Arama sonuçları: *

1. Belphegor

Yardım Hikaye oyunları nasıl oynanmalı ?

O yüzden zevk almak için ayrı bir zaman ve atmosfer yaratılmalı. En azından ben böyle düşünüyorum.
  2. Belphegor

Çok fazla oyun oynayınca farklı şeyler arıyor insan ve değişik özellikleri ortaya çıkıyor
  3. Belphegor

Bu Hoi4'ü kim 60 FPS oynayabiliyor?

Çok teşekkür ederim dostum, onu da bir denerim. Şu yeni DLC'yi almadan oyuna girmeyeceğim. Her şey tam olmalı. İndirim bekliyorum :) Önce yeni DLC'li halini oynayayım, sonra da road to 56 gibi modları oynarım.
  4. Belphegor

Oyun konusunda asla yalan söylemem kardeşim, gel beni dinle. Bak şimdi, ben The Dark Pictures Anthology serisine bayılırım. The Quarry, Until Dawn gibi oyunları çok severim. Bu oyunlar benim zihnimde tam olarak kışın kahveni alıp sakince oynayacağın oyundur. Camda yağmur damlaları falan olacak...
  5. Belphegor

Ben sadece "core button" modunu kullanıyorum. Bir iki mod daha ekleyeyim dedim fakat 1943 civarı sürekli çökmeye başladı. FPS almak için de kayıt almayı "never" yapmıştım. Daha fazla delirmemek için modları saldım.
  6. Belphegor

Dostlarım, bu hoş Aralık ayında doğum günümü kutladığınız için sizlere samimiyetle teşekkür ediyorum. "minor ülkelerin asker indirmelerini sınırlayan ve majör ülkelere de asker sınırı getiren modlar var" heh, işte ben de tam onları arıyorum ama bir türlü sürümler tutmuyor. Yapanlar da...
  7. Belphegor

Furmark ekran kartı testi sonuşları normalmi

Gel biz seni War Thunder'a başlatalım. Fortnite zaten bitiyor.
  8. Belphegor

Furmark ekran kartı testi sonuşları normalmi

En sıcak nokta 82 ve ekran kartı 62 yani gayet normal.
  9. Belphegor

Gel senin derdini de çözelim 1733960234 Umarım ileride bir çözüm bulurlar :/
  10. Belphegor

Şu oyunda 5x hız yaptığımız zaman 60FPS sabit verse ömrümü gömerim. Yav geçen gittim U-boat oyununu indirdim. 6000X hız koymuşlar ve akıyor. Dertlendim. 1733957509 Yani belli bir tarihten sonra tüm ülkeler boş asker basıyor ya onu kaldırabilirsek en azından 30FPS alırız diye dedim. Yapılamaz mı?
  11. Belphegor

Belki ordu indirmeyi kısıtlayabilirsek 30FPS sabit gideriz? O da mı kurtarmaz? Bu da mı gol değil?
  12. Belphegor

Arkadaşlar, bu lanet oyun neden 5x yaptığımız zaman 17-25FPS oluyor. Tamam, sahaya ordu indiriyorlar ve bu işlemci yiyor ama bunu kısıtlayamıyor muyuz? Adamın birisi video atmış, 4090 ekran kartı ve i9 bilmem kaç k işlemciyle denemiş. Onda bile 30FPS olmuş. Bunu en azından 40FPS'e sabitleyemez...
  13. Belphegor

İtem satiş dava açabilirmi?

Ben diğer PC'de satarken videoya almıştım ve yazışmalar da var, ama yine de sorun olur mu? Hesabımı sattığımı belirtirlerse hesabım ban yiyebilir fakat neden davalık olayım ki?
  14. Belphegor

50k bu laptop alınır mı

Kroniğin pc iyi gibi https://www.trendyol.com/hp/victus-16-s1033nt-amd-r7-8840h-32gb-512gb-ssd-rtx4070-8gb-freedos-16-1-fhd-144hz-tasinabilir-bil-p-828848986?boutiqueId=61&merchantId=106740
  15. Belphegor

50k bu laptop alınır mı

Biraz üzerine koyup bu tarz bir şey almaya ne dersin? https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-amd-ryzen-7-7840hs-32-gb-512-gb-ssd-rtx-4070-8-gb-freedos-16-wqxga-165-hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qljey-003-32-p-HBCV00005LQIG7
  16. Belphegor

Soğutucu Hakkında Fikir Ayrılığı

Kusura bakmayın ancak fotoğraf çekebildim. Buyurun: Bende olan parçaları attım. Başka parçam yok "Klipsli bir fan ise böyle" demişsiniz yani şu değil mi? Son fotoğraf 1733859994 Benim eski soğutucu da çentikliydi ama siz hangisi daha kolay diyorsanız onu alayım. Mesela bu bana korkutucu geldi:
  17. Belphegor

Sadece bu ve vidaları var:
  18. Belphegor

Yani ilk attığım fotoğraflar mı doğru?
  19. Belphegor

Sanırım bunu diyorsunuz. Bunları vidalayıp kilit yerlerini takıyorum ve bitiyor herhalde. "sağdaki lazım olabilir" demişsiniz ama anakartın kutusunda bulamadım. Sadece soldaki vardı. Büyük ihtimalle PC'de takılıdır. Hiç çıkarmadan bunu eklerim.
  20. Belphegor

Renkli olmasını pek önemsemiyorum. Sadece performansı ve soğutması önemli. Ayrıca takılması kolay olmalı çünkü strese girince biraz panikliyorum. Yapay zekaya danıştım ve şöyle dedi :
Top Bottom