Arama sonuçları: *

1. Z

Bilgisayarım kendini kilitliyor

Merhaba değerli forum üyeleri masaüstü bilgisayarımı kullanıp işimi bitirip kapatıyorum. 10 15 dakika sonra tekrar açmak istediğimde monitöre sinyal gitmiyor ve kasanın tuşları çalışmıyor sadece ışıkları ve fanları çalışıyor.tebilondan almıştık aradık akım korumalı priz alın dediler aldık ama...
  2. Z

Yardım Hyperx Cloud II(2) Wireless vs Hyperx Cloud III(3)Wireless vs Logitech G733

Ne kadar fps içindir bilemem ama bende corsair hs65 var memnunum gayet alabilirsiniz.
  3. Z

Samsung m32 donma ve yavaşlama

Bu kadar erken olması bunların normalmi hocam
  4. Z

Teşekkürler
  5. Z

Merhaba değerli forum üyeleri samsung m 32 telefonu alalı 1 1.5 yıl oldu son 1 2 ayda gözle görülür yavaslamalar başladı bu günde tamamen donup ısınınca Buraya yazayım dedim depolama yüzde 60 dolu genellikle oyun oynanmaz oynanınca da hayday gibi basit oyunlar oynanır çözüm önerileriniz varmı...
  6. Z

E-okulda g notum var taktir alabilir miyim?

Merhaba değerli forum üyeleri görsel dersinde 1 notum g görsel ortalaması 49.9 gözüküyor taktir alabilir miyim? Ortaokuldayım ve ortalamam 85 üstü
  7. Z

cs2 bıçak alıcam nereden almalıyım

@imasa32
  8. Z

2000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Hocam size kim önerdi?
  9. Z

Hocam maalesef bunlar beni aşıyor fiyat olarak 1712862674 Şuanda 2 tane kulaklık var aklımda birisi corsair void rgb elite usb diğeri razer blackshark v2 x ama sadece 1 2 saat önce araştırmaya başladığım için iyi yada kötü mü bilemedim
  10. Z

Hem günlük hayatta kullanmak hem de oyun oynamak için kaliteli bir kulaklık arıyorum. Telefonda da kullanılabilir olursa çok iyi olur. Bütçem en fazla 2100 tl
  11. Z

Bilgisayarım logoda kalıyor

Merhaba arkadaşlar dün smart.acces.memory özelliğini aktif ettikten sonra bilgisayarim iki açılışta bir bu ekranda kalıyor ve hiçbir şey yapamıyorum düğmeden kapamam gerekiyor acaba biosta yanlış bir ayar mı yaptım lütfen yardım edin. düzenleme: şuan her zaman o ekranda kalıyor
  12. Z

Çözüldü✓ Asrock b450m smart access memory aktif etme

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda rx6600 ryzen 5 5500 ve asrock b450 m anakart var.smart acces memory özelliğini aktif etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bulamadım adım adım anlatabilir misiniz?
  13. Z

Donanim arşivinin paylaştigi ryzen 5 5500 rx 6600 bilgisayar görüntü vermiyor.

https://ty.gl/kn2nseq3v9 bunu aldim hocam. Ölü pixel ve ghosting sorunu olabilir deniyordu ama fiyat performans. Ölu pixel çikmassa diğeri hiç önemli değil muhtemelen yarın yada Çarşamba gelir
  14. Z

Hepinize çon tesekkur ederim. Bu bahane ile yeni monitör aldım gelince haber veririm.
  15. Z

Peki arkadaslar monitor 720 p gerek varmi boyle seylere yani https://ty.gl/fasx5jb72z Bunun gibi birseyi alsam olurmu 1699724031 Teşekkür ederim hocam
  16. Z

Yani dönüştürücü alsak olur mu hocam
  17. Z

1699723457 Malesef hocam sadece vga var
  18. Z

Hocam hicbirseyi ben takmadım hepsi takili geldi ama guc kaynağınin kablolari takili
Geri