Selamlar se 224xts var tek fan phantom spirite geçmeye değermi ryzen 7700 var oyunlarda ort 60 derece eğer yüksek performans yaparsam full güç planından direk 80lerde çalışıyorr :)
selam bende 6700xt asus var fiyatı uygun 9070xt bulursam birde güzels oğutma modelli alabilirim galiba :)
yayın vs yapıyorum sizce amd bu seride iyileştirmişmidir ?
şuan bile saçma nedenlerden dolayı hata yiyorum sık sık olmasada arada oluyor.
Benim lancool 3 ve b650 towahawk r7700 islemci var şuan kule tipi kullanıyorum 420 sıvı soğutma geçicem ama şuan bile serin sistemim indirim yakalarsam alıcam.
6700xt var bende amazonda 5070 çıkar çıkmaz taksitle alıcam beklemedeyim bende umarım 30kyı geçmez
1738520927
Hocam o muhabbet öyle olmuyor fazla stok azalınca fiyatlar sabit kalıyor ve çıkıyor ama alan yok :)
Benim oturduğum yerlerde 10 senedir lüks daireler var turknet giga gelmiyor ama süperonline fiber 3 günde geldi oda üst komşum yazılımcıyım dedi tanıdığı var türkcelden direk getirtti ama internet leş vdsl başka abone geçmeyi düşünüyorum.
Benimde bu kasa anakart b650 towahawk şuan kule tipi var ileride sıvı soğutma geçeyim diyorum ömürlük bişey seçmek istiyorum.
Sizce 420 articmi alayım 280 articde yeter fiyat avantajı yönünde 420 uyguna geliyor kasam beyaz anakart siyah psu siyah sıvı soğutma mecbur siyah olcak daha uygun :)
Bendede launcher siyah ekranda açılıyordu görev yöneticinsden eaplaya ait ne varsa sonlandırın oto açılan oluyor pc ile hepsini kapattıktan sonra launcheri açın bende açıldı.
E2 model aldımda yarına kadar düşüncem olmadı iade edicem kararsız kaldım fiyatı iyide yeni çıkmış bir ürün amazonda 160 dolar bizim burda 9.5 iyi diyoruz gene :)