Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

Yardım Zoko Tank Akvaryum Kasa Alınır mı?

Alınabilir, cüsseli bir kasa. Sacının kalın olduğu özellikle belirtilmiş. Ben senin yerinde olsam Game ın Game Dream modelini alırdım muhtemelen. BTF desteği olan bir kasa, gelecekte güç beslemeleri gizli olan bileşenlere geçecek olursan bu kasa onlara destek veriyor. O yönden iyi...
  2. -Mehmet-

🔥Avengers: Doomsday Fragmanı Yayımlandı!🔥

Genel kalite yerlerde, kişisel boykot ediyorum. Ayrıca Marvel eski heyecanı vermiyor artık, merak bile etmiyorum artık marka öyle öldü. Beni sinemaya götürecek 2 şey var, biri yeni bir sw üçlemesi, diğeri de Alper Çağlar :kekw:
  3. -Mehmet-

🔥Avengers: Doomsday Fragmanı Yayımlandı!🔥

her telden adam var, izleyecez mecbur. Ama sinemaya gitmem :kekw:
  4. -Mehmet-

🔥İndirim [Amazon] Claw's Rajin Blaze Çift Modlu Kablosuz Mouse - 566tl

trendyol da da aynı fiyatmış
  5. -Mehmet-

Futbolun Adaleti mi ? Dünya Kupası Finali

valla her şey zarar yazıyor kar eden az. Endeksin içinden geçilmiş.
  6. -Mehmet-

iddia oynamadım hocam, takımın fan coinini aldım maçtan önce. Kaybedince de düştü haliyle. 1784501464 valla hocam başladığımdan beri nereye elimi attıysam kurudu. Yolumuzu halka arzdan bulucaz gibi :kekw:
  7. -Mehmet-

❌İndirim Bitti! Fellas Granola Yaban Mersini ve Kuruyemiş 2 Adeti 123,75tl

Yedim, kaliteli bir granola ama fiyatları cep yakıyor, porsiyonları küçük.
  8. -Mehmet-

Onu bunu bilmem de arjantin token fena yattı, sağlam bi sövdüm messisine de arjantinine de :kekw:
  9. -Mehmet-

❌İndirim Bitti! Julius Meinl 220grx8 213 TL

bir kaç ayda bitirmezsen filtre kahve bayatlar ve aromasını kaybeder. Dağıtacam diyorsan orası sana kalmış, içmek için kutu kutu kahve alınmaz, stoklanacak şey var stoklanmayacak var. Stoklamak için gereksiz bir ürün, tüketeceğiniz kadar alın.
  10. -Mehmet-

bayatlayacak boşa almışsın, satılan ürünler uzun süre depoda kalmış ürünler bile olabilir. Her şey de stoklanmaz :D
  11. -Mehmet-

kahve fazla fazla alınacak bir şey değil, ucuz diye toplamayın yoksa içemezsiniz bayatlar :D
  12. -Mehmet-

kırmızı paketlisini içiyorum, kaliteli güzel bir kahve.
  13. -Mehmet-

Trendyol'dan Telefon Alınır mı?

epey'den baktığım zaman fiyat 8 gb olan için gözüküyor. Zaten 6 256 gb modeli yok telefonun, o sebeple 6 gb olması zor. 6/128 ve 8/256 var. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a26-5g-256gb.html
  14. -Mehmet-

Msi Pano M100r Hava Akışı Nasıl

iş görür ya 4 fan var, arkada 2 tane mesh hava alığı var. Tabii bi mesh kasa kadar olur mu bilmem ama üzmez. Matx bir kasa olduğu için soğutucunun sığıp sığmayacağını araştırarak al, arctic biraz büyük bir soğutucu.
  15. -Mehmet-

Oneplus, Avrupa ve Kuzey Amerika'dan Çekiliyor

tarihe karıştı karışacak. En azından içinden Nothing markasını çıkardı :D
  16. -Mehmet-

Oneplus, Avrupa ve Kuzey Amerika'dan Çekiliyor

bunlar batmamış mıydı
  17. -Mehmet-

Abdullah Hacıgül Pp Yapma Etkinliği

bu gerçek mi:kekw:
  18. -Mehmet-

Zoko Game İn Game Dream Kasa Alınır mı?

güzel bir kasaya benziyor, bence alınır. Özellikle bu fiyata BTF desteği olması büyük avantaj. Beğendiysen yapıştır geç.
  19. -Mehmet-

Yardım Raijintek Cratos 850 Black 80plus Gold Psu 4999tl Alınır mı?

güzel bir psu ama revo 3 1000w da güzel bir seçenek. https://www.gaming.gen.tr/urun/867547/enermax-revolution-iii-1000w-80-gold-pcie-5-1-full-moduler-atx-3-1-guc-kaynagi-erv1000g-ahg-mac-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  20. -Mehmet-

Salah, Beşiktaş'ta !👀

onu da gs'ye kitleyip ikisini kapıştırma işi
Geri