Arama sonuçları: *

1. Ryuu53

Valorant yukledikten sonra pc donuyor

Son sürümü yukledikten sonra ztn böyle oldu. Dediğin gibi ddu ile sileyim. Virüs taramasını lenovo nun uzaktan kontrolü ile halledebilirim.
  2. Ryuu53

Valorant yukledikten sonra pc donuyor

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde arkadaşımın flashi vasıtası ile pc ye valorant yükledim. Bugün oyunlara girdiğimde ekran kartı devreye girdiğinde ayarlarimdan biri eskisine dönüyor. Alt tab yaparken kasiyor bazen ise komple donuyor. Bugün aynı zamanda da nvidia güncellemesini yaptım. Alt tab...
  3. Ryuu53

Yardım Bilgisayarım donuyor ve hic tepki vermiyor.

Win11 kullanıyorum bildiğin üzere. Kayıt defteri yoneticisinden ttl degeri degisimi yaptım. Hotspot sınırını asmak için. İlk başta ise yaradı fakat birkaç ay sonra paketten gittiğini gördüm. Girdiğim degeri kontrol ettim fakat yoktu orda. Tekrar girdim. Yeniden başlattım girdiğim değer yine...
  4. Ryuu53

Şimdi kontrol ettim. Hyper V diye bir şey gözükmüyor fakat sanal makine platformu diye bir seçenek mevcut ve bu açık konumda. Bu olabilirmi? Ayrıca sana danışmak istediğim bir konu daha var. Haftalardır çözmeye çalıştığım fakat bilgili birini bulamadığım için yapamadığım bir şey o konuyu burdan...
  5. Ryuu53

Donma sorununu tek yaşadığım oyun genshin impact oldu. Oyuna gelen yeni yama beraberinde baya bir değişiklik getirince oyundan kaynaklanan bir hata olabilir. Forza horizon 5 oynarken herhangi bir performans sorunu yaşamıyordum. Diğer oyunlarda pek test etmedim açıkçası. Bahsettiğiniz hyper v yi...
  6. Ryuu53

Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
  7. Ryuu53

Teşekkür ederim. Belli aralıklarla temp dosyasını siliyorum ben zaten. Cihazın sağlık durumu için crystal disk info gibi programlar kullanmamin yararı olurmu?
  8. Ryuu53

Bu işlemler tam olarak ne ise yarıyor? Öğrenmek için soruyorum.
  9. Ryuu53

1 tb ssd var. 200 300 gb kadarı boş. Sıcaklık konusu dediğim gibi hiç problem görmedim. 1725405000 Tek depolama alanım var o da 1tb lik m2 ssd. 250 300 civarı bi boş alan mevcut 1725405037 Windows yüklü ve etkinleştirilmis halde geldi bana. Oyunları silmeden geri kalan dosyalari temizleme...
  10. Ryuu53

Daha 1 sene olmadı alalı. Dün defenderin çevrimdışı taramasıni peşine de tam tarama yaptırdım fakat bisey çıkmadı. Diğer oyunlarda olup olmadığını bir test etmem gerekiyor. Sorun oyunla alakalı da olabilir belki. Fanlarini temizliyorum isidan yana bir sorun çıkarmadı hiç bana. Legion slim 5 var...
  11. Ryuu53

Merhaba arkadaşlar. Laptop um son 1-2 hafta içinde 2 kere dondu. Hiçbir şekilde tepki vermedi. Genshin dışındaki oyunlarda böyle bir durum olmadı fakat genshine kıyasla çok daha kısa süre oynadım diğer oyunları. Bilgisayara ne olmuş olabilir? İlk aldığımda hiçbir sorunu yoktu fakat bu sıralar...
  12. Ryuu53

Oyun yüklü dosyalari görmüyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün genshin impact a güncelleme yaptım. Fakat indirme %100 de iptal oldu. Güncellemeyi yapan arkadaşıma kaç gb yer kapsadığını sordum ve benim cihazımda kapladığı yer ile aynı olduğunu farkettim. Fakat oyunun kendi launcherı dosyaları görmüyor. Nasıl gösterebilirim oyuna...
Top Bottom