Arama sonuçları: *

1. -Mehmet-

360mm sıvı soğutma tavsiyesi

Hocam inventus a kasa modeli ile birlikte mesaj atın , yardımcı olurlar.
  2. -Mehmet-

Sevdiğim kız, bu şekilde reddetti.

istemiyorum demiş işte , ne olmasını istiyorsun hocam ? :D Sal işine bak.
  3. -Mehmet-

EKRAN KARTI SEÇİMİ YARDIM

Hocam intel şoket değiştirdi , seçtiğiniz işlemci maalesef Z890 anakarta uymaz. Maksimum Z790 anakart kullanabilirsiniz. Şahsen İntel almanızı önermem , çünkü 14. nesil işlemciler şoket değişimi sebebiyle direk ölü yatırım oldu. İşlemci güncellemek istediğinizde ya lga1700 bir işlemci seçmek...
  4. -Mehmet-

Sorabilirsiniz buyrun.
  5. -Mehmet-

360mm sıvı soğutma tavsiyesi

bütçende Arctic sıvı soğutmalar fazla fazla işini görecektir. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/arctic.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIte7UrqD1iQMVLD0GAB3UAwldEAAYAiAAEgLyl_D_BwE https://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=1979#/?marka=ARCTIC
  6. -Mehmet-

Palit
  7. -Mehmet-

🔥İndirim Havit Kasım İndirimleri

200 lira hiç bir şey , bence alınır. Bim veya a101 den almaktan iyidir.
  8. -Mehmet-

type c ve micro usb girişleri cihazı şarj etmek için hocam. Telefonu sarj etmek için usb girişlerini kullanıyorsunuz.
  9. -Mehmet-

İntel ARC B580 Ortaya Çıktı !

Performansı hakkında bilgi yok hocam.
  10. -Mehmet-

İntel ARC B580 Ortaya Çıktı !

Mali kriz içerisindeki İntel`in ekran kartı pazarından çekilmesi beklenirken ARC B580 Ekran Kartı yanlışlıkla sızdı ! Asrock ortaklığında yapılan GPU Amazon`da yanlışlıkla listelendi ! Sızıntılara göre kart 12 GB GDDR6 bellekler ile gelecek ve bant genişliği 192 Bit olacak ! Kaynak : Pc Hocası...
  11. -Mehmet-

Saati kullanan var mı ? Amoled ekran varmış.
  12. -Mehmet-

Benim McDodo nun klonu gibi , 200 lira gayet okey bir fiyat ya günü kurtarır , o fiyata polosmart gibi bim ürünleri falan var.
  13. -Mehmet-

Rx 580li sistem alınır mı?.

2. el toplayın bence.
  14. -Mehmet-

Banyoda böcek çıkıyor böcek ilacı sıkacağım yardım

böcekler giderse niye tekrar dökesin hocam , bakarsın 1 hafta tekrar gelmezlerse kullanma.
  15. -Mehmet-

yani böcek ilaçları insanlara çok zarar vermeyecek şekilde üretiliyor. 1 gün sonra kullanmaya başlamadan önce 1-2 dk suyu boşa akıt temizlensin.
  16. -Mehmet-

sıkıntılı yer. İlacı sıktıktan sonra 1 gün kullanmayın banyoyu , pek sıkıntı olacağını sanmam.
  17. -Mehmet-

Pc Parthner , Üretim Hattını Singapur`a Taşıyor !

ZOTAC ve İNNO3D gibi ekran kartı markalarının sahibi ve üreticisi olan Çin menşeili Pc Parthner firması üretim hattını Çin` den Singapur`a taşıma kararı aldı ! Bu haberle birlikte ZOTAC ve İNNO3D markalarının Rtx 5000 serisine kart üreteceği kesinleşmiş oldu. Kararın arkasında ABD ` nin Çin`e...
  18. -Mehmet-

nerden çıktığını biliyor musun ?
  19. -Mehmet-

League of Legends neden leş gibi bir oyun ?

egonu okşamışlar :kekw: :kappa:
  20. -Mehmet-

Pc kolikte taksit imkanı var mı ?

12 aya kadar var ama peşin fiyatına yok. Vade farkı da ödemen gerek.
Top Bottom