Arama sonuçları: *

1. B

Işlemci değişimi sonrası xmp açılmıyor ve fps düşüşü

Ryzen 5 3600 vardı, arıza yaptığı için Ryzen 5 5500'e geçtim. Geçtikten sonra eskiden açabildiğim XMP'yi açınca PC açılmıyor ve oyunlarda FPS bir anda düşmeye başladı. Bu neyden kaynaklı?
  2. B

M2 ssd 512 gb disk kullanımı 0

Oyunlarda kasmalarım üzerine yazılımsal her şeyi denedim ama düzelmedi. Artık donanımsal bir sorun mu diye düşünürken, disk kullanımı ne yaparsam yapayım %0’da kalıyor. Sorun bundan olabilir mi? Test sonucunu da aşağıya bıraktım.
  3. B

Ekran kartım tam performans çalısmıyor galiba lutfen yardım edın kafayı yıcem

sorunun birebir aynısı bende var çözebildin mi ekran kartım benimde amd ondan mı
  4. B

%1 ve %0.1 fps değerlerinin düşük olması neyden kaynaklı olabilir

hocam çözdün mü 1 yıldır aynı sorunu yaşıyorum
  5. B

eskiden oyunlarda kasmayan pc kasma sorunu

Sıcaklıklar normal her şey normal lakin sadece bip sesi çıkıyor bip sesi çıktığından beri kasma var sistem özelliklerim RX 580 2048sp Ryzen 5 3600 B450 m k MSI 550W 16 GB RAM 512 SSD 1TB hard disk detaylı yazamıyorum konularda yazarım sığmıyor.Eskiden Valorant ya da herhangi bir oyun oynuyorken...
  6. B

Çözüldü✓ 1 uzun 2 kısa bip sesi her açılışta

reis aradan uzun süre geçmiş senin yaşadıklarının aynısını yaşadım elektrikçide ses gelmiyor kimsede inanmıyor bana delirmek ,üzereyim çözümü buldun mu ya
Geri