Arama sonuçları: *

1. rayli82

🔥İndirim Honor Pad 9 Tablet + Kulaklık 8.999 TL

Araştırdığım kadarıyla tabletlerde vergi indirimi 9499 tl olursa 1600 tl civarı oluyor yani bunda da 1500 civari bir indirim olur 7.5k ya gelir ama kalem olmaması kötü kalem olsa tercih edebilirdim kalem zaten 2 2.5k.Ben tablet alacak olsam şansımı yine de ikinci elde değerlendirirdim android...
  2. rayli82

❌İndirim Bitti! Zotac GAMING SOLID RTX 5080 16 GB 58.572 TL

Bu fiyata rtx5070ti alan bile vardı allah akıl fikir versin hala pahalı.Alacaklar fiyatı dolar bazında değerlendirsin.
  3. rayli82

Kingston Datatraveller Exodia USB 3.2 128 Gb 230, 64 Gb 143 Tl

Kötü bir usb bellek tavsiye etmiyorum.
  4. rayli82

❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Vay vay hizmete bak konunun takipçisiyiz ancak şu ilk indirim için yeni cihaz işi çözülmesi lazım.
  5. rayli82

❌İndirim Bitti! Kioxia 64gb Micro Sd Kart 🔥123 TL🔥(amazon.com.tr)

Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 https://amzn.eu/d/7DET095
  6. rayli82

🔥İndirim Tezyak Mangal Kömürü 1.75kg🔥88TL🔥 (N11 Kargo Bedava)

https://www.n11.com/urun/tezyak-mangal-komuru-175-kg-55912342?magaza=sedenseelektronik
  7. rayli82

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Merhaba arkadaşlar her şeyi sıfırlıyorum her şeyi denedim yinede alamadım diyenler için ayrıntılı sıfırlama rehberi. İhtiyacımız olan şey en az 2 tane temu hiç indirilmemiş cihaz. Birini test için kullanacağız diğerinden alışveriş yapacağız ama bir önceki linkleri yöntemleri denediyseniz veya...
  8. rayli82

Stoklara beyaz girince yazar mısınız bugün.beyaz stoğu bir türlü denk getiremedim
  9. rayli82

heralde bu sefer bitti bitmiş mi kontrol eder misiniz. 1739191318 Tam yeni cihazı ayarladım promosyon bitti diyor kısmet.
  10. rayli82

Tüh ya bir cihaza bi tane aldırıyo öyle indir sil geri yükle yapmıyor akıllı temu.
  11. rayli82

Ölücü tabirine alınmanıza üzüldüm ancak yıllardır süregelen tanımı bu kulağa kötü gelsede yapılan işi hoş gördüğümden iyi anlamda kullandığımı düşünmenizi isterim. Bu tarz indirmli yurtdışı alışverişi forumlarda eskiden revaçtaydı yani bağımlılık demeyelimde bu hobide yalnız...
  12. rayli82

🔥İndirim 6000MHz CL30 1x16 1800₺ | 2x16 3500 ₺ Patriot Viper Venom

Tek modül alan elini çabuk tutsun bence sonra birebir aynısını bulamazsınız dual çalıştırma sorun olur.2x16 çoğu kullanıcı için fazlasıyla yeterlidir.
  13. rayli82

Helal olsun hocam forumlardaki ölücü ruhunu canlı tutuyorsunuz.Tebrikler yani temuyu kullanmayı çözmüşsünüz ben bi türlü çözemedim durmadan üstüme kredi indirim kupon çark mektup fln fırlatıp duruyor ama hiç bir şey alasım gelmiyor alışveriş bu kadar zahmetli olmamalı vay 670 1050 arasına getir...
  14. rayli82

🔥İndirim Asrock RX 6750 XT Challenger Pro OC 13.399TL

İkinci ele bulaşmak istemeyenler için iyi fırsat marka model süper bu fiyat bandında sıfır olarak şu an rakipsiz
  15. rayli82

Hocam ben bir yol söyledim ve yazımda bunun haricinde almak zor yazıyor şöyle olursa alırmıyım böyle olurmu derseniz bilememki 😀 Çalışan yöntemi konuyu açan arkadaş sağolsun başa ekledi alternatif deneyen kendi bilir.adımları sırasıyla eksiksiz uygulamasına rağmen olmadıysa bilemiyorum oradan...
  16. rayli82

Hocam yoksa 30 yıllık playstation deluxe aboneliğini alan da siz misiniz :D bu nasıl ölücülük. 20 mouse al sata gider mi acaba internet kafe mi işletiyorsunuz :D Ben aldım ama fazla fazla almam zamanında 159 apexte indirimle 700 küsür liraya satılıyordu zamanında dediğime bakmayın bundan 4 5 ay...
  17. rayli82

Hocam ilk posta eklemeniz çok yerinde olmuş elinize sağlık alternatif olarak bir reklam postu daha vereyim ben denemedim ama başkasının işine yarayabilir.
  18. rayli82

Yazımda yazıyor zaten bu yol dışında almak zor diye istersen dene olmazsa dediğim gibi her şeyi sıfırlamalısın.
  19. rayli82

Güç bela beyaz 159pro bi tane aldım bu temuyu çözmek çok zor.Konuyu açan arkadaş yolu diye yazmış ama 120 sayfa yazı olmuş yolunu bulana kadar canım çıktı geriye dönüp okuyarak yolu buldum keşke başa eklese. Allahtan 10 20 sayfada bir benim gibi tekrarlıyorlar sıfırdan alacaklara anlatayım...
  20. rayli82

🔥İndirim Sapphire RX 7900 XT Pulse 24.959TL

Pttden benim de sorunsuz alışverişim oldu ama sorun o değil .Pazaryerlerinden alışveriş yaptığınızda satıcısı sorun çıkarmazsa bir alışverişte ne sorun olabilir ki . -------------------------------------- Pazaryerinden alışveriş yapma sebebimiz pazaryerinin haklarımızı savunması kargo güvence vs...
Top Bottom