevmiyorum. Direkt düşünmeden şunu al diyebileceğiniz...
  11. Y

Sevdiğim kıza açılmakta zorlanıyorum

Kanka dışarıdan öyle gözüküyor ama pek alakası yok okulun mesela ben 6 yıl kolejde okudum ilk-orta kolej okuyan arklarım var çoğu kişinin sevgilisi var ve o kız da kolejden geldi cropla st atan birisi öyle diyeyim ama çok kararsızım biraz daha beklemeli gibiyim ha ama tabii ki öyle tipler de var...
  12. Y

Sevdiğim kıza açılmakta zorlanıyorum

Arkadaşlar proje imamhatip lisesinde 10. Sınıf öğrencisiyim başta şunu belirteyim okulda kız erkek sınıfları ayrı ve teneffüslerde konuşmak biraz sıkıntı ama okuldan çok fazla sevgili olan var dışarda sorun olmuyor.Geçen sene bizim şuanki 10 lardan bi kız sevdim o da bana hoşlantı duyuyordu ama...
  13. Y

Huawei modemimin kullanıcı adı ve şifresini bilmiyorum

Arkadaşlar ev internetim vodafone, modemim huawei. Ablamın telefonunun ekranı kırıldı. İnternette kendiliğinden bir şey olmaması için http://192.168.1.1/ bağlantısında wifi den kesmeye çalışıyorum ama kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor yardımcı olabilir misiniz?
  14. Y

240 hz VA monitör hikaye oyunlarında ghosting yapar mı?

Arkadaşlar merhaba. Genellikle Gta v, Ets 2 ve Assetto Corsa oynuyorum ara sıra da fps oyunları giriyorum. Hikaye oyunlarında VA panel ile Ips arasında waaow denecek ciddi bir görsel fark var mı? VA 240 hz almayı düşünüyorum ama ghosting den korkuyorum eğer va ile ıps arasında uçurum yoksa 240...
  15. Y

4000-6500 arası 180-240 hz monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Monitörler hakkında yüzeyselden biraz daha fazla bilgim var. Şu anda kullandığım monitör 60 hz. Genellikle Gta V ,Ets2 ,Assetto Corsa bazen de fps oyunları oynuyorum. Nvidia Rtx 4060 Ti 8 Gb ekran kartım var. Önerebileceğiniz güzel panelli monitör var mı?
  16. Y

Şu anki işlemci sorunlarına İntel İ5 13400f dahil mi?

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere 13 ve 14. nesil işlemcilerde genellikle K serilerinde yüksek voltaj ve kararsızlık sorunları var. Abdullah abinin videolarında i7 ve i9 lardaki sorundan bahsetmiş .Pc Hocası'da aynı şekilde. Acaba i5'te sorun diğer serilere nazaran daha az olduğu için mi...
  17. Y

Bilgisayarım hiç yapmadığı yavaşlık ve kasmalar yapıyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle ön bilgi vereyim İntel İ5 13400F (13. nesil) ,ekran kartım ise Gigabyte 4060 Ti. Ortalama 1 hafta önce assetto corsa trafik modunu youtube dan şu videoyu izleyerek indirmeye çalışırken (genellikle sharemods tan kuruyor dosyaları) Srp Shibura Traffic : --...
  18. Y

Yardım GIGABYTE H610M H V2 anakartıma 2. M2 ssd'yi takabilir miyim?

Hocam biraz önce baktım sata ssd lerin max 560-530 mb okuma/yazma değerleri var sataya yüklü oyunların açılması geç olmaz mı?Çünkü şuan kullandığım m2 ssd 7000/4700 okuma yazmaya sahip.Düşündüğüm diğer seçenek ise sata ile hiç uğraşmadan 500 lük m2 yi formatlayıp satayım 1tb alayım oyunları...
  19. Y

Yüksek hız almam için x2=2000mb ,x3=3000 gibi yapmam lazım anladığım kadarıyla o da masraflı ve gereksiz fazla hafıza olur şuanda m2 ler min. 3500 mb okuma/yazma değerleri varken sata alıp 1000 mb görmek yerine dediğiniz gibi dönüştürücü almak daha mantıklı geliyor.Siz ne tercih ederdiniz...
  20. Y

Hocam m2 dönüştürücü sağlıklı olur mu?Eğer sata alırsam program,pc açılmalarında yavaşlama olur mu? Anakart konusunda biraz bilgisizim rahatsız ettiğim için şimdiden özür dilerim 😅
Geri