Arama sonuçları: *

1. B

STEAMDA İNDİRME HIZI SINIRI MI VAR ?

riottan oyun indirirken 900-1000 arasında indirdi steamda limit gibi bir şey olmasın
  2. B

STEAMDA İNDİRME HIZI SINIRI MI VAR ?

1000 mbps internetim var 300-5000 mbps arası indiriyor . Ayarlarda tam 1000mbps aldıgım görünüyor turkcelin hız testi kısmında da 800-1000 arası hız. SSD deseniz bu samsung 990 2 tb pro yazma hızı da iyi . Steamda bölge Türkiye/Ankara
  3. B

GAMEPOWER EVA 7 BLUETOOTH BAĞLAMA

Arkadaşlar bu klavyeyi nasıl kablosuz kullansam fn esc basıyorum sonra fn esc 3 saniye basılı tutuyorum esc hızlı hızlı yaniyor bluetooth da bağlandı görünüyor ama ne ışık var ne de klavye çalışıyor nasıl bağlarım yardım eder misiniz ?
  4. B

Çözüldü✓ YENİ PC ALDIM SON BİOS ZAMANI 55-57 SANİYE

bir kere para gitti artık yapacak bir şey yok 5200 kullanırım artık ilerde değiştirince buna dikkat ederek alırım rami teşekkürler
  5. B

6800 mhz çalıştırmayı başarmıştım ama hangi oyun oldugu farketmez her oyunda birkaç dk sonra hatasız atrıyordu bhende araştırdım pc yi aldıgım yerin desteğine sordum dedikleri şey ''Aldığınız ram modeli anakartın destek listesinde bulunmadığı için maksimum işlemci desteği olan 5200MHz olarak...
  6. B

Arkadaşlar şu anlık bir sıkıntı yok gi,bi memory context açtıkm power lı ayarı da açtım dcp 2 yi seçtim 55-60 saniyeden 10 saniyeye düştü ve mmhz de de sıkıntı yok 6800 şuanlık mavi ekran flşn da vermedi ilginiz için teşekkür ederim
  7. B

Mcr yi açtım powerli ayari da açtım dcp yi de 2 ye aldım 58 den 10 a düştü süre bakalım mavi ekran verecek mi
  8. B

Biostan açtım ama gene aynı
  9. B

Çözüldü✓ Administrator: C:\Program Files\ASUS\AsusDriverHub\ADU.exe CMD HATASI

PC HER AÇILDIGINDA CMD EKRANI ÇIKIYOR CN RU VN YAZIYOR KAPATMADIGINM ZAMAN CMD Yİ KAPANMIYOR DA
  10. B

Arkadaşalr öncelikle merhaba . Şimdi ben yeni bir sistem topladım işte tüm sürücüleri kurdum fln ama pc açılışta çok bekletiyor ve anakarttaki sarı ışık uzun yanıyo ondan sonra açılıyor 1 dakikaya yakın sürüyuor pcnin açılması . Ne kadar biostan fast boot veya ram frekanslşarıyla oynasam da...
Geri