Arama sonuçları: *

1. E

ak400 zero dark plus msi h610m-e anakartıma ve kasama uyumlu mu?

merhaba arkadaslar ak400 zero dark plus 2 fanlı modeli almayı dusunuyorum stok sogutucuyla işelmcim 75 80 boş masaustunde 50 derecelerde geziyor termal macunu degistirdim degişen bir şey olmadı bundan ötürü kule tipi sogutucu almaya karar verdim peki bu "AK400 ZERO DARK PLUS" "MSİ H610M-E...
  2. E

Msi H610M- E anakartında argb portu varmıdır

Tamam çok teşekkür ederim
  3. E

Nasıl yani rgb portumu var sadece bu anakartta ben ak400 digital sogutucu almak istiyordum fakat alamıyacağım o zaman argb portu istiyor
  4. E

Bildiğim üzere jrainbow olarak geçiyor msi da argb portu fakat varmı yokmu tam bilgim yok bilgisi olan yazabilirmi lütfen
  5. E

Yardım ryzen 5 5500 boşta 70 derece

Sistemin 2 aylık ve öncesinde böyle bir sorunum yok diyorsun o zaman tek sebebiyet kullanım oluyor virüs bulasmış olabilir bilgisayarına kullanım %47 boştayken çok fazla bir değer
  6. E

Yardım ryzen 5 5500 boşta 70 derece

Hocam oncelikle bilgisayarında cok fazla arka plan çalışanı varmı onu kontrol et zaten görünen kullanımdan var gibi duruyor eğerki yoksa termal macunun kurumuş bi macun yenile yeni gibi olur
  7. E

6000 TL BÜTÇE monitör +klavye önerisi

hocam daha yeni msi g2412 monitoru aldım 3 4 gun oluyor 170 hz itopyadan aldım 3800 tl ve ips ekran aşırı kaliteli geldi bana bi bakmanı öneririm işine yarıyorsa alabilirsin cok ucuza geliyor indirimde oldugu icin normalde fiyatı 6 bin tl biliyorum
  8. E

ak400 digital sogutucu msi msi pro h610m e anakartıma uyumlu olurmu

peki bu digital gosterge icin kablolar anakartta soketler varmı yokmu bunları nasıl anlayacagım olmama ihtimali varmıdır simdi sogutucuyu alırım gelir bakarım soketler yok boyle bir sorun yaşamam degilmi daha onceden hic işlemci sogutucusu almadım bu konuda asırı bilgisizim o yuzden soruyorum
  9. E

ak400 digital sogutucu msi msi pro h610m e anakartıma uyumlu olurmu

merhaba arkadaşlar ak400 digital kule tipi sogutucu almayı dusunuyorum fakat stok sogutucu bile ramlere temas edecek sekilde yakın alacagım ak400 anakartıma ve kasama uyumlu olurmu lutfen bilen birisi yardımcı olabilir mi ? alacağım fan : ak400 digital anakartım : msi pro h610m-e thermaltake...
Geri