Arama sonuçları: *

1. G

Sıfır iPhone 13 ısınma sorunu

Kılıfsız kullanıyorum kılıf alırım yakında. Bu tiktokta reelste falan dolaşırken ısınmasını hissetmem acaba anormal bir durum mu diye düşünmeme neden oldu. Öyle elimi yakacak kadar bir ısınma olmuyor hissedilecek kadar ısınıyor. 1705000642 Reels falan izlerken kılıfı çıkar öyle deneyebilir...
  2. G

Media markttan aldım 600 TL'ye orijinal olur heralde oranın sattığı
  3. G

Telefonu bugün aldım sıfır cihaz. Tiktokta kamerayla filtreler falan deniyordum cihaz ısındı baya. Reels falan izlediğimde de biraz ısınma oluyor normal mi sizce Son sürümde şuan güncel
  4. G

Apple 20 W şarj başlığı orijinal mi ?

1 saatte 22 den 95 yaptı şarjı
  5. G

Kulağa yaklaştırınca az bir cızırdama sesi geliyor normal mi sizce
  6. G

Hepsijet kuryeye nasıl ulaşacağız

3 gün önce Hepsiburada dan sipariş verdim. Tahmini teslimatı bugün görünüyordu. Bugün dağıtıma çıktı ama hala gelmedi, birkaç kez müşteri hizmetleri ile görüştüm kargo ne zaman teslim edilir diye bugün 23.00 a kadar dağıtım yapılır en geç yarın teslim edilir dedi. Bugün ulaşması çok önemli sizce...
  7. G

Kutu ile adaptör üzerindeki seri no aynı Mediamarkt tan alındı sizce orijinal midir ?
  8. G

Telefonumu kaç TL satabilirim (İPHONE 13 PRO)

Yeriniz nerede hocam
  9. G

Yurtdışı iPhone alınır mı ?

IMEI ücreti ödemeden Yılda 8 ay e-sim ile kullanılabiliyor galiba bilen arkadaşlar vardır elbet bilgilendirsin
  10. G

iPhone 13 alacağım yeni yıla girmeden almalı mıyım?

Evet daha iyi cihaz s23 diyorlar ama ben ileride cihazı satmaya karar verebilirim satarken ikinci elde çok değer düşmesi yaşamayacağı için iPhone 13 e karar verdim
  11. G

Hiç iPhone konusu açmadım s23 ü sormuştum bir kere
  12. G

iPhone 13 almayı düşünüyorum 36 bine sıfır buldum yeni yıl gelmeden almam gerekir mi ? Zam bekleniyor mu
  13. G

Tekrar S23 indirimi olur mu

Kasım indirimlerinde parayı ayarlayamadım şuan 30 bin civarına satılıyor. 26-27 bandına tekrar düşer mi s23 sizce ? 1702373514 Up
  14. G

S23 alayım mı yoksa s24 bekleyeyim mi

Bütçem max 30 bin s23 almayı düşünüyorum.Sizce s24 beklemeye değer mi ? Fiyatı ne olur
  15. G

Ölü piksel mi sıkışmış piksel mi

Siyah ekranda kayboluyor 1701886365 Beyaz renkte kırmızı ama siyah renkte kayboluyor
  16. G

Ölü piksel mi sıkışmış piksel mi

Beyaz, Mavi vb renklerde görünen bir ölü piksel mevcut bu sizce ölü piksel mi sıkışmış piksel mi sizce. Beyaz renkte kırmızı görünüyor kırmızı renkte kayboluyor
  17. G

Msi monitör 1 adet ölü piksel var çoğalır mı ?

Açık renk ekranlarda en çok da beyaz renk ekranda belli olan 1 ölü piksel in var monitör modeli msi g2412 alalı 3 gün oldu. Ekranın kenarına yakın fazla rahatsız etmiyor ama çoğalma durumu olur mu değişim veya iade ile uğraşılır mi sizce
  18. G

MSI G2412'de 1 tane ölü piksel çıktı ne yapmalıyım?

Değişim yaptılar mı ben de itopyadan aynı monitörü aldım 1 ölü piksel var
  19. G

5000 tl 240 hz monitör var mıdır acaba ?

Hepsine de baktım bütçem uygun bunlara sence hangisi f/p olarak en iyisi Ben hikayeli oyunlar oynayacağım yüksek görüntü kalitesi olsun ghosting falan olmasın yeterli
  20. G

5000 tl 240 hz monitör var mıdır acaba ?

Hocam bana önerebilir misin 4 bin civari fiyat bandında 144 Hz üzeri görüntü kalitesi iyi olan ghosting olmayan monitör almayı düşünüyorum da
Geri