Arama sonuçları: *

1. Joelandkiddo

Excalibur g870 oyun açmıyor?

Yok hocam i7 12650h 1735666289 Valorant,mortal Kombat,mafia mavi ekran veriyor siyah oluyor ekran SSD bozulmuş olabilir mi hocam
  2. Joelandkiddo

Excalibur g870 oyun açmıyor?

Gayet memnunum ama oyunlardayken önce FPS düşüyor sonra herhangi bir hata verip atıyor yada donuyor sıcaklık 75-80 arası sıcaklık problem olmasa bile oluyor bunu çözemedim Windows 11
  3. Joelandkiddo

Havit Fuxi H7 Nays ile 1500TL

Markalarda nays kart ile alışveriş yapınca hediye para veriyor.
  4. Joelandkiddo

Okulda babama söven çoçoğu dövmelimiyim

Kanka onu kafana takarak bile hata etmişsin laf sok geç kavgaya gerek yok babana laf söylemesiyle babana bişey dokunmuyor sonuç olarak tutanak falan alırsın kimse o laf etmiş demez seni suçlar gerek yok bence
  5. Joelandkiddo

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Benim tavsiyem duygularını hissettirmek istersen tatlı bi kupa bardak alabilirsin.
  6. Joelandkiddo

Sevdiğim kıza alabileceğim küçük hediyeler

Kanka biraz konuşmana üslüp versen iyi olur cezalanmışsın 'karı' demek yerine kadın diyebilirsin.
  7. Joelandkiddo

Yardım Mortal Kombat 11 Ultimate Edition'da Tüm Karakterler Var mı?

Microsoft store üzerinden mortal Kombat ultimate edition aldım bütün karakterleri içeriyormu merak ettim bilen varmı?
  8. Joelandkiddo

Yardım Razer snapsyse açılmıyor!

İyi günler razer ornata v3 tkl aldım snapsyse in en yeni sürümünü kurdum uygulamaya basıyorum açılmıyor. Yardımcı olabilecek varmı?
  9. Joelandkiddo

Yardım Corsair hs75 xb wireless alınır mı??

Hocam gecikme yaparmı? Önerileriniz varmı? 1722888449 Teşekkür ederim hocam
  10. Joelandkiddo

Anladım hocam peki 1000 TL de kablolu ne önerirsiniz?
  11. Joelandkiddo

FPS oynamıyorum tamamen hikayeli oyun oynuyorum kablosuz olması iyi olur alınır mı??
  12. Joelandkiddo

Yardım Termal grizzly kryonaut extreme gereklimi?

Teşekkür ederim hocam.
  13. Joelandkiddo

Öneri Havit fuxi h3 alınır mı??

Bağlantı kopması falanmı var hocam?
  14. Joelandkiddo

Öneri Havit fuxi h3 alınır mı??

FPS oynamıyorum hikayeli oyunları oynuyorum bu yüzden kablosuz almak istiyorum 1000 TL bütçem var bu bütçede başka seçenek yok alsam iş görürmü? 1722817020 Mikrofon önemli değil kendi halinde bir oyuncuyum.
  15. Joelandkiddo

Çok sürünce olmuyormuydu hocam sizin önerileriniz varmı yada düz kryonaut mu alıyım.
  16. Joelandkiddo

Aişe 9 yaşındaydı. 6 yaşında da evlenmiştir.

Tamam inancın farklı ama bence zamanını daha değerli kullan inanmıyorsan kimseyi ikna etmeye çalışma. 1722816346 ? İnsanların inancından sanane senin inancından da banane neye inandıgımız seni ilgiledirirmi sence?
  17. Joelandkiddo

Hocam sıvı metal değil ki biraz daha detay verirseniz bende bilgilenmiş ölürüm.
  18. Joelandkiddo

🔥İndirim İphone 12/12 pro için Otterbox defender pro kılıf 943₺.

Güzelmiş hocam ama biraz kaba duruyor.
  19. Joelandkiddo

Aişe 9 yaşındaydı. 6 yaşında da evlenmiştir.

İnsanları bu yönde sürükleme bence seninde bizimde inancımız farklı kimse senin ateist olmana bir şey demiyor sende deme bence. 1722815922 Haklısın. Bak ben hakaret etmeden anlatıyorum şahsen ben rahatsız oldum çünkü arkadaş herkes kendi gibi görsün gibi geldi kim neye inanırsa inanır ama cidden...
  20. Joelandkiddo

Yardım N11 ibana para iadesi yok uyarısı nedir?

Teşekkür ederim hocam.
Top Bottom