Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri Honor magic 8 lite mı honor 400 mü?

Honor 400 fiyatına ne önerirsiniz poco serisi haricinde.
  2. Y

Counter Strike 2 drop sorunu

Diğer oyunlarda sıkıntı var mı?
  3. Y

AMD Ekran Kartı ve Performans Sorunu

PSU 12 3.3 5. Değerleri kaç?
  4. Y

Asus prime b550 m k argb anakart besleyebileceği en güçlü işlemci hangisi?

Aslında arkadaşlar 5800x3d al diyor ikinci elde besleme de sorun yaratır mı ya da en fazla hangi am4 işlemciyi besler?
  5. Y

Ryzen 5 5500 sistemimde performans sorunu

Anakartım peki besler mi?
  6. Y

Yükselteceğim hocam. Asus prime b550 m k argb anakart en fazla hangi işlemciyi besleyebilir? Sonrada bununla uğraşmayayım.
  7. Y

Hocam zaten warzone da Battlefield da darboğaz olacağını bekliyordum. Ama hikayeli oyunlarda sıkıntı yaratmasını anlamıyorum internetteki çoğu testte slient hill f oyununu aynı sistemle 1080 high ayarda darboğaz olmadan oynuyor bende takılmaktan oyun oynanmıyor. CS2 (arada hafif dalgalanmalar...
  8. Y

16 GB versiyonu. O sistemi çok önceden sattım ölü fiyata da bırakmadım. Sıcaklık konusunda sıkıntı yok. 4 tane oyun oynuyorum. Apex legend (sorun yok) Cs2 (nadiren dalgalanma oluyor fps'te) bu dalgalanmada kasma oluyor Slient hill F (bu oyun takılmadan oynanmıyor) USB seçici askıya alma...
  9. Y

Şimdi beyler benim önceki bilgisayarım rtx 4060 i5 12400F gigabyte h-610 m k 2x8 xpg ram 3200 MHz sahip bir bilgisayarım vardı. Bu bilgisayarımda oyunlarda sürekli işlemci kullanımı sürekli dalgalıydı. FPS çakılıyor işlemci kullanımı 85-96 arasına çıkıyor ekran kartı kullanımı düşüyordu. Sonra...
  10. Y

Yardım MSİ Gaming 3080Tİ 12GB aldım FURMARK değerleri sizce gerçek mi?

Param güvende ile aldıysanız iade edin stok ayarlarda o kart alev alev yanıyordur. Havale ile aldıysanız geçmiş olsun.
  11. Y

Rtx 4070 ti super alınır mı 2025

Evet.
  12. Y

Rtx 4070 ti super alınır mı 2025

En ucuz 5070 ti ile 4070 ti süper arasında 2k fark var almanız mantıksız olur. 5070 ti alın.
  13. Y

Ekran Kartı almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

5060 ti 16 GB alın.
  14. Y

🔴CHP İST. İL BAŞKANLIĞINA KAYYUM ATANDI !

Bu iş iyiye gitmiyor yalnız.
  15. Y

Öneri 5060 ti almak mantıklı mı?

Eğer sıkıntı halinde kolayca iade edebileceğiniz bir siteden alacaksanız 9070 XT alın. Örnek Amazon. Sıkıntı çıkarsa iade edip 5070 alırsın.
  16. Y

Kimse senden iyilik dilemeni beklemiyor zaten brom. Sabahtan beri AMD ile yaşadığım sorunları anlattım. Yok karttan değilde ondan bundan yaşandı diye sabahtan beri AMD vatan savunması yapıyorsun aslında umurumda olmazdı kim neyi alırsa alsın. Ancak tr'deki insanların kısıtlı bütçesi var başları...
  17. Y

AMD kartlarda yaşadığım sorunları anlatıp uzak durmanız gerektiğini söyledim arkadaş AMD'yi vatan savunması gibi savundu olay bu. Uzun lafın kısası illa AMD alacağım diyorsanız Amazon tarzı sitelerden alin sorun çıktı mı iade edersiniz. 1756803688 AMD kartların sürekli sorun çıkardığını...
  18. Y

Oyunlar için üretiyor diyorsun ancak oyunlarda daha shader doğru düzgün yükleyemiyor. Nadir de olsa kimisi pro sürücüsüne geçip bu sorundan kurtuluyor kimisi de kartı elinden çıkarıp nvidia kart alıyor. Yukarıda ki arkadaş kalitesiz bileşenlerden dolayı bu sorunların yaşandığını söyledi 6700 XT...
  19. Y

Afmf fsr fg sadece FPS sayacında FPS değişikliği yapıyor RT performansını 9000 serisinde anca toparladılar. Şuan AMD'nin satış yapmasının tek sebebi ucuza satmasıdır Nvidia muadili kartlarla aynı fiyatta satsın bak bakalım Pazar payı nasıl çakılıyor
  20. Y

Ucuza kas gücü VRAM bulan fakir Türko
Geri