Arama sonuçları: *

1. O

40-50K Aralığında Laptop Önerisi

ince ve olabildiğince hafif, en önemlisi ekran kalitesi fiyatına göre çok iyi olan bir laptop mümkün müdür? Fiyat bandı aşılabilir siz yazın Black Friday zamanı o markalara dönüp fiyatlarını değerlendireceğim. Oyun oynatmasa da olur. Yazılım için alacağım. Macbook önerecekler vakit...
  2. O

Ryzen Master Sonrası Görüntü Gelmeme Sorunu

Hocam bir güncelleme var mı nasıl çözdünüz?
  3. O

Ekrana görüntü gelmiyor

Ekran kartının olduğu yere takıyorum HDMI yı şuan her şey tam çalışıyor görüntü yok
  4. O

Ekrana görüntü gelmiyor

Şuan bios pilini çıkardım tekrar deniyorum bekliyorum
  5. O

Ekrana görüntü gelmiyor

Dün akşam ryzen master uygulamasını merak ettim kurcaladım bi ayar yaptım ve apply test dedim bilgisayar yeniden başlatıyor dedi ve bir daha ekranıma görüntü gelmedi. Araştırdım bios pilini çıkardım Rami çıkardım taktım bekledim kasa düğmeleri ile oynadım fakat hala görüntü gelmiyor. Yardımcı...
  6. O

İnternet anlık gidip geliyor

Maalesef düzelmedi :(
  7. O

Tiki kaldırdım bakalım tekrar olacak mı. Bu arada bu aygıt güncel değilmiş şimdi konuyu yazdıktan sonra fark ettim :) bilmem alakası var mı.
  8. O

Sistemim yeni eskiden windows 11 kullanıyordum windows 10a temiz kurulum yaptım ve internetim belli aralık olmaksısın kafasına estiği gibi 1-2 saniyeliğine gidip geliyor. Ethernet ile bağlanıyorum. Windows 11 de böyle bir sıkıntı yoktu format attığımda oldu. Tüm kontrolleri yaptım realtek...
  9. O

Youtube kalite sorunu

Sistemim gayet iyi yeni aldım, ekranım Asus marka 1080P 180HZ bir monitör. Youtube videoları ve sanırım diğer videolar en yüksek kalitede bile sanki kötü gibi gözüküyor anlamıyorum neden böyle. Youtubede 1080p video izliyorum klasik fakat 1080p videolar sanki 720p gibi. Youtube premiumumda var...
  10. O

DDR4 - 7700 XT vs DDR5 - 4060Ti

Hocam 7500F seçilmiyor hazır sistem olduğu için seçeneklerde yok. 7. seriler var geçersem de fiyat artıyor
  11. O

5600 / DDR4 / 7700 XT 7500F / DDR5 4060Ti Böyle olacak pardon :)
  12. O

7500F / DDR4 / 7700 XT 5600 / DDR5 4060Ti Hangisini almak mantıklı? İki sisteminde fiyatı aynı.
  13. O

Kulak içi kulaklık önerisi

QCY HT05 hocam bende var gayet memnunum
  14. O

Sizce Planet-Nova hazır sistemi alınır mı?

Peki 4070li bir sistem tavsiyeniz var mı? bütçe 35kya çıkabilir. Yılbaşından önce son günlerde fiyatlar iner mi indirim olur mu ki 1703373951 Bu aklımla vardı ama soğutucu ekleyince fiyat uçuyor işte. 7500F cayır cayır yanıyor ustam
  15. O

Sizce Planet-Nova hazır sistemi alınır mı?

https://www.itopya.com/planet-novaamd-ryzen-5-7500fasus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-8gb32gb-ddr5480gb-nvme-m2-ssdgefo_h24978 Bütçem en fazla 30-33K civarında. Sıvı soğutma dahil bence güzel fiyat. Daha iyi sistem tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
  16. O

Yardım Bu klavye bu fiyata alınır mı

Hocam bende klavye arıyorum 1-2.5K arası tkl/red switch türkiye içinden önerebileceğiniz var mı?
  17. O

Hazır sistemde kutusuz işlemci ibaresi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-ti-oc-8g-prime-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html Bu hazır sistemde 7500F işlemcide kutusuz yazıyor. Merak ettiğim, sistem alındığında stok fan ile gelir mi?
  18. O

Hangisi sistem daha iyi?

LUNAR daha iyi olur işlemci ssd bakımından vs. hocam fakat bana göre ikisi de değil. DDR5 sistem almanızı şiddetle öneriyorum.
  19. O

İndirimde 240HZ monitör önerisi

7K altı monitör bakıyorum indirimlerde gözünüze çarpan bir monitör tavsiyesi olan var mı?
  20. O

Bu fiyat için alınabilirmi

Oyun için almıyorsanız fena değil ama pek memnun kalacağınızı sanmıyorum. En azından 1000TL ek bütçeyle daha iyi monitörler bulabilirsiniz.
Geri