Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

KIOXIA Exceria Pro 2TB 7.447 TL

iyi fiyat alan alsın. Bu paraya ucuz ssd'ler kaldı.
  2. -Mehmet-

Yardım Mouse Yuzeyinde Yag Hissi

Grip tape almak bir çözüm olabilir sürekli oluyorsa.
  3. -Mehmet-

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 5600MHz CL30 1.25V PC Ram 30,751TL :'(

5 daha koy benim sistemin komple parası çıkıyor :kekw:
  4. -Mehmet-

Bu sisteme 750w PSU yeter mi

Rahat yeter. Tercihen geleceğe yönelik 850w da tercih edilebilir. Ama 750w elinizde halihazırda mevcutsa değiştirmenize gerek yok.
  5. -Mehmet-

Yardım Sıvı soğutma önerisi yardım gerekli

Segotep yeni girdi piyasaya, harbiden iyi fiyatlarla girdiler. Model incelemek için sitelerine girdim, adamlar her ürünün stres testini açık açık sitelerinde paylaşmışlar, test sistemlerini falan açıkça belirtmişler. Bu yönüyle bi içim ısındı markaya, ürünlerine güvendiklerini gösteriyor. 3000...
  6. -Mehmet-

4000 lira bandında pek fazla rakibi yok, alabilirsiniz pişman etmez. Birde deepcool'un bu yakışıklı modeli de var, pompa hızı edge modeline göre daha yüksek, incelemelerine bir bakın isterseniz...
  7. -Mehmet-

Hocam saydığınız çoğu modelin basic pompa hızları çok benzer, çok fazla model karmaşası var Thermalright tarafında farkındayım :D Fan yapıları değişiyor genelde, edge modelinin fan yapısı oldukça kaliteli, bakınca kendini belli ediyor zaten.
  8. -Mehmet-

https://pckolik.com.tr/urun/1st-player-x-starship-360mm-beyaz-argb-ips-24-dijital-ekranli-am5-lga-1851-1700-premium-islemci:X-360-WH https://www.gaming.gen.tr/urun/560637/thermalright-frozen-edge-360-white-360mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  9. -Mehmet-

https://www.gaming.gen.tr/urun/560629/thermalright-frozen-edge-360-black-360mm-intel-amd-uyumlu-siyah-islemci-sivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ https://pckolik.com.tr/urun/1st-player-x-starship-360mm-siyah-argb-ips-24-dijital-ekranli-am5-lga-1851-1700-premium-islemci:X-360-BK...
  10. -Mehmet-

Anakart pini yamuldu b760

En korkulu rüyam şu pin yamulması. Korkmana gerek yok işinin uzmanı bir bilgisayarcının elinde düzeltilebilir bir sorun. Ama sana biraz maliyeti olacak. Bilmediğin uyduruk mahalle bilgisayarcılarına da gitme bundan sonra.
  11. -Mehmet-

Beyler acil şiir lazım

Kazım Karabekir'in yazdığı İstiklal Marşı (Bunu oku ve arkana yaslan, direk geçersin :D) Ya istiklâl ya ölüm ! Vatanım, milletim, sancağım, evim. İstiklâlsiz yoktur yerim. Zincir vurdurur mu Türkler boynuna. Varlığı fedadır vatan yoluna. Biz tarihin Türk dediği yılmaz milletiz. Hür yaşar hür...
  12. -Mehmet-

🗣️Geri ödemesiz 15.000 TL

Güzelmiş. Ama 50.000 tl tutmamız gerekiyormuş sanırım hesapta, o kadar param yok :widepeepo:
  13. -Mehmet-

Su Geçirmeyen Rahat Bot Önerisi

Ben bunu giyiyorum, kaliteli güzel bir bot. Tasarımı çok güzel. Tek sıkıntısı uzun süreli giymelerde terleme yapıyor, günde ortalama 10 saat falan giyiyorum, çoğu botta olabilen bir durum maalesef...
  14. -Mehmet-

Yardım 35K Civarı Android Telefon Önerisi

s25fe diyecektim hocam yanlış yazmışım. Düzeltiyorum :D
  15. -Mehmet-

Kamera sizin için çok önem arzediyorsa s25fe almak honor 400 e göre daha avantajlı olacaktır.
  16. -Mehmet-

Honor 400 Pro da baya rekabetçi cihaz, batarya konusunda iddialı. s25fe kamera tarafında avantajlı. Bütçe s24+ yetiyorsa onu da alabilirsiniz, sağlam cihazdır.
  17. -Mehmet-

Atatürk'ün Hayalet Süvarileri ! 🐎

Selim Hoca yine bilmediğimiz ayrıntılarla güzel bir şeyler pişirmiş :D Yunan Lojistiğini illallah ettiren, Yunanlılardan uçak bile çalan Mürettep Tümen nedir? Komutanları kimdir merak ediyorsanız izlemenizi öneririm.👇
  18. -Mehmet-

🔥İndirim Redbull 6x 250ml - 254TL

Markete göre 1 tanesi bedavaya gelmiş oluyor. Bim'e elmalı gelmiş tadı fena, tavsiye ederim :D
Geri