merhaba arkadaslar ak400 zero dark plus 2 fanlı modeli almayı dusunuyorum stok sogutucuyla işelmcim 75 80 boş masaustunde 50 derecelerde geziyor termal macunu degistirdim degişen bir şey olmadı bundan ötürü kule tipi sogutucu almaya karar verdim peki bu "AK400 ZERO DARK PLUS" "MSİ H610M-E...
Sistemin 2 aylık ve öncesinde böyle bir sorunum yok diyorsun o zaman tek sebebiyet kullanım oluyor virüs bulasmış olabilir bilgisayarına kullanım %47 boştayken çok fazla bir değer
Hocam oncelikle bilgisayarında cok fazla arka plan çalışanı varmı onu kontrol et zaten görünen kullanımdan var gibi duruyor eğerki yoksa termal macunun kurumuş bi macun yenile yeni gibi olur
hocam daha yeni msi g2412 monitoru aldım 3 4 gun oluyor 170 hz itopyadan aldım 3800 tl ve ips ekran aşırı kaliteli geldi bana bi bakmanı öneririm işine yarıyorsa alabilirsin cok ucuza geliyor indirimde oldugu icin normalde fiyatı 6 bin tl biliyorum
peki bu digital gosterge icin kablolar anakartta soketler varmı yokmu bunları nasıl anlayacagım olmama ihtimali varmıdır simdi sogutucuyu alırım gelir bakarım soketler yok boyle bir sorun yaşamam degilmi daha onceden hic işlemci sogutucusu almadım bu konuda asırı bilgisizim o yuzden soruyorum
merhaba arkadaşlar ak400 digital kule tipi sogutucu almayı dusunuyorum fakat stok sogutucu bile ramlere temas edecek sekilde yakın alacagım ak400 anakartıma ve kasama uyumlu olurmu lutfen bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
alacağım fan : ak400 digital
anakartım : msi pro h610m-e
thermaltake...