Arama sonuçları: *

1. onixus

Çözüldü✓ Lolde fpsim normal mi ?

Normal ayrıca 2k oynuyorsunuz. Herhangi bir upscaler ve framegen olmadığı için bu değerleriniz çok doğal. Oyunun ortalarında pek çok işlem oluyordur. Ayrıca şahsen 1080p'de oynuyorum ve benım de oyunun başı ile ortaları arasındaki fps farkını farkediyorum fakat normal.
  2. onixus

RE9 paylaşımlı hesap alan varsa yardımcı olabilirmi?

24 saat içinde sadece 5 farklı bilgisayar hesaba giriş yapıp oynayabilir. Ara ara deneyin, belki olur.
  3. onixus

Amd software ve msı afterburner farklı cpu kullanım değerleri veriyor

Acaba metriklerin ölçüm saniyesi ile oynamayı denediniz mi ? Belki amd ölçümü daha yavas yapıp ona göre sonuc veriyordur. Şahsen amd yazılımı kendini yeni yeni düzeltiyor bana göre. Afterburner a güvenmek daha iyi gibi geliyor.
  4. onixus

Kulaklıkmı klavyemi arkadaslar hangisini almaliyim

Klavye her halükarda idare ediyor. Önce kulaklık alıp kullanmak yalnızca oyun için değil yeri geldiğinde bir uzatma kablosu alıp koltuktan film dizi keyfi dahi mümkün. Bu birazda sizin yaşam şeklinize bağlı. Ürünlerin iyi olup olmadığını tam bilmiyorum, yanlış yönlendirmek istemem.
  5. onixus

Steam'dan aldığım oyunun fazladan Hediye ögesi halini nasıl satabilirim?

Selamlar "Gauntlet™ Slayer Edition " arkadaşlarımla oynarım düşüncesiyle "Gauntlet™ Slayer Edition - 4 Pack" almıştım, arkadaşlar gelmeyinc elimde 3 tanesi kaldı. Ögeleri direk pazarda satamıyorum maalesef, bu sebeple bu ögeleri nasıl satabilirim, yardımcı olacak birisi var mı?
  6. onixus

TEMU Benden Ne İstiyor???

Ben genelde inanmıyorum , yanıltıcı geliyor. Bunu özel kupon şeklinde yapıp hesabınızdaki menüde görebilmelisiniz bence.
  7. onixus

Amazon İade Süreci ve Yeni Sipariş Hakkında Yardım

Teşekkürler için rahatladı
  8. onixus

Amazon İade Süreci ve Yeni Sipariş Hakkında Yardım

Amazondan "Arctix Mx-6 (4g)" satın aldım (ödemeyi yaptım, kargolama işlemi gerçekleşmedi.) ama satıcısı teknobiyotik yerine başka bir satıcıdan almışım diye iade ettim. İade ettikten sonra satıcının teknobiyotik olduğu yazdı bunun iadesi 7-10 gün içerisinde hesaba yansıcakmış. Ayrıca iade/iptal...
  9. onixus

Explorer.exe Bellek Hatası - PC Kapanırken Alıyorum

Gamepad var belki ondan diyeceğim ama 2 ay önce böyle bir sorunum yoktu. Teşekkürler, deneyeceğim.
  10. onixus

Yapmıştım ama işe yaramadı. Yine de teşekkürler.
  11. onixus

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı kapatırken explorer.exe - Uygulama Hatası şeklinde bir hata mesajı alıyorum ve ardından sistem kapanıyor. Hata mesajında: > "0x00007FF83579A9DD adresindeki yönerge, 0x0000000000000024 adresindeki belleğe başvurdu." Bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl...
  12. onixus

Sistemimi kaç TL'den satabilirim? (Rx 6600 XT - i5 11400F)

Yüksek ayarları fsr ve fmf 2 ile rahat karşılıyor ama görüntü kalitesi biraz düşüyor haliyle. Ham durumda epik kaldırsa güzel olur. Para biriktirip , elimdekini de satarsam öyle alacağım gibi o yüzden dedim.
  13. onixus

Teşekkürler. Hocam peki 1080p ultra grafik ayarlarında oyun oynayabileceğim bir sistem almak isteseydim nasıl parçalar olurdu? Fikrinizi merak ettim.
  14. onixus

Merhaba, sistemimi (Rival Elite V2) İncehesap'tan 26-04-2022 tarihinde sıvı soğutma eklentisi yaparak 17.280 TL'ye aldım. Sistemi kaç TL'den satabilirim? Kaçtan alıcıyı rahat bulurum sizce? Verdiğiniz fiyatın nedenini de yazarsanız, daha çok yardımcı olursunuz. Görüşlerinizi bekliyorum...
  15. onixus

Öneri Monitörleri seçtim, Hangi monitörü almalıyım?

Hiç bilgim yok hocam, bakmadım bile yanlış bilgi vermek istemem.
  16. onixus

Teşekkürler. neye göre aldığını biraz açıklar mısın? Sizce diğer ürünlerden bariz farkı fiyat dışında nedir? 1730985825 Teşekkürler. neye göre seçtiğini biraz açıklar mısın? Sizce diğer ürünlerden bariz farkı fiyat dışında nedir?
  17. onixus

sizce kasım ayı indirimi alır mı ürünler? hangi ürünler alabilir?
  18. onixus

Teşekkürler. Benim gönlüm 1.üründe kaldı, gamepower pek güven vermiyor ekran konusunda.
  19. onixus

Selamlar. 4000 TL bütçem ile kasım ayı indirimlerinden faydalanarak alabileceğim monitörleri derledim fakat hangisini almalıyım tam olarak karar veremedim, bütçem yeterli değil biliyorum. Tek seferlik alıp bir daha uzun bir süre almayı planlamıyorum. Hangisini almalıyım? Ayrıca tablodaki...
  20. onixus

6500tl monitör önerisi

Selamlar. Konunun başında dediğiniz montör fiyatına göre iyi bir monitör. Alternatif olarak şu monitöre (GamePower 24'' Bull T10 Flat IPS 180 Hz) bakabilirsiniz. İki monitör için pek çok inceleme yapılmış.
Geri