Arama sonuçları: *

1. T

Valorant elimde vp var nereden satabilirim

merhabalar elimde bir miktar vp var ve internetten nasıl satabilirim bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi acaba
  2. T

Gta 4 önceki kaydıma erişemiyorum

selamlar herkese benim bilgisayarım windows 8.1 di format atıp windows 10 a geçtim ve gta 4 ü tekrar indirdim ama social clubdeki kayıtlarım oyuna girince gelmedi ve baştan başladı bunun çözümü varmıdır acaba
  3. T

🔥İndirim Sahibinden 3 Yeni İlan Ver Hediye Çarkını Çevir

ikinci el ve sıfır alışverişe basıp üstteki kampanyadan giriliyordu fakat çoğu kullanıcı bende dahil olmak üzere yapamadı
  4. T

hocam ilk defa da bu sorun herkeste varmış şuan müşteri temsilcisi söyledi bir çözümde yapamıyorlarmış klasik şansımız yine
  5. T

hocam Vodafone u sildim tekrar denedim ama en baştan beri olmuyor müşteri temsilcisi talepte açtı ama herhangi bir dönüşte yapılmadı
  6. T

hocam bendede aynı sorun var sürekli kampanyalara atıyor mesaj geldi bugün son gün katılın diye ama olmuyor
  7. T

vermediyseniz ben alabilirim hocam
  8. T

hocam link mi geliyor nasıl yapıyorsunuz ben katılmaya hak kazandınız bildirimine basıyorum çark çevir tuşuna basıyorum hicbirsey olmuyor
  9. T

Çözüldü✓ Toshiba satellite c55 a1u4 için ssd

dediğiniz çoğu markayı da ilk defa duyuyorum. acaba nasıl markalardır bilginiz varmı?
  10. T

hocam biraz daha makul şeyler düşünüyorum başka onerebileceginiz varmidir?
  11. T

iyi geceler herkese bana ssd onerebilir misiniz acaba sadece windows 10 kuracagim suanda bilgisayarim toshiba satellite c55-a1u4 8.1 windows isterseniz ozellikleri atabilirim 256-512 GB arası düşünüyorum en fazla pcde 750-800 GB boş yer var zaten isimi göreceğini dusunuyorum onerdiginiz varsa...
Geri