Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

8 Kasım sipariş az önce teslim edildi trenyol express
  2. A

Dün 3 siparişten 2si iptal oldu 1 tanesi kargoya verildi trendyol express bakalım ne olacak:)
  3. A

trendyol uygulamada geçerli sadece
  4. A

Her zaman kullandıgın yerine farklı bir mail ile hesap aç
  5. A

17.50 de tekrar aldım denemek için. Aynı telefon numarası aynı bilgilerle sorun yok ancak yeni hesap açman gerekiyor.Pc de yeni emulator telefondan alcaksan baska telefon.
  6. A

nox yada memu player sistem-dil ayarları Azerice kalanı aynısını sepete ekle Türkiye seç sepeti onayla adres düzenle-degiştir super40 onayla ödeme yap.
  7. A

Büyük ihtimal iptal olur yine de aktif 17.50
  8. A

17.50 emulator üstünden tekrar sipariş verdim sipariş alındı durumunda su anda calısıyor hala.
  9. A

sepete ekle Türkiye seç yukar sepeti onayle de yukardan teslim adresi ekle degiştir kısmından yap adres degişikliği kısmında uygulamanın dilinin Türkçe olması gerekiyor mutlaka.
  10. A

Yeni hesap acman gerekiyor.Telefon numarasının bir önemi yok sipariş iptali satıcıya göreye degişiyor bugun siparişli ürün alırsın iptal edilmemesi yüksek.
  11. A

uygulama verileri ön bellegi temizle noxta sorunun devam eder memu emulatorde kullanabilirsin pc de
  12. A

Bence iptal durumu numara kontrolden kaynaklı degil 2 siparişten 1 tanesi iptal oldu ama iptal olan tamamen hersey farklıydı yine de iptal edildi.
  13. A

Devamlı kullandıgın hesap ile alma.Benim 2.siparişim iptal edildi hiçbir mesaj bildirimde gelmedi kartıma baktım provizyondaydı işlem iptal olunca karttanda silinmiş sorun yok yani.
  14. A

Uygulama girişte Azerbaycan devam edin Türkiye seçin gibi seçenek çıkıyorsa olmuştur konuma gerek yok
  15. A

Aynı telefonda farklı numara hesapta olsa izin vermiyor.
  16. A

Yarın göndermeli olanlar bugün onaylandıysa onaylandı yoksa iptal oluyor.1 tane siparişim iptal oldu.Hemen göndermeli ürünleri seçin bence ama yarın :)
  17. A

Ben farklı kullandım 2 ürün aldım 1 tanesi şimdi iptal oldu isim ve numara farklıydı ama adres diğeriyle aynıydı ama adresten anladıklarını sanmıyorum
  18. A

Sepete ekle sepetim kısmında yukardan çatrılma mı ne öyle bir şey var onu Türkiye yap yanda degistişr yazısı var sepeti onaylayı seç ödeme ekranında teslimat adresi ekle ve düzenleden adresini gir
  19. A

Aynı telefon farklı hesaplar denedim aynı hatayı veriyor.Farklı telefon aynı hesapta dene olmazsa farklı telefon farklı hesap al.Gmail yada hotmail tarzı mail ile hesap alman yeterli uygulama adres isim telefon kontrol etmiyor siparişte.
  20. A

Uygulama veri ve önbelligini temizle.Tekrar giriş yap yine olmazsa yeni hesap alarak dene.
Geri