Arama sonuçları: *

1. Seyyah

Philips evnia 49 alınır mı?

Alınır mı? Sadece 144 hz olması kafama takıldı kulanan, bilen var mı? https://www.sinerji.gen.tr/philips-evnia-49-49m2c8900l00-003ms-144hz-hdmidisplayport-g-sync-freesync-qd-oled-4k-gaming-monitor-p-56909?utm_campaign=akakce&v=1.55.9
  2. Seyyah

50 60k Beyaz Sistem Tavsiyesi 1440p kasa

Benimde sistemim beyaz ama bütçe biraz fazlaydı. Bu bütçelere biraz araştırman lazım. Kendin bulup paylaşırsan sistemle alakalı olumlu ya da olumsuz yorum yapan arkadaşlar olur.
  3. Seyyah

1000tl f/p mousepad önerisi

Wrait ın mousepadleri falan çok iyi diye biliyorum. Yani bu zamanda bütçeni biraz zorlayıp iyisini alıp el altında tutmak çok iyi olur. 1767792141 İnstagramda ARTURBOTR sayfasınada bakabilirsin. Fiyat uygun ama seçenekler biraz kısıtlı.
  4. Seyyah

Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Ramleri tek tek kullanmayı denedin mi? Fiziksel şekilde test etmende fayda var
  5. Seyyah

PXN VD6 OYUNLARDA AKTİF DEĞİL

Forzadan doğrudan Direksiyon setini görmediği zaman ekstradan yardımcı program indirmek lazımmış. Buraya bırakim en azından yapamayan olursa bakıp yapar.(Bu yöntem yön tuşlarıyla sağa sola kaydırıncada hiçbirşekilde direksiyon setini görmeyenler için.) https://sourceforge.net/projects/vjoystick/...
  6. Seyyah

Yok onları denedim zaten olmuyor. Mesela gaz pedaı ataması için tıklıyorum herhangib bir tepkime olmuıyor.
  7. Seyyah

Dediğin şekilde yaptım pedallar geldi ama bu sefer Forza Horizonda direksiyon setini görmemeye başladı. Tekrardan V1.04 e getirdim, oyun görüyo ama atama yapamıyorsun. Oyuındaki sorunuı çözemedim bir türlü. (V1.04 e getirdim pedalları halen görüyor, sanırım gördükten sonra günceleme yapılırsa...
  8. Seyyah

Yemin ederim şaka gibi. Belki bundan dolayıv oyunda görmüyordu onuda deneyip yazarım.
  9. Seyyah

Bu arada defalarca 1767450909 Bir kaça kere yazılım programınıda silip yükledim hiçbir şekilde değişen bişey yok
  10. Seyyah

pedalı görmüyor
  11. Seyyah

PXN VD6 Forza Horizonda vs hiçbirşekilde görmüyor. pxn nin kontrolcüsünde de pedalları görmüyor.
  12. Seyyah

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

vd 6 için adam akılı kurulum vs paylaşım yapan yok mu? Forzada denemek istedim hiçbir şekilde görmüyor. Steam üzerinden kontrolcüyü devre dışı bıraktım.
  13. Seyyah

@Advocate direksiyon seti geldi ama bir türlü pedalları görmüyor.
  14. Seyyah

BTK’dan Yeni Yıl Sürprizi (IMEI Kayıt Hakkında)

Şimdi durum şöyle, telefonlarda artık 2 tane sim kart kulanabildiğin için her telefonun 2 tane IMEI oluyor. Edevlet üzerinden pasaporta telefonu işlerken senden 2 tane IMEI istiyor. Kayıt esnasında 1. telefonun 1 tane IMEI li yazılır, 2. telefonunda 1 tane IMEI yazılarak tek cihazımış gibi...
  15. Seyyah

https://www.akakce.com/direksiyon-seti/en-ucuz-thrustmaster-tss-handbrake-el-freni-sirali-vites-sistemi-fiyati,980657688.html BUNUN BU KADAR FİYAT FARKININ OLMA SEBEBİ NE ? NE GİBİ Bİ FARKI VAR
  16. Seyyah

Teşekkürler. El freninde diğer markaların ürünleri kalite olarak daha iyi görünüyor gibi yoksa bana mı öyle geliyor?
  17. Seyyah

Yav zaten tam alırken tekrardan foruma bakayım dedim yazılanı görünce şaşırdım özelikleri kıyaslayınca farkettim. Resimdekileri sipariş verdim ama el freni eksik kaldı. Zahmet olmasa el freni önerisi alabilir miyim? 😂
  18. Seyyah

Selamün Aleyküm sipariş verecektim ama tekrardan bakmak istedim. Vd4 vd6 dan daha mı iyi analamadım ben
  19. Seyyah

Direksiyon seti önerisi

EyvAllah çok sağol sistemi kurarsam foto salarım buraya :)
  20. Seyyah

Direksiyon seti önerisi

İkisi içinde bi önerin varsa değerlendiririm.
Geri