Arama sonuçları: *

1. chesterwhipple

Müslüman birinin Black Metal dinlemesi günah mı?

atan kuranı Türkçe'ye çevirmiş oyle mi
  2. chesterwhipple

saçmalıyorsun gösterdiğin kişiyle alakam yok ama senin gerçekten bir cahil olduğunu anlıyorum ki kuranı kendi kafana göre yorumlayıp kimsenin görüşlerine önem vermeyip gelip bir de haklıymışsın gibi guluyorsun maide 87 ile konunun hicbir alakası yok islam dini kurandan ibaret degildir kuran ve...
  3. chesterwhipple

öncelikle bana dostum deme müzik sahaba arasında icma ile haramdır ve çalgı aletleri ondan sonra gelen tabiin 4 mezhep alimi tarafından haramdır müslüman olana bu insanların görüşleri yeterdir sen müslüman olsaydın bu kişilerin görüşlerine onem verirdin zaten Kuran'da da lokam/6 furkan/72...
  4. chesterwhipple

(1) Ebu Amir ya da Ebu Malik el-Eş’ari (Radiyallahu Anhuma) şöyle dedi: Allah’a yemin olsun ki, Nebi (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu: “Ümmetimden bir takım kavimler gelecek; zinayı, ipeği, içkiyi ve çalgı aletlerini helal sayacaklar! Yine bir takım topluluklar bir dağın yanına...
  5. chesterwhipple

müzik haramdır hele ki günümüzde ki müzik şeytanın insanları Allah'ın yolundan alıkoymaktadır ve sen bir yalancısın çünkü buharıde müziğin ve çalgı aletlerinin haram olduğu yazar
  6. chesterwhipple

Öneri Korse kamburluğu önler mi?

bende de aynı sorun var bunlar işe yarıyor mu
  7. chesterwhipple

40000km de mt125 alınır mı

motor için çok yüksek km ama fiyat nasıl ki
  8. chesterwhipple

Nedensiz Bacak Ağrısı

bro çok kafaya takma farklı işlerle uğraş yatakta telefonla oynama ki hemen uykuya dal bunları tavsiye ederim dar alt kıyafet giyme biraz bol olsun bacağını sıkmasın kıyafetler, geçmiş olsun umarım bacağımı keseceğim noktasına gelmez durumun
  9. chesterwhipple

🔥 Forza Horizon 5, çok yakında PlayStation 5 konsollarına geliyor.

🔥 Forza Horizon 5, çok yakında PlayStation 5 konsollarına geliyor.
  10. chesterwhipple

Banyo - WC bitişik mi ayrı mı?

ayrı olması daha iyi
  11. chesterwhipple

Nedensiz Bacak Ağrısı

bro muhtemelen huzursuz bacak sendromu biraz kötü bir hastalık genelde geceleri etkisini gösterir bacağını sürekli hareket ettirme isteği uyandıran hastalık ama unutunca geçen aklına gelince tekrar etkisi altına alan garip bir hastalık
  12. chesterwhipple

Nedensiz Bacak Ağrısı

huzursuz bacak sendromu
  13. chesterwhipple

Kameralı drone nereden alınır

teşekkürler
  14. chesterwhipple

açıkçası pek kullanmayacağım heveslendigim için istiyorum bir bütçe belirlemedim ama kaliteli bir ürün arıyorum kameralı ve kumandalı olması ben için daha iyi link atarsanız daha iyi olur benim için
  15. chesterwhipple

önerdiğin bir modeli var mı
  16. chesterwhipple

Arkadaşlar Kameralı drone almak istiyorum bu konu hakkında pek bilgim yok ama kaliteli bir kameraya sahip olan 1080P olur hızlı ve sağlam bir drone arıyorum evimin etrafında ucurmak icin alıyorum evimin arkası boş bir araziye sahip genelde orada bulunan kedi vb. hayvanlar ile oynamak için almak...
  17. chesterwhipple

Oyun, dizi, kitap tarzı şeyler bitirince etkisi altına girmek.

çok normal bir durum çözümü farklı aktiviteler yapmak veya yeni bir hikayeye başlamak
  18. chesterwhipple

Hikayeli oyun önerisi

dünyanın en iyi oyununu oynadın mı
  19. chesterwhipple

EA FC24 YENİ BAŞLADIM TAKTİK VERİRMİSİNİZ

kafana göre oyna o zaman bro zamanla öğrenirsin ama defans yapmayı kesin öğrenmen lazım
Geri