Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Televizyon tavsiyesi

Bende bakıyorum önerebilecek var mıdır acaba?
  2. C

Laptop Önerisi (Max 20k)

Hocam bu cihazlarda emin olamadığım kısım ekran kartının paylaşımlı olması, yani ömür konusunda da uzun yıllar kullanılmayacağını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
  3. C

Laptop Önerisi (Max 20k)

Hocam VA panel. Fiyata göre şu daha iyi değil mi? https://www.amazon.com.tr/Acer-AN515-58-544K-Bilgisayar%C4%B1-i5-12450H-NH-QFJEY-007/dp/B0C85RJPZT/ref=sr_1_4?keywords=acer+rtx+3050&qid=1700464437&sr=8-4&tag=technopattr-21
  4. C

Laptop Önerisi (Max 20k)

Teşekkür ederim hocam, pil süresi ne kadar oluyor bir bilginiz var mı?
  5. C

Laptop Önerisi (Max 20k)

Hocam HP konusunda panel ile alakalı tereddütlerim var. O yüzden HP ye uzağım. Attığınız Dell marka ise VA panel, bu fiyatlara IPS ekran bakmak daha iyi olmaz mı? Lehimli ram almak işime gelmiyor yoksa lenovo var 16 bine...
  6. C

15k 20k arası laptop önerisi

Arkadaşlar bende bu fiyat aralığında ve şartlarında laptop bakıyorum. Yardımcı olursanız seviniriz.
  7. C

Laptop Önerisi (Max 20k)

Arkadaşlar merhaba. Kardeşim için günlük işlerde kullanabileceği, Office programları, video edit, görüntülü görüşme, pil ömrü uzun, paneli kaliteli, FIFA ve FM oynayabileceği bir laptop bakıyorum. İndirimler bitmeden alırsam çok iyi olacak. Şimdiden teşekkür ederim. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. C

🔥İndirim Acer UM.HE0EE.X01 27" FHD 1ms 240Hz Curved 4799TL

Evet hocam varmış. HB de yorumlarda gördüm.
  9. C

Hocam bende aynı durumdayım. Her şeyi aldım bi monitör kaldı. Ona da çok bütçe kalmadı:D ama almışken de iyi olsun diyorum. MSI da pivot özelliği yok sanırım:/
  10. C

Anladım hocam, peki sizce fiyat farkına değer mi?
  11. C

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6YCTDHF/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AU05C5FDRAIO2&psc=1 bundan ne farkı var acaba?
  12. C

🔥İndirim HyperX Alloy Origins PBT – Red Switch Klavye 1619TL

Benim için sıkıntılı olan şey Türkçe karakterlerin olmaması. Ve baktığım bir çok kaliteli klavye de Türkçe karakter yok. Bilmediğim bir şey mi var acaba? Bu durum bir şekilde düzeltiliyor mu?
Geri