Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti 2392TL

3 hafta ve daha öncesinde hep bu fiyat ve daha aşağısında satılmış, hangi dönemin en iyi fiyatı beni aydınlatabilir misiniz? Şöyle sağlam bi indirim olsa neyse de bu fiyat, normal fiyatları değil mi?
  2. M

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 31.880,57 TL

tamam kanka sen al kullan da, ilk cümlen ile paragraf çelişiyor haberin olsun. kötü tecrübe yaşamamışsın ve övüyorsun ya, beni itham ettiğin çok benzerini de sen yapıyorsun. aç gez forumları, illa tecrübe etmeye gerek yok. bu paralar benim için büyük paralar, amazon'dan alır geçerim. Ben değil...
  3. M

ben almam ya, çok güvenilir dağ gibi bi satıcı olması lazım ancak o zaman
  4. M

pttavm'den 32k'lık bi şey alacak adamı tanımak isterim
  5. M

🔥İndirim Grundig 50 GQ 700A 50" 126 Ekran 4K Ultra HD Google Smart QLED TV 24.000TL

next star'ın miniled modelleri daha mantıklı değil mi?
  6. M

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III S Wireless Black-Red Kablosuz Kulaklık 4.143 TL (2'EL)

gözüme çarpmıştı ancak konforsuz ve kablolu olduğu için tercih etmedim malesef.
  7. M

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III S Wireless Black-Red Kablosuz Kulaklık 4.143 TL (2'EL)

ben şunu anlamıyorum 150-200 dolara kulaklık yapıyorsun, müzik için sesleri o kadar da iyi olmuyor. E abi sadece ses kasmak için mi var bu kulaklıklar? Hikayeli oyun + müzik + dizi-film için nasıl bi bütçeye çıkmam gerekiyor ki adam akıllı bi deneyim alayım? Yanlış tür kulaklıklara mı bakıyorum...
  8. M

🔥İndirim Grundig 21.000 TL'lik kupon + Sound Bar Hediye

alınır mı dostlar çok iyi indirim mi yoksa normal mi? tv piyasasını hiç bilmediği için soruyorum
  9. M

Aula F75 Switchlerin Ses Sorunu

teşekkürler hocam ilk defa duyuyorum bu markayı fiyatlar da fena değilmiş, gerçi üst plate'i yok ama nasıl bi deneyim veriyor acaba o olmadan bilemedim.. Ben beyaz istediğim için F75'den devam. Bu arada indirimde stab seti ve lube & lube için set görürseniz hemen etiketi çakabilirsiniz veya dm...
  10. M

çok teşekkür ederim hocam. Aslında uygun gördüğün olursa bana pm atarsan güzel olur, benim işten vakit kalmıyor bazı şeylere.
  11. M

hocam teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Dış görünüşünü çok beğendiğim için ve denemek için akko switchleri taktım ve muazzam oldu, hep istediğim o thock sesi yakaladım. Aynı switchler akko'nun boardına göre çokk daha iyi oldu. Bu deneyimin bir üstü için 5-6k para harcamam lazım galiba. O...
  12. M

Elimdeki aulayı tuttuğum senaryoda switchlerini akko ile değiştirirm ve stabilizer'larını yağlamam gerekecek. Bu da bi maliyet, en düşük maliyetle en iyi hissi almaya odaklandım. Araştırdığım zaman radarıma takılan klavyeler şöyle hocam: Gameraider K1 HE 3.000₺ (manyetik) Akko 5075b Plus Shine...
  13. M

hocam birebir aynı ya sanki yağlanmamış gibi. graywood v4'lü modeller 3k civarında hocam. onun yerine az daha koyar akko 5075b plus alsam daha mantıklı değil mi? kasası aula kadar dolu mudur? hocam satmak da uğraş yani. Dış görünüşünü de çok beğendim elimdeki modelin yoksa çoktan göndermiştim...
  14. M

teşekkür hocam switch satın alma kısmında değil de bu sorunumu nasıl çözebilirim bunu merak etmiştim
  15. M

sendeki beyaz modelde hafiften tiz bi ses çıkıyor mu sürtünme sesi gibi? switchleri değilde klavye ile birlikte satmaya çalışacağım istediğim fiyata satarsam switch alırım ama bu fiyatlara matıklı değil pahalı bizim ülkede yd kaliteli switch kovalyacağım gibi duruyor. custom klavye master'ı bi...
  16. M

hocam akkonun da kasası boş biraz istediğim sesi onda da alamıyorum. Gerçekten akko switchleri çok daha kaliteliymiş bunu anladım. ancak 2.5k'ya bu kadar içi dolu %75 bi klavye alabilir miyim bilmiyorum bendeki F75 Max modeli. bi üst kalitede akko 5075b plus var o da 3300 tl. Öte yandan evet...
  17. M

Arkadaşlar merhaba. Elimde akko 5075s iso (cream yellow v3 pro switch) model klavye var. Switchlerin yavaştan vadesini doldurmaya yaklaşmasından dolayı Aula f75 max beyaz-laci modelini aldım (Reaper switchler). Şöyle bi problemim var, klavyenin içi gerçekten çok dolu bunu hissedebiliyorum, ancak...
  18. M

🔥İndirim (YENİ) Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye 2299TL

knobu olan %75 düzgün bi kablosuz klavye 3-4 arası ya. şöyle indirime girse de alsak bi tane
  19. M

❌İndirim Bitti! Thonet & Vander Gut Gen2 Soundbar 2.389 TL (itopya)

sesten anlayan acil cevap versin motion+ mı bu mu serii
Geri