Arama sonuçları: *

1. S

Yardım!ekran aniden gitti PC yeniden başladı

Xigmatek lux g ile birlikte kasayla geldi xigmatek marka
  2. S

Ama ışıklar,PC kasası ve ekran kartı vs ışıkları yanmaya ve çalışmaya devam etti 1704571660 650
  3. S

Valorant oynarken ekran gitti 5-10 saniye sonra geri geldi ve PC yeniden başladı bunun sebebi nedir acaba arkadaşlar
  4. S

ACİLL!! Windows home Single language için hangi key gerekir

Ben alırım knk saol
  5. S

Knk cmd ile yazı siliniyor sadece diye biliyorum özellikleri açılıyor mu 1701882990 Teşekkürler
  6. S

Arkadaşlar merhaba key alcam dijital ama ama Windowsum w11 home Single language, fakat birşeyi bilmiyorum w11 home key'i Single language sürümünde geçerli olur mu?? Şimdiden saolun
  7. S

ACİLL!! WİNDOWS OEM KEY

Retail daha iyi olmaz mı 1701028479 Retail alsak daha mantıklı olmaz mı peki hocam
  8. S

ACİLL!! WİNDOWS OEM KEY

Anakarta yapışıyor mu peki 1701003084 Anakarta yapışıyor yani 1701003104 Anakarta yapışıyor mu
  9. S

ACİLL!! WİNDOWS OEM KEY

Merhaba ben Windows için oem key almayı düşünüyorum sürümün Windows 11 home Single language,ben bunun için win 11 home mu kullanacağım yoksa single language için ayrı bir key varmı.Ayrica anakarta yapışmayan oem key alabileceğim güvenilir bir yer, satıcı varmı?
  10. S

Rampage kb-r86 vs Rampage kb-r28

Sıkıntı vsr mı şuan
  11. S

Windows iso'lu belleğe dosya atarsak sıkıntı olur mu?

Flash Belleğe Windows isosu kurdum kurduktan sonra başka dosya attım,daha sonra sildim Windows kurarken sorun çıkarır mı acaba.!!!
  12. S

İki monitör arasında kaldım yardım edin

Eywallah bakayım ben saolasın
  13. S

Viewsonic içinde ikna edilesi bir şey lazım bana pek alışık değilim çünkü o markaya
  14. S

Hocam şu nasıl https://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-inc-170hz-1ms-qhd-ips-g-sync-gaming-monitor/
  15. S

Gtg, mprt den iyi değil mi hala çözemedim
  16. S

Peki bu özelliklere sahip viewsonic atar mısın bakayım
  17. S

MSI başka siteden bulunur da ,asus gtg fln daha fazla özelliği var ama curved değil 1699728194 Pek içine sinmiyor msi ve Asus kadar 1699728288 Tercih etme sebebin nedir acaba özellik vs olarak
  18. S

ASUS https://www.itopya.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aq3a-180hz-1msgtg-hdmi-dp-hdr10-freesync-premium-g-sync-wqhd-fast-ips-gami_u23898 MSI https://www.itopya.com/msi-27-g273cq-170hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-wqhd-va-curved-gaming-monitor_u24250
Geri