Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Yardım lazım hangi tip SSD alacağım?

Eyvallah usta hem yardımci olduğun için hem önerin için f/p ürünü olarak sipariş vercem birazdan teşekkür ederim
  2. S

Bütçeden yana problem yok ama 256 GB olunca 2k yeterli gibi çok para harcamak istemem sonuçta eski laptop bide NVMe yazmıyor kılavuzda aga sen daha iyi bilin tabi
  3. S

Aga son fotoda 2280 yazıyo onun bı önemi var mı peki bide öneri marka modelin var mı reis
  4. S

Usta laptopu kılavuzunu buldum nette şöyle bişey yazıyo katı hal sürücü açıklamasinda
  5. S

Eyvallah usta teşekkürler bilgilendirme için ben M2 sata ssd araştırayim o zaman🙋
  6. S

Eyvallah hocam çok teşekkürler peki laptobumla uyumlu olur kesin demi sata, nvme felan bunlardan dolayı uyum sorunu felan yaşar mıyım bilmiyorum 1724242287 Uyumlu demi hocam?
  7. S

1k civarı yeterli olur hocam
  8. S

Çok büyük boyut lazım değil 256 GB bisey yeterli olur diye düşünmüştüm
  9. S

1000-1500TL ARASI MOUSE ÖNERİSİ

Bende msi gm41 mevcut memnunum tercih edilebilir
  10. S

Öneriniz var mı? 1724240301 Yardim
  11. S

M2x3 ile uyumlu ssd önerisi eski laptobumu hızlandırmam lazım biraz 128 yada 256 f/p önerisi olan varsa yardımci olabilir mi
  12. S

Öneri 520k civarı alınabilecek sedan araçlar

Benim şahsi fikrim 520 ye alacağım araba muhtemelen japon grubu Honda Toyota Mazda Mitsubishi olurdu
  13. S

4070 ve 4070 super 1080p darboğaz

Kardeşim ben yurtdışına çıkma sebebim için satıyorum 6 ay önce dizdim 7500f-4070 ilgilenirsen https://shbd.io/s/juqjmEJj 1716659641 Bu arada buraya sistemim satılık diye hangi kısımdan ilan verebilirim bilen var mı
  14. S

Satılık sistem amd7500f-asus 4070 ekran karti

Hersey dahil 55 bin düşünüyorum ilgilenirseniz konuşabiliriz
  15. S

Satılık sistem amd7500f-asus 4070 ekran karti

Merhabalar herkese 3 ay önce almış olduğum sistemimi monitör-kulaklik vs her şey dahil satmayı düşünüyorum sebebi yurtdışına gideceğim bu yüzden hiçbir sıkıntı problemi yok canavar gibi bütün ekipmanlarıyla satılık arayan çevresinde arayan varsa ulaşabilir ig: iefmt Instagram üzerinden de...
  16. S

Elektrikli testere bu alınır mı?

Aldınız mı memnun musunuz
  17. S

Hazır Sistem Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/359837/vulcan-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-geforce-rtx-4060-ti-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bunu düşünebilirsin fiyatta çıkamam diyosan 25 bin olanida var bilgin olsun
  18. S

Hazır sistem karşılaştırması

Sunrise olanın 4070 olanını aldım 2 ay önce SSD 1gb yapıp gücü 750 seçtim şuan problemsiz oynuyorum ileriye dönük sunrise öneririm net gaming.genden de memnun kaldım aklıma takılan bişey olunca arayip konuşuyorsun
  19. S

Yardım A620m-K ana kart Sıvı soğutma Soket

Hayırlı geceler arkadaşlar A620m-k anakartima Kasım indirimlerinde MSI m240 sıvı soğutma aldım takmak bu geceye kaldı İki sorum var İlki arg fan aydınlatmaları soketlerini ADD GEN 2.1 VE ADDGEN 2.2 soketlerine taktım dogrumudur? 5v yazıyo İkinci soru bı soket boşta nereye yakacağım? 1702164690...
  20. S

Sistem Topladım Kendimce Artılarını Eksilerini Önerilerinizi Bekliyorum

https://www.gaming.gen.tr/urun/339152/carnage-7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-msi-geforce-rtx-4070-oc-ventus-2x-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bide bu var bunun seçimleri daha fazla
Geri