Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim 44.335 TL 6 TAKSİT INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC Ekran Kartı

4070 düz hepsiburada da 41.809,00 TL https://www.hepsiburada.com/inno3d-geforce-rtx5070-x3-oc-12gb-192bit-gddr7-ekran-karti-n50703-12d7x-195064l-p-HBCV00008993RG?magaza=VATAN%20B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR
  2. O

HP Victus öneri tavsiye

Arkadaşlar selamlar laptopları bayağı araştırdım bütçem 40k üzerine çıkmamak üzerine ciddi bir fark varsa çıkmaya çalışacağım. İlk aklıma yatan ürün: Amazon.com.tr İkinci aklıma yatan ürün ( ilk attığım üründe işlemci Ryzen 7-7840HS bu üründe işlemci i7- 14700HX aradaki 5K fiyat farkına değer...
  3. O

Daxi x-900 vs Casio FX-991ex

Arkadaşlar selam Mühendislik öğrencisiyim kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. İki hesap makinesi arasında 250 TL bir fark var. Yorumlarınızı alırım. https://ty.gl/er0yg6l7lq https://ty.gl/ltlwv363oy
  4. O

Xiaomi note 10s bildirim çubuğu sorunu

Arkadaşlar selamlar. Xiaomi note 10s telefonun da ana ekrandayken bildirim çubuğu iniyor ama başka hiçbir yerde inmiyor. Hard reset attım ama hala sorun çözülmedi bunun sorunu nedir. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  5. O

AMAZON FATURADA IMEI OLMAMASI

Bu hafta görüşmedim daha hocam
  6. O

Kullanabilirim o zaman anladığım kadarıyla
  7. O

Arkadaşlar selamlar Amazon üzerinden a34 aldım ama fatura üzerinde IMEI yok müşteri temsilcisiyle de görüştüm bir kaç defa ama ilerleyen hiçbir şey yok. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Telefonu biz başvuru yapmadan önce kullanabiliyor muyuz sim kartımızı takıp. Sonradan başvuru yapma gibi...
  8. O

Vergisiz Telefon Faturada IMEI Şartı

Bir geri dönüş oldu mu ne yaptın
  9. O

Öğrenci vergi indirimi . Faturada IMEI olmaması

Telefonu kullanmaya başladın mı?
  10. O

Daha herhangi bir bilgi yok anladığım kadarıyla
  11. O

Düzeltme olduğu zaman buradan haber eder misin
  12. O

Bunu yapalı ne kadar geçti aynı şeyi bende yaptım
  13. O

Arkadaşlar selamlar. Amazondan yakın zaman da a34 9499 TL ye satın aldım. Faturada herhangi bir IMEI numarası yazan bir yer yok bu durumda olan arkadaşlarımız nasıl bir yol izledi Amazon IMEI içeren yeni bir fatura gönderdi mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  14. O

Yardım Vergisiz Telefon Hakkında

Aynı şeyleri düşünüyorum bende
  15. O

Kararsızım ben de almak konusunda
  16. O

TC no bilgileri yazıyor mu . IMEI no falan yazıyor mu
  17. O

Direkt aldığımızda uygun bir fatura oluyor mu yani onu soruyorum dostum. Bende 9499 a almayı düşünüyorum
  18. O

Fatura uygun bir şekilde hazırlanıyor mu hocam 1699879427 Hocam fatura vergi indirimine göre oluyor mu
Geri