Arama sonuçları: *

1. Ryuu53

Cmd ye yazılan kodu geri alma

Tahmin etmiştim ama emin olmak istedim teşekkürler. Deneyeyim farkını anlarım zaten.
  2. Ryuu53

Cmd ye yazılan kodu geri alma

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde cmd ye aşağıdaki kodu girmiştim fakat orijinaline almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=129
  3. Ryuu53

Öneri Laptop bakımını kime yaptırabilirim?

Tam olarak ne işe yarıyor? Yazılımsal bir şey değil sanırım.
  4. Ryuu53

Hocam bu uygulama biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz? Neden geri dönüyor eski haline? Dediğiniz oldu ve mantığını öğrenmek istiyorum. 100 dereceleri görmeye başladı pc. İlk aldığımda 80 i zor geçiyordu
  5. Ryuu53

Legion un zaten tamamen tüm parçalarını sökmek için gerekli kitapçığa sahibim. Fakat elektrik elektronik mezunu olarak bu iş maalesef o kadar basit değil. Masaüstü basit ki ben yapıyorum ama laptoplar çok narin aletler ve yapan kişinin kendini antistatik eldiven ile donatması gerekir. Zaten...
  6. Ryuu53

Cihaz başına 1200. Cihazları açtım ciddi bir derece düşüşü yaşadım gerçekten. Legion bilgisayarım bakım yapmadan önceki gün 90 derecelerdeydi şuan anlık 70 maksimum. Cihazı da gayet güzel temizlemiş ve herhangi bir zarar bulunmuyor. Temiz iş yapmış Alper abi. Ellerine sağlık. 1752933539 Benim...
  7. Ryuu53

Götürdüm biraz önce teslim aldım iki bilgisayarımı da. Gayet makul bir sürede yaptı teslim etti. Gayet iyi kalpli bir insan esnaflığı olarak çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Teşekkürler herkese.
  8. Ryuu53

Ya açıkçası işin garibi cihaz öyle aman aman da ısınmıyor. 1 sene oldu alalı 2k fullde 90 ları uzun süreli oynarken görüyorum. Rakipleri boşta 80 çalışıyor. Bdh ile çok konuştuk zaten de almadılar. Lenovonun kendi sayfası ile görüştüm. Onlar da cihazlarına bakım yapılmadığını söylüyor. Kendin...
  9. Ryuu53

Fiyat pek mühim değil ben cihazı ciddi rakamlara aldım ve sağda solda çöp olmasını istemem. Parası neyse ödenir yeter ki sağlam iş yapılsın. Teşekkür ederim bende zaten kocaelideyim. Araştırayım.
  10. Ryuu53

Lenovo Legion laptop kullanıyorum. Laptopun termal bakımları ve genel bir temizliği yapılması gerekiyor. Lenovonun anlaşmalı servisi BDH laptoplara bakım yapmadığını söylüyor. Bende açıkçası çok ortada kaldım ve laptopu emin ellere verip bakımını yaptırmayı düşünüyorum. Kendim açıp yapmayı...
  11. Ryuu53

Öneri 2000 tl bütçe mouse önerisi

Logitech tarafında sanırım en iyi seçenek g pro x ler ama onlar da aşırı pahalı. Bahsettiğiniz Royal clutch a bakacağım. Normalde razer viper mini kullanıyordum ama clickler hiç tok değil dandik bir plastik gibi oynayıp duruyordu. Zaten geçenlerde sensörü bozuldu. Şuan eski g300s gigachad mouse...
  12. Ryuu53

Öneri Legion Laptop İçin Termal Macun Önerisi

Lenovo Legion Slim 5 kullanıyorum. 8gb 4060 ve i7 13. Nesil işlemciye sahip. Alalı 1 seneyi hemen hemen geçti ve bakımını yapmayı düşünüyorum. Termal macunlarını değiştireceğim fakat pişman olmayacağım eskisi kadar iyi bir macun arayışındayım. 4k bf de bile 80 85 dereceleri görmüyordu normalde...
  13. Ryuu53

Sizce m600s nasıldır? Kullandığım bilgisayar da Lenovo Legion. Uyumlu olurlar diye düşünüyorum üstelik 80 milyon tıklama ömrü gayet ilgimi çekti üstelik kablosuz
  14. Ryuu53

Açıkçası mouse teknik özellikleri hakkında pek bilgili değilim. İstediğim gecikmesi olmasın sağlam güzel bişey olsun. Üstte paylaşılan mouse da ilk defa görüyorum açıkçası. Bilmediğim bir marka almak pek istemiyorum. G502 nin fiziki yapısı açıkçası hoşuma gitti ve güzel oturduğunu düşünüyorum...
  15. Ryuu53

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir mouse almak istiyorum. Aklımda bir iki model var ama çok araştırma fırsatım olmadı. Modellerden birisi Legion M600S diğeri ise logitech g502. Hangisini önerirsiniz veya dışında güzel sağlam bir öneriniz varmı? Ayrıca K/DA versiyonların özellik farkı bulunuyor mu...
  16. Ryuu53

Yardım Laptopta kısa kısa takılmalar meydana geliyor.

Merhaba arkadaşlar birkaç gündür yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Bilgisayarda yarım saniyelik takılmalar meydana geliyordu genelde opera gx de farkediyordum. Opera ile ilgili olduğunu düşünüyordum fakat aynı sorunu steam de ve görev yöneticisinde bazen oyunlarda yaşıyorum. Geçen...
  17. Ryuu53

Valorant yukledikten sonra pc donuyor

Son sürümü yukledikten sonra ztn böyle oldu. Dediğin gibi ddu ile sileyim. Virüs taramasını lenovo nun uzaktan kontrolü ile halledebilirim.
  18. Ryuu53

Valorant yukledikten sonra pc donuyor

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde arkadaşımın flashi vasıtası ile pc ye valorant yükledim. Bugün oyunlara girdiğimde ekran kartı devreye girdiğinde ayarlarimdan biri eskisine dönüyor. Alt tab yaparken kasiyor bazen ise komple donuyor. Bugün aynı zamanda da nvidia güncellemesini yaptım. Alt tab...
  19. Ryuu53

Yardım Bilgisayarım donuyor ve hic tepki vermiyor.

Win11 kullanıyorum bildiğin üzere. Kayıt defteri yoneticisinden ttl degeri degisimi yaptım. Hotspot sınırını asmak için. İlk başta ise yaradı fakat birkaç ay sonra paketten gittiğini gördüm. Girdiğim degeri kontrol ettim fakat yoktu orda. Tekrar girdim. Yeniden başlattım girdiğim değer yine...
  20. Ryuu53

Yardım Bilgisayarım donuyor ve hic tepki vermiyor.

Şimdi kontrol ettim. Hyper V diye bir şey gözükmüyor fakat sanal makine platformu diye bir seçenek mevcut ve bu açık konumda. Bu olabilirmi? Ayrıca sana danışmak istediğim bir konu daha var. Haftalardır çözmeye çalıştığım fakat bilgili birini bulamadığım için yapamadığım bir şey o konuyu burdan...
Geri