Arama sonuçları: *

1. onurkzn

Ücretsiz Windows Etkinleştirme'nin Tüm Zararları | KMSpico'nun Zararları

Öncelikle Halkımızın Çoğu Ücretsiz Ürünlere Çok ilgi Duyuyor. Lakin Bu Her Alan İçin Geçerli Bir Durum Değil Özellikle Teknoloji ve Siber Güvenlik Gibi Alanlarda Ücretsiz Ürünlerden Sakının. Günümüzde Herkesin Önerdiği ve Türkiye'deki Çoğu Sistemin Etkinleştirilmesinde Kullanılan, KMSpico...
  2. onurkzn

Win10 lisans önerisi

welcome to botnet
  3. onurkzn

Win10 lisans önerisi

demek istediğim zaten buydu iyice okumanı öneririm. "reatil key format sonrası gider tabi format öncesi yedeklemen lazım." Yedeklemen lazım dedim yani mesela X bilgisayarına tanımlı bir retail key var ve bunu farklı bir bilgisayara tanımlamak istiyorsa, önce X bilgisayarından o keyi silmeli...
  4. onurkzn

Win10 lisans önerisi

reatil key format sonrası gider tabi format öncesi yedeklemen lazım. (sanırım) oem key format sonrası tekrar etkinleştirebilirsin yani format / sıfırlama sonrasıda gitmiyor. ancak donanım bileşenlerin değiştirilirse oem key gider. senin attığında oem yani format sonrası gitmez gönlün ferah kalsın.
  5. onurkzn

Win10 lisans önerisi

kendim home oem key aldım. Tavsiye ederim format sonrasıda gitmiyor zaten oem keyler.
  6. onurkzn

Win10 lisans önerisi

saglamlisans.com'dan windows 10 home oem key aldım sorunsuz dakikalar içerisinde geldi. Office retail keyde almıştım dakikalar içerisinde geldi.
  7. onurkzn

500-800 TL FP KLAVYE TAVSİYESİ ACİLLL

Rampage Bygamex - K2 Kendimde kullanmıştım iyi klavye.
Geri