Arama sonuçları: *

1. O

Temu türkiyede operasyon merkezi ile teslimat süresini 1 güne indirmeyi planladı

Sence devlet Bu dedigine Müsade edebilirmi :D
  2. O

Temu wincredit etkinliği artık açılmıyor

İade Yapmissaniz Hile Hurda İle Ürün almissaniz Sistem Vermez 4 Aydır gelmiyor sebebi de Ürünleri tekrar iade etmemden Kaynaklaniyor Müşteri hizmetleri öyle dedi
  3. O

165 Hz Asus VG248QG ELMB 120Hz'de açılıyor

ELMB 120hz De Çalışır VRR Açıksa Kapatmaniz gerek O şekilde Aktif Olur.
  4. O

Yardım Asus ROG Strix IPS Glow Varmı Ekranda?

Evet Hocam dediğiniz gibi Kameradan O şekilde Neyse içim rahatladi Normalde Sorun yok Sadece açı Degistiginde Renk Puslaniyor Gibi Oluyor Oyun Oynarken Pek belli Olmuyor. Ölü pixel Ghosting ışık sızması Olmasinda Bu Göz ardı edilebilir. Düz Bakınca Sorun yok
  5. O

Yardım Asus ROG Strix IPS Glow Varmı Ekranda?

Asus ROG Strix XG27ACS cihaz Aldım Vatan Bilgisayardan Ölü Pixel Ghosting Testi Geçti lakin IPS Glow Bakmadım Eve Geldiğimde Siyah Ekranda Yandan Yukardan Bakınca Sarımtrak Oluyor Bu Normalmi? Dik Açıdan Bakınca Belli etmiyor Işık Sizmasi yok Ama Kafami Karistiran Yan Acilardan Bakınca Neden...
  6. O

Temu sepette 1.050 tl sınırı var mı ?

Bir taktik var 3-4 k Malzemede alabiliyorsun lakin Gümrüge takilma Olasiligini Goz onunde bulundurman gerek. 2 Defa yaptim geldi korkudan bidahada yapmadim
  7. O

Temu sipariş iadem için yardim

Beleşe almissin Birsey olurmu diye Bide İade etsemmi diyorsun Muhtemelen herseyin Farkinda Bilincli birisisin. Olue kardeşim Seni FBI şikayet ederler evinden aldirirlar .jajaja : D
  8. O

Kıbrıs'tan ne alınır?

Puro + Viski + Malboro Acik Tütünü
  9. O

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Temunun En İyi Promosyonu bunlardir gerisi Fasafiso 1-wincredit (500+1000) Kredi Veriyor Favorim 2-claimcredit (500+1000) parça Parça verir 3-discount777 (%30-%90 indirim)
  10. O

1.000 tl Ürün Almassan Vermez Vergiler haric + wincredi Siparislerini iptal edersen birdaha almaya calisirsan Jetonlari iptal ettigin icin Sende aliyor ve 1.000 Urunde alsan Dolduraman . Sana Wincredit geldiginde 1.000 Ürün al Verir
  11. O

Temu wincredit etkinligi kullanbilen varmi

4 aydir Surekli geliyor bana. 1.000 Kredi Etkiligini.
  12. O

Yardım Temu siparişimde sorun yaşarmıyım ?

Siparişin toplami degil Satiş fiyatı önemli . zaten İstesende gecemen Temu Musade etmiyor.
  13. O

Bu Sistemin Bir Bug'u Var 4 aydir Cakmadilar Köfteyi dükkan actim Bunlar sayesinde. : D
  14. O

Yardım Temu Wincredit Hesaplaması Nasıl Oluyor

Vergi haric 1.000 tl Ürün alinca 1.000 Tl Alirsin Siparisin kargoya verildigi zaman gelir kredin
  15. O

Siparisler Kargolandigi zaman gelecek Bide sure zarfi var ozamana kadar bekliyorsun merak etme verirler
  16. O

Ben Alıyorum Hocam Biraz uzun Suruyor ama Veriyorlar
  17. O

50 tl daha harcama yapmam gerekmis olaya bak : D Krize girdim neyse 480 tl Limit dahilinde 1737673322 Sırf 50 tl İçin 2 Ci siparişi Yaptirdi bana totalde 720 tl Karttan Harcadim Bu çinlilerden Korkulur Lakin Gene kârdayım Sorun yok. Gelen 1.000 Banka Hesabina Aktarmak icin Biraz dil dökme...
  18. O

1043 tl Vergisiz Siparişim Var. 235 tl Kartimdan cekiyor Acikcasi Karttan para vermek istemiyorum Cubku Olurya Vermesse İptal edip parami almasi Uzun suruyor. Denemek gerek. 1737671388 Deneme Yanilma yontemi ile kredimdeki Parayla Alacagim bakalim nekadar veriyor Ona gore Buraya Resim atarim
  19. O

Fiyat Bu Vergisiz Hali
  20. O

Arkadaşlar Temudan Wincredit Promosyonundan Bana 1.000 tl Kredi iadesi Geldi 50 jeton Kaldı %4 İade + 10 Jeton Veriyor Musteri Hizmetlerine Bildirdim Bana 1.200 tl daha Sipariş vermem gerek dedi Bu Krediyi almam İcin Nekadarlık Sipariş vermem gerek. şuan Kredi bakiyen 1.450 tl
Geri