Arama sonuçları: *

• Users: mavRa
  • Order by date
  1. mavRa

Windows'a Program Kurarken Hata Alıyorum

Ben bir program kurcağaım ancak programın kurulumu bitiyor çalıştırıyorum ve karşıma şöyle bir hata "hizmet, komut satırından veya hata ayıklayıcıdan başlatılamaz. Windows hizmeti öncelikle installutil.exe kullanılarak yüklenmeli ve ardından serverexplorer, Windows hizmetleri yönetimi aracı veya...
  2. mavRa

Cs 2 de maç tekrarını indiremiyorum

kankam cs2 nin yarı fiyatına satılıyor ama bence hiç bulaşma çünkü kafan ağrır ilerde. İmkanın varsa oyunu al biraz mesai harca kendin aç kafan rahat olur
  3. mavRa

Cs 2 de maç tekrarını indiremiyorum

Onun update daha gelmedi. Yakın zamanda büyük güncelleme bekleniyor o zaman gelir büyük ihtimalle
  4. mavRa

İtopya 4060 f/p Kasa

https://www.itopya.com/planetwindintelcorei312100fgigabytegeforcertx4060windforceoc8gb16gbddr4480gbnvmem2_h24709 İtopya da şuanda 4060 lı uyguna sistem bulunmakta. Çok fazla konu gördüğüm için öneri de bulunayım dedim. İşlemci bir tık zayıf kalıyor gibi 12400f yada 13400f le değiştirdiğiniz...
  5. mavRa

Ekran ayarım bozuldu

Ekran kartı amd kullanıyorsan özel renk aktif olabilir bende de mor du ne alakaysa kapattım düzelmişti. Sen windows tan seçinde anlık devre dışı kalmıştır. Bir driverına bak derim. Ben şimdi nvidia kullanıyorum sorun yok
  6. mavRa

Hepsiburada Teslim edilmemiş ürün İptali

Kargonun başına bir şey gelmiştir kargoda getirmek yerine iade etmiş olabilir. Bir kere vazo söyledik eve kargo nakliye sırasında düşürmüş kırmış ama beni aradılar iade yapıcaz diye tamam dedim. Buna benzer bir şey olabilir yine hepsiburda ile iletişime geçin
  7. mavRa

Ikisinin arasında kaldım sizce hangisi

ips panel olan
  8. mavRa

ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch vs XPG Summoner Cherry MX Red Switch

Kanka asus bi dostumda var oyunlarda çok iyi ama oyun yazmamışsın o yüzden xpg tercih edebilirsin, yazılımla aram yok ama asus uzun vadede bilek falan yorabilir.
  9. mavRa

bu pc alınır mı yardım

İşlemcide intel yada amd çok farketmez de ekran kartında amd den uzak dur derim kankam. Yıllar önce 580 le başladım ordan 6600 geçen sattığım kasada da 6700 xt hepsi aynı. Hepsinde de bi sıkıntı yaşadım şimdi 4060ti a geçtim valla dünya varmış dedim. Yinede sen bilirsin. 2 ay sonra fiyatlar uçar...
  10. mavRa

ARKADAŞLAR ŞU LEPTOPLARDAN HANGİLERİ ALINIR YARDIM!!

Bunuda değerlendirebilirsin diğer dedillerimi de. İşini uzun vadede görür.
  11. mavRa

ARKADAŞLAR ŞU LEPTOPLARDAN HANGİLERİ ALINIR YARDIM!!

Kafadan 1 le son attığın 2 laptop da özellik bakımından aynı. Sadece görünüş ve fiyatı kalıyor diğerlerine bakma derim. Bunu al geç hem indirimde iyi olur...
  12. mavRa

Fps oyunu için mouse önerisi!!!

kankam elin büyük değilse hafif de pençe tarzı tutuşun varsa g305 kablosuz öneririm
  13. mavRa

Yardım İKİ MONİTOR ARASİNDA KALDİM YARDİMCİ OLURMUSUNUZ?

msi al uğraşmazsın
  14. mavRa

Mesut cevik - force alınır mı ? bütce 20-22k

Bende çok araştırdım forumlara yazdım ama sistemi aldıktan sonra😀 kaçırmak istemedim. Ben 240mn sıvı soğutucu dahil 20k ya aldım tüm sistemi. Bence kaçırma fiyatları artıyor ufak ufak. Oyun & Render gibi işlerin olursa işini rahat görür.
  15. mavRa

20k ya bu sistem alınır mı?

ekledim
  16. mavRa

20k ya bu sistem alınır mı?

i5 12400f & RTX 4060ti Sistem Alınır mı? Bu kasayı sıvı soğutma ekleyerek almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı? Darboğaz yapar mı? https://www.itopya.com/mesut-cevik-forceintel-core-i5-12400fgigabyte-geforce-rtx-4060-ti-eagle-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m_h23975
  17. mavRa

Bu pc alınır mı a dostlar?

i5 12400f & RTX 4060ti Sistem Alınır mı? Bu kasayı sıvı soğutma ekleyerek almayı düşünüyorum. Sizce alayım mı? Darboğaz yapar mı? https://www.itopya.com/mesut-cevik-forceintel-core-i5-12400fgigabyte-geforce-rtx-4060-ti-eagle-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m_h23975
Geri