Arama sonuçları: *

• Users: D3re
  • Order by date
  1. D3re

ACİL YARDIM SANIRIM HACKLENDİM

İnanın hocam her şeyi denedim şuanda kafam rahat
  2. D3re

Formatı attım 0% ekran kartıkullanımı şimdi driverları yüklicem herkese tekrar teşekür ederim
  3. D3re

Atıyorum şçmdi
  4. D3re

Farklı bir şey yapmadım ama durdurk yere pc yi açtım bj sorunlar oldu naısl çözebilirm
  5. D3re

Olmadı çıkmadı karşıma bir şey 1774175986 Oldu şimdi inşallah düzelir
  6. D3re

Yok hocma sizden önce her şeyi denedim o da bir tanesi 1774175348 Öyle yapıcam gibi 1774175365 Geri yükleme denemedim 1774175464 Windows r çalışmıyor denetim masası da arayamıyorum searc barda çalışmıyor
  7. D3re

Ekrankartı normalde %0 çalışıyorsu şimdi ise 30 oldu ve arama çubuğu çalışmıyor windows tuşuda çalışmıyor sabki başka biri ekran kartımı kullanıyor
  8. D3re

Ekran kartı boşta 30% oluyor ve arama çubuğu yada windows tuşu çalışmıyor ne yapmalıyım
  9. D3re

Yardım Bilgisayar başı sandalye önerisi

bilgisayar başı uzun oturuyorun rahat bir sandalye öneriniz varmıdır 182 72kg 6k bütcem deri olmasın ofis fln olabilir oyuncu olması gerekmez bilmiyorum bu fiyata oyuncu varmı
  10. D3re

Anketim isteyen doldursun

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMEl5ZCcCTvDUu80_IZ838nbsm9CnQZ93fynUdfnfIkZFedQ/viewform?usp=publish-editor
  11. D3re

Yardım Fp internet hangisi herhangi bir oparetör olur

Turkceldeyim şuan ama 100mb e çıkarmak istiyorum çıkaramıyorum, yeni paket almak istersem fark 200 tl iken, paket yükseltmek istersem burada 50 gösteriyor tv + da ama seçemiyorum. Bilem varsa yazabilirmi yada daha uygun ve hızı yüksek olan bir internet varsa önerebilirde.
  12. D3re

Gta V almak istiyorum, Five M....

Gta v almak istiyorum Five M fln da denemek istiyorum ama nasıl olduğunhakkında bir fikrim yok fivem oynayan varsa kendi izlenimlerini paylaşabilirmi
  13. D3re

Walpaper engine short cut???

walpaper "skip, pause, previous" butonlarınıda kullanabiliyoruz, sadece komut atamak lazım ama nasıl komut atıcam bilmiyorum ondan bilen varsa diye sordum.
  14. D3re

Walpaper engine short cut???

walpaper enginde bir arka plan buldum ama muzik değiştirme butonları için komut istiyo. Spotify üzerinden çalıyorum müziği nasıl bir komut yazmam lazım.
  15. D3re

Yardım İnternetim olduğundan daha yavaş GPON nedir???

Steamden mi söyleyin ber site indiriyim bir şey
  16. D3re

Farklı bir yer denemedim neyse ellemiyelim normaldir değerler
  17. D3re

Ya aslında turkcel superonline fiber ve 50mb diyo ama google speed test 150 diyo steamde 30 diyo anlamadım
  18. D3re

Bunun nedeni ne olabilir, @atar1993
  19. D3re

Sağolun hocma tekrardan
Geri