Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

🔥İndirim 3800 TL 🔥- Atk A98 Pro Kablosuz Mekanik Klavye (Tam Boy, 12.000 Mah)

benimki de h530'a benziyor. Çok memnunum valla nazar değmesin. :kekw:
  2. -Mehmet-

evet çok temiz tasarım, tam boy ama rahatsız etmeyecek seviyede, altın oranı tutturmuşlar. Batarya da 8000 olsaymış tadından yenmezmiş :D
  3. -Mehmet-

Tam boy arayan alabilir, 3 modlu, 12.000 Mah devasa bataryası var.🔥 Wraith fiyatı: 4150 TL Stok adedi: 6 Link👉 https://www.incehesap.com/atk-a98-pro-starry-night-mekanik-klavye-fiyati-90898/ Yeni Hawk modelleri de gelmiş, piyasa fiyatlarından 400-500 lira daha ucuz. İlgilenen onlara da...
  4. -Mehmet-

🔥İndirim Ön Sipariş! Xfx Swift RX 9070 Gre Beyaz Ekran Kartı 30.999,07 TL🔥

pahalı, biraz üstüne 9070 xt var zaten. Bu firmalar hangi akla hizmet bu fiyatları yazıyorlar merak ediyorum gerçekten, hangi sivri zekalı akıl etti 35'e koyalım diye. Satmayınca paşa paşa düşüreceksin zaten :kekw:
  5. -Mehmet-

Bu Sistem 112bin TL Yi Hakeder mi

psu ve soğutucu bu fiyat için biraz zayıf kalmış. Game garaj da 117'ye 5080 sistem vardı ama baya artmış fiyatı. İncehesap'ta hala bir tane var 120k'ya ama işlemci bir nesil eski ve ram 16 gb. Belki biraz özelleştirme yapmak gerekebilir. Attığın sistemin linki varsa gönder belki iyi özelleştirme...
  6. -Mehmet-

Forumdaki İlk Konunuz Ne?

4070 ve 5700x 1080p de darboğaz yapar mı diye sormuşum. (kimse cevap vermemiş:peeposad2: :kekw: )
  7. -Mehmet-

Öneri Cmf Buds 2 Plus Alınır mı?

parasına değer mi hocam?
  8. -Mehmet-

🔥İndirim MSI A520m-A Pro AMD Am4 Ddr4 Anakart 2.379 TL

el mahkum kullanıyoruz :widepeepo:
  9. -Mehmet-

Gog.Com Türk Lirasına Geçti !🔥

sonradan ayrıldılar sanırım tam hatırlamıyorum
  10. -Mehmet-

düzeltiyom :widepeepo:
  11. -Mehmet-

Retro oyun platformu gog.com resmi olarak Türk lirasına ve yerel fiyatlandırmaya geçtiğini duyurdu !🔥 Platformların lirayı bıraktığı bu dönemde GOG babayı tebrik ederiz:peepokalp: https://www.gog.com/en/ https://www.gog.com/en/news/gog_now_supports_local_currencies_and_regional_pricing_for_turkey
  12. -Mehmet-

Viadela Tekstil'den Alışveriş Yapan Var mı?

Bir süredir odama duvar halısı arayışındaydım, sürekli karşıma bu satıcının reklamı çıkıyor ama ürünlerin gerçek hayatta görüntüsünü bulamadım. Buradan alışverişi olan oldu mu? 2 tane büyük boy alıcam o yüzden görmediğim ürünü almaya çekiniyorum...
  13. -Mehmet-

20bin Geçmeyecek Telefon Tavsiyesi

iki ürün önerebilirim hocam, biri a36 biri tecno camon 30 pro. Yazılım desteği uzun olsun güvenli liman olarak samsung tercih etmek isteriz dersen a36 bak, çok bir esprisi yok tam aile büyüğü telefonu, ekranı güzel, kamerası idare eder, işlemcisi bir tık verimlilik odaklı ömrü uzun değil. Fakat...
  14. -Mehmet-

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

benim h2002p'den memnunum ama pedleri soyuldu. Kablosuz kumaş pedli almak istiyordum bu denk geldi şansa, risk almaya değer mi acaba sonradan patlamayalım :D Bütçemi zorlayacak kararsız kaldım.
  15. -Mehmet-

Pny'den Metalik Krom Tasarımlı 5090!

Aorus'un ki çok çirkindi ya, bakalım daha üstü gelecek mi :kekw:
  16. -Mehmet-

20bin Geçmeyecek Telefon Tavsiyesi

kim kullanacak? Yaşı kaç? Kullanım alışkanlıkları hakkında bilgi verirsen daha iyi öneri yapabiliriz.
  17. -Mehmet-

Asus'dan Devasa(?) OLED Ekranlı Anakart!

param olsa da ben alsaaaammm (anakart fantezisi olan biri olarak çok beğendim) :kekw:
  18. -Mehmet-

Dp (Display Port) Önerisi

no name bir ürün gibi, bilgim yok. Yeter muhtemelen.
  19. -Mehmet-

Betaplus Güvenilir mi

gaming.gen.tr'nin pazaryerlerinde kullandığı isimdir.
  20. -Mehmet-

Dp (Display Port) Önerisi

https://www.akakce.com/displayport-kablo/en-ucuz-claws-c-dpp-b1-2m-8k-fiyati,747907343.html
Geri