Arama sonuçları: *

1. Stasdemir

Gpu FurMark testi başlar başlamaz 95 derce oluyor

Adaptörün bozuk olduğunu düşünmüyorum ama denerim
  2. Stasdemir

17k verdiğim laptop için 25k servis ücreti

Bildiğiniz özel bir servis varmı
  3. Stasdemir

Araba kendi kendine devir alıyor

düzelmesine sevindim
  4. Stasdemir

Siz mi iptal ettirdiniz
  5. Stasdemir

Egr valfinin soketini temizleyip tekrar dene
  6. Stasdemir

Araçın markası modelini yazarmısınız araç gaz kesiyor mu
  7. Stasdemir

İlk defa bir foruma üye oldum her şeyi tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum kusura bakma hemen düzeltmeye çalışacağım
  8. Stasdemir

Daha önce eklediğim konuda laptopumun sorunlarından bahsettim. Bir çözüm bulamayınca asus yetkili servisini aradım gpu nun yalnız değişmeyeceğini söyleyip komple anakart için 25k fiyat söyledi
  9. Stasdemir

Ekran kartımın düzgün çalıştığını nasıl anlarım

Şarjda oynuyorum zaten 1699830442
  10. Stasdemir

Yaklaşık bir yıl oldu gta 5 te temizlenmeden önce cpu 75-80 Gpu 70-81 temizlendikten sonra cpu 70-75 gpu 88-89 1699829892 Götürdüğüm bilgisayarcı kullandığım pedlerin kalitesiz olduğunu söyleyip başka ped taktı ama sonuç yine aynı sorunun pedlerden olduğunu düşünmüyorum
  11. Stasdemir

Sorunu tam olarak bu konuda anlattım hocam fiziksel olarak bi ısı yok günlerdir çözüm arıyorum
  12. Stasdemir

Ekran kartımda aşırı ısınma sonucu fps düşüklüğü var çok yüksek grafikli olmayan oyunlarda bile 30 fps yi zor geçiyor rtx3050 laptop gpu. Herhangi bi programla bunu öğrenebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
  13. Stasdemir

Dahada kötü olmaya başladı evet prize takılı şekilde yapıyorum gpu ya yük binmediği zamanlar 40-42 derece sanırım son çare olarak teknik sevrise gideceğim
  14. Stasdemir

Yardım laptopum açılmıyor..

Hocam aynı sorun benimde başıma geldi tekrardan windows kurdum sorun çözüldü
  15. Stasdemir

Bilgisayarcı lehimleri falan inceledi herhangi bir sorun gözükmüyordu 1699817495 Hocam konuya eklediğim resimde GPU chip power 7-8 W olarak değişiyor ekran kartı yanılmıyorsam 80W 1699817600 sanırım güç Gitmeme gibi bi sorun var
  16. Stasdemir

Bilgisayarım Asus tuf gaming A15 6-7 ay temizlememiştim içini temizledim termal macun termal pedleri değiştirdim. Değiştikten sonra işlemci eskisinden serin çalışıyordu ama gpu furmark testine başlar başlamaz 95 sonra 88-89 derce oluyor yeni macun ve pedlerler tekrar denedim her seferinde aynı...
Geri