Arama sonuçları: *

• Users: Wanca
  • Order by date
  1. W

10000 TL'ye Sistem toplama

Laptop getiren arkadaşım var görüşürüz merak etmeyin [emoji23] VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. W

Burda satmak vs yazıyor eşyayı açtığın zaman satmış olmuyorsun çünkü 2. El olmuş oluyor bu da kaçakçılığı girmiyor kendi şahsı kullanım için yapacağım VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. W

Niye yasa dışı olsun li laptoplarda yapılabilen bir şey [emoji23] VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. W

Kasayı filan almayı düşünmüyorum zaten ekran kartı ana kart işlemci yeterli olur VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. W

Ana kartı açsam çantaya koysam nasıl vergi ödeyeceğim ki VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. W

4000 serisi 6 aya çıKr gibi Sanki kesin bir tarih var mı VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. W

Media markt bakıyorum direkt olarak hepsini sıralamıyor ama oraya arkadaş gittikten sonra bakar zaten zaten şimdi değil 3 4 aya alıcam o zaman ucuzlar her şey ama intel düşünmüyorum VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. W

Almanyadan direk arkadaş alıcak ayrıca bu siteleri bilemem VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. W

Şuan değil zaten salgın geçince de onu soruyorum işte mantıklı olur mu diye 2 3 parça getirsem diye VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. W

Almanyada 100 euroya ekran kartı aldım diyelim euro 7 TL olsun türkiyede herhangi bir yer euroyu 8 olarak hesaplıyor ordan karım olcak vergi olmazsa daha karlı işte ama bunu yapan biri laızm VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. W

CS GO da anlamsız yüksek ping var

Ping internet ile alakalıdır wifiye bağlanan başka cihaz olup olmadığını kontrol edin telefonlardan wifi kapatırsanız faydalı olacaktır VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. W

Abdullah abi de yardımcı olursa çok sevinirim 10000 TL bütçe var Bi sistem toplamak istiyorum monitör ve kasa şeklinde ama bazı parçaları yurtdışından getirmek gibi bir şansım var hesapladım ciddi şekilde kar ettiriyor şuanki kura rağmen size 10000 TL ye nasıl bir sistem alınır
  13. W

RX 5700'li sistemler arasında kaldım

Fps açısından 2k çözünürlük açısından tek sıkıntısı 10 derce daha yüksek olabiliyor youtube dan videolara bakabilirirsiniz
  14. W

RX 5700'li sistemler arasında kaldım

Xt5700 testlerde parçalıyor ama 2060 ı 1586700894 Neden ne açıdan daha iyi mesela xt 5700 testlerde parçalıyor 2060ı
Top Bottom