Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

131 Fonun Tasfiye Planı Belirlendi !

coin deme anısı var :peeposad2:
  2. -Mehmet-

evet hisseleri zaman yayarak elden çıkarmaları gerek. 1789949433 Bir kaç ay sonra toplumsal sonuçları ne olacak onu düşünüyorum, 500k mağdur desek aile de minimum 3 kişi olsa dolaylı olarak minimum 1.5-2 milyon insanı etkileyecek. Her zaman ki olaylar gibi dolaylı değil, bu sefer vatandaşın...
  3. -Mehmet-

Borsaya derin etkileri oldu zaten, gelecekte de güven anlamında olacaktır. Toplumsal infial ne kadar olur zaman gösterecek. 1789947739 Valla bir süredir spaceleri dinliyorum, çok fena hayatlar var olum ya üzülüyorum. Nişan yapacakken ayrılan mı dersin, ailesinden habersiz batan mı dersin, kredi...
  4. -Mehmet-

bakalım piyasalara etkisi ne olacak, baya bi güven sarsıcı durum oldu. Devlet ne kadar sorun büyük değil algısı yapsa da durum çok çok büyük. Sübvanse olacak bir miktar da değil, seçim ekonomisi de yapacaklar daha.
  5. -Mehmet-

ortada kocaman bir balon var ama içinde ne kadar para olduğunu bilen yok. Piyasa oluşursa iyi para da çıkabilir koca bir 0 da. Çıkan para sadece pblk yı karşılamaya yetecek belki de bilemeyiz, tasfiye içinde olana para bile kalmayabilir. Her fon kendi içeriğiyle tasfiye olacak, sen tp2 de...
  6. -Mehmet-

Bakalım hafta açılsın neler olacak, pblk olduğunuzdan dolayı gelen ilk para size ödenecek zaten.
  7. -Mehmet-

Tasfiye süreci 3 aydan 6 aya çıkarılmış, satışları zamana yayarak kaybı minimuma indirmeyi hedefliyorlarmış. @Loky
  8. -Mehmet-

Çözüldü✓ Araştırdım Topladım Almak Mantıklı mı?

atttığım 1. ya da 3. sistemi al geç işte ne güzel, ramler dahil bütün parçalar bembeyaz, istersen kasalara, anakart, soğutucu özelleştirme seçeneğin de var. Hem performanstan hem de görüntüden ödün vermezsin.
  9. -Mehmet-

Öneri NZXT Bundle Paket Alınır mı? Bios Konusunda Sıkıntı Yaşarmışım?

x870 o kadar düşmedi diye hatırlıyorum, maksimum 12 13 olmuştur. Çok düşenler z890 modelleriydi.
  10. -Mehmet-

Para senin paran sen bilirsin tabii ama ben sana alternatif sistemleri bırakayım kendin incele. Gaming gen sistemleri bütçene göre özelleştir beyaz olarak. Sinerjidekiler beyaz zaten onlar hoşuna gidebilir...
  11. -Mehmet-

Ram ssd beyaz olmasına gerek var mı ki? SSD zaten görmeyeceksin, ram içinde fiyatlar düzelene kadar idare et derim. Bu fiyata beyaz 5080 hazır sistem bulunur.
  12. -Mehmet-

uyumsuzluk yok iyi güzelde 9070 xt için 200k fiyat fazlasıyla pahalı geldi. Sırf beyaz olsun diye değmez bence.
  13. -Mehmet-

İnternet Adaptörü Öneri ve Tavsiye

hocam 2 mt dediğin mesafe nedir ki, iyi bir işçilikle rahat ethernet çekersin o mesafe için, hiç uğraşma onlarla.
  14. -Mehmet-

Sigara Kullanıyor Musunuz

Yok kendime saygım var. :kappa:
  15. -Mehmet-

öncelikli sıra alacaklılar da hocam, kapanmadan emir verip alamayanlarda. Tasfiyeye dahil olanlar elde ne kalırsa onu alır zannımca, önce alacaklılar karşılanır, sonra tasfiyedekilere ne kalırsa artık onu paylaştırırlar.
  16. -Mehmet-

daha nakde çevrilmedi varlıklar, ne kadar verilir konuşmak için erken, borsa açılmadı daha. Ne kadar çıkarsa sıradan ödeyecekler işte. 1789857258 tüm fonlar güvenilmez demek yanlış olur, bir sürü fon var hala açık olan, banka fonları da var. Önemli olan fonun büyüme tarzı, içinde ki...
  17. -Mehmet-

Türk Anime TV Kapandı 💔💔

Çağa ayak uyduramazsan harcanırsın basit, rakipler kendini geliştirirken yerlerinde saydılar. Güzel bir yolculuktu, zirvede bırakmaları isabet olmuş :D
  18. -Mehmet-

Benim konuşulanlardan anladığım tera tarafı fiyat açıklamamışlar, fiyat açıklanmadığı için insanlar alacaklı konumundayken tasfiye durumuna düşmüşler. Çok karmaşık mevzu, çorba oldu her şey. Daha alacaklıların mağduriyetinden tasfiye olanlara bile sıra gelmiyor, erken emir vermiş parasını...
  19. -Mehmet-

Türknet Arkadaşını Getir Kodu

dm atayım hocam
  20. -Mehmet-

Soruyu tam anlamadım? Güvenerek fon alamayacağız mı diyorsun yoksa fon içinde olan hisseleri mi güvenerek alamayacağız mı diyorsun?
Geri