Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

hocam değişim istedim ama değişim için model bilgisi istedim şu anlık, benden onay almadan değiştirmezler. 274qpf modeli 11.2023 (hepsiburada-gpnteknoloji). değişimden gelen 274qpx modelinin elime ulaştığı tarih ise 28 mart. niye ki hocam?
  2. M

hocam gerçekten çok çok iyi de bu sorunlar kafamı karıştırdı. öte yandan başka markalardan aynı servis desteğini görecek miyim, bu kronik sorunlar her modelde var mı bilmiyorum. Sanırım değişim isteyeceğim teşekkürler
  3. M

@Tayfunns hocam benim sana bi sorum var. 2023 kasım ayında msi g274qpf modelini aldım. renkleri ve özellikle oyunlarda hdr açınca muhteşem oluyordu. ancak kapalı kutu gelen modelde bazı sorunlar vardı (ilgili konu). 7 ay önce monitörün alt kısmında çizgiler oluşmaya başladı (reddit link)...
  4. M

❌İndirim Bitti! Razer Leviathan V2 X - 3.119,89TL

anker motion + mı bu razer mı daha iyi?
  5. M

Anker soundcore motion+ 30w hifi aptx 2698tl 🔥

bende de var yeni aldım. Ayrıca hocam kontrol eder misin, yukarıda yazdığım problemler sendeki modelde de var mı?
  6. M

hocam son sürüm. hatta 2 farklı hoparlör ile denedim, yeni gelende daha az var ama var yani. bu arada ben de mikrofonla kaydetmeye çalıştım ama kaydedilmiyor, kulakla rahatlıkla duyulabiliyor. galiba iade edeceğim bilemedim
  7. M

her cihazda oluyor hocam bluetooth veya aux fark etmiyor. Bende tplink ub500 var çok iyi değil zaten, ama telefonda ve pc'de aux girişi ile de aynı sorun var. white noise ise bluetooth ile sesi çok açmazsam belli olmuyor dediğiniz gibi. Aux ile belli oluyor ama 1mt. mesafeden. Bi de aux ile...
  8. M

hocam herhangi bi video da olabilir. veya müziği - videoyu hızlıca durdur başlat yaparak test edebilirsiniz. ses gelirken ve ses kesildiğince çıt sesi geliyor
  9. M

hocam ben de yeni aldım 10 gün oldu. sesin 1-0 (var-yok durumu) çok olduğu podcast gibi medyalarda, ses başla bitiş yaparken az bi çıt çıt ses geliyor. white noise var. pc'de aux ile kullanırken white noise bi tık daha artıyor. bu sorunlar var mı sizde. 2700'den aldım 2 kere ikisinde de aynı...
  10. M

🔥İndirim 27'' QHD 180Hz Rapid IPS MSI 8.999TL 6 Taksit

geçen sene 7.600 liraya almıştım. aslında renkleri hdr'ı falan iyi ancak alt kısımda yatay çizgiler oluştu. serviste değişim yapıldı msi g274qpx modeli verildi birkaç ay önce. Bu hafta aynı sorun yine oldu. benim msi g274 serisi deneyimim olumsuz.
  11. M

🔥İndirim Cosori AirFryer Fritöz 5.5L 1209₺ Beyaz Renk🔥🔥

papel yeni kullanıcı + %5 cashback + amazon 100tl indirimi + 2. papel hesabı ile toplam 700 liraya geldi çektim bi tane eyv. umarım kullanışlı bi şeydir.
  12. M

🔥İndirim Spigen USB-C to USB-C 1 Metre Kablo 60W 149 tl

125 liraya çektim eyv hocam. ihtiyacım yok ama kenarda dursun
  13. M

🔥İndirim 🔥 Havit Gamenote GK50 Pro Rgb Profesyonel Yayıncı Mikrofonu ve Standı 1.222TL 🔥

ben 1 aydır takip ediyorum hep bu fiyatlardaydı
  14. M

Fiyatına göre en iyisi havit gamenote mikrofon

hocam gk60 pro modeli için ne düşünüyorsun 1400'e alınır mı @kelomerosan
  15. M

❌İndirim Bitti! Akko Switchler indirimde (aliexpress)

o zaman dayanıksız üretilmiş. ses gerçekten süper, ama dayanıklılık iyi değil.
  16. M

❌İndirim Bitti! Akko Switchler indirimde (aliexpress)

tok ses istiyorsanız v3 cream yellow pro önerebilirim. ancak 2 seneden sonra şu an çift basma yapıyor.
  17. M

Hawk Fab V4'e Eklenti Yapmak İstiyorum

ben de yeni fab serisi aldım. bel desteği ağrı yapıyor, desteği çıkarınca da bel kısmı düz olduğu için rahatsızlık veriyor. 7 yıllık markasız ofis koltuğu daha rahat. bence bel ve kalça kısımları çok önemli, future serisindeki bel desteğine bakarsan ince ve bel boşluğuna gelecek şekilde...
  18. M

🔥İndirim ViewSonic VX3218-PC-MHD 32" FHD, 165HZ, 1MS, Hoparlörlü Kavisli Monitörü 7299₺

şu rezalete bak şerefimizle 24 inç 1080p ips alırız 10x daha iyi
  19. M

❌İndirim Bitti! Epomaker Stabilizers Set 91TL(vergisiz)

beni de etiketleyin lütfen akko 5075 iso için uygun mudur tam bilmiyorum ama.
Geri