Arama sonuçları: *

1. VSArolann

Bu fiyata alınır mı ?

kasa ve psu çöp
  2. VSArolann

40-60k arası monitör dahil sistem öneri

ya ben zart zurt markalara çok güvenmediğim için msi , kingiston , corsair , xpg markaları tercih ederim. şu dönemdeki oyunların dosya büyüklüğünü düşünürsek 1tb ideal 1775056780 benim elimden gelen bu :(
  3. VSArolann

40-60k arası monitör dahil sistem öneri

1775056434 ssd kişisel tercih diye ekleme yapmadım hocam 1775056493 vg249qm5a model monitor de gayet iyidir totalde 53bin idealdir
  4. VSArolann

Bütçe 6k mouse önerisi

hep razerin ürünlerini kullandım. kulaklıktan tutun faresine hep en üst seviye ürünlerini deneyimledim. yazılımı sade ve net. ürünleri uzun ömürlü ve dayanıklı oldular benim kullanımımda. arkadaşların dediği gibi biraz araştır forumlarda inceleme videolarında vesaire kesin karara varırsın.
  5. VSArolann

Bütçe 6k mouse önerisi

elin küçükse razer viper v3 pro değilse razer deathadder v3 pro
  6. VSArolann

Hangi rami almalıyım ?

sistemim 7800x3d 5070 sizce bu ürünü alıp https://www.incehesap.com/kingston-beast-kf556c36bbea-16tr-rgb-16gb-1x16-ddr5-5600mhz-cl36-siyah-gaming-ram-bellek-fiyati-75222/ 6000mhz cl 30 değerine düşerebilirmiyim oc ile yoksa direk bunumu alayım...
  7. VSArolann

Laptopuma harici monitör bağlamak istiyorum ancak..

laptop hdmı 2.1 destekliyor hocam eğer 2.1 monitör alırsam 240hz almak mümkünmüdür ozaman ?
  8. VSArolann

Sıvı soğutmamı psu mu?

hocam 6000 serisinin çıkacağı garanti değil gibi haberlere göre 1000w psu çekin yine de 1200 aşırı olur
  9. VSArolann

Sıvı soğutmamı psu mu?

psu değişmek mantıklı gözüküyor
  10. VSArolann

R5 5500- RTX3060 12GB Sistem ne kadar eder?

düzelttim hocam yanlış yazdım kusura bakmayın
  11. VSArolann

R5 5500- RTX3060 12GB Sistem ne kadar eder?

hocam 25 taş çatlasın
  12. VSArolann

aynı laptopumu kullanıyoruz hocam. 320hzi hdmi ile gördüyseniz ne ala benim için:peepokalp:
  13. VSArolann

ASUS TUF Gaming F16 FX608JM laptopa sahibim ve monitör ile kullanmak istiyorum ancak hdmi ile en fazla kaç hz destekliyor veya typce kabloyla bağlarsam en fazla kaç hz verir. bunları araştırdım ancak bi sonuca varamadım. bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum ona göre monitör alacağım.
  14. VSArolann

IQOS Kullanıyorum ve birkaç sorum olacak

knk sürekli gidip gelmiyorum yılda iki kez falan sonrasında mezun olucam memlekete döneceğim ozaman napcaz
  15. VSArolann

BEYLER BU SİSTEMİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZ NE DİYORSUNUZ ?

kasa ve psu çöp iki Elektirik gitse elinde kalır öyle diyim
  16. VSArolann

IQOS Kullanıyorum ve birkaç sorum olacak

kıbrısta öğrenciyim ve yakın zamanda türkiyeye kalıcı olarak döneceğim. Terea nerden bulabilirim ? güvenilir bir şekilde devamlı makul fiyata alabileceğim yerler var mı ? ve extra olarak şunu sormak sitiyorum bi kaç yerde okudum gürci ermeni Arap malı falan diyolar bilgilendirirseniz sevinirim :)
  17. VSArolann

Ram fiyatları düşüyor mu?

yazın sistem toplama niyetim var benimde. Günlerdir araştırıyorum adam akıllı piyasada ram de bulunmuyor zaten fiyatları düşersede bi nebze rahatlarız
  18. VSArolann

Aşk meşk işleri klasiktir ama akla ihtiyacım var.

zamanınızı ayırmanız çok kıymetli benim için teşekkür ederim :uzgunpeepo:
  19. VSArolann

Çözüldü✓ Asus monitör Hz değeri

oyun içi vsync açıkmı açıksa kapat , fps limitlerini kaldır
  20. VSArolann

Sistemimi ne kadara satmalıyım?

30k taş çatlasın
Geri