Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! (ÇAKMA ÜRÜNMÜŞ) APPLE MAGSAFE KABLOSUZ ŞARJ AYGITI 469 TL ŞAKA GİBİ FİYAT

Pazarama müşteri hizmetleri aradı az önce. Konuşmaları onlara da gönderdim. Gerekli aksiyonları alacaklarını söylediler. Orjinal diye millete geçireceklerdi az kalsın. Fiyatı 1000 tl tutsalar orjinalliğiin sorgulamadan alırdı bir çok insan muhtemelen. Yazık.
  2. S

❌İndirim Bitti! (ÇAKMA ÜRÜNMÜŞ) APPLE MAGSAFE KABLOSUZ ŞARJ AYGITI 469 TL ŞAKA GİBİ FİYAT

Kesinlikle öyle, ben ürünü alıp özellikle geldiğinde orjinal olmadığını Pazaramaya bildirmek istiyorum. Sonrasında onlar uğraşsın dursun. Ama sonra vicdan yapıyorum adamın ekmek kapısını mı bozarım diye. Bilemedim.
  3. S

Orjinal değilmiş arkadaşlar. Son soruma orjinal değil diye cevap geldi
  4. S

🔥İndirim Bissell 3172N Myair Hub Hepa ve Karbon Filtreli Hava Temizleyici 1.709,10 TL

Tam olarak neden kesinlikle dediğini anlatabilir misin hocam ?
  5. S

🔥İndirim Russell Hobbs SatisFry sıcak hava fritözü 1445,90₺

4.697,00TL olmuş kaçırdım tüh
  6. S

🔥İndirim Ajet(Anadolu Jet) Yurtiçi Biletleri 299₺!

Ben de biletler 1200 tl gözüküyor sebebi nedir ?
  7. S

Dolandırıldım ve Yardımınıza ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim hocam. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir olay. Hep derdim bu insanlar nasıl dolandırılıyor böyle basit numaralarla diye ama insan içine düştüğünde bazı şeyleri fark edemiyormuş gerçekten.
  8. S

Dolandırıldım ve Yardımınıza ihtiyacım var.

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Başımdan geçen bir dolandırıcılık olayını size anlatmak ve daha önce bu tarz bir olay yaşayan varsa ise deneyimlerinden yararlanmak isterim. Elimde Apple İpad Pro 2 Tb sıfır kapalı kutu bir cihaz vardı. Faturası bana ait. Letgo üzerinden satışa çıkardım ve bir...
  9. S

-35 Derece Uyku Tulumu 650 TL

Benim siparişim elime ulaştı dün. Herhangi bir sorun olmadı
  10. S

Diğer sitelerde fiyatı 1300-1500 tl arasında. Yine de güzel indirim :)
  11. S

Fiyat çok uygun evde de denenebilir 😂 İstanbul’da 1k doğalgaz geldi bu ay 😏😏
  12. S

Evet hocam bu ben de şimdi güncelledim tekrardan
  13. S

Yeniledim hocam kusura bakmayın. Şimdi görebiliyor musunuz ? 1703589853 Yeniledim hocam. Şimdi bakabilir misin ?
  14. S

Çadır kampı yapanlar vs düşünebilir. Ben deprem çantamın yanına koymak için aldım. Mâlum istanbulda yaşıyorum… https://amzn.eu/d/jeeX4YA https://amzn.eu/d/jeeX4YA
  15. S

Jack & Jones JCOCLASSIC Tişört Erkek 149TL

Siyah ve beyaz söyledim. Siyah mükemmel harbiden. Normalde m giyiyorum s beden çok güzel oldu.
  16. S

Jack & Jones JCOCLASSIC Tişört Erkek 149TL

175 70 kaslıyım sizce s beden olur mu
Top Bottom