Arama sonuçları: *

1. Burak Bayrı

Bilgisayarım ne kadar eder?

Teşekkür ederim hocam deneyeceğim.
  2. Burak Bayrı

Kısmet diyelim. Teşekkür ederim :).
  3. Burak Bayrı

Monitörle vs 40k ya satılır mı ses sistemi. Klavye mouse eklemedim onları da yanında hediye etmeyi düşünüyorum. Steelseries rival 3.
  4. Burak Bayrı

Arkadaşlar merhaba. Sistemimi satmaya karar verdim. Komple satacağım fakat fiyat bilgim yok. SSD mi daha sonra bilgisayar alırsam diye satmayacağım onun dışında komplesi için fiyat çıkartabilir misiniz lütfen. Anakart : MSI B550M Pro İşlemci : Ryzen5 5600x Ekran kartı : Powercolor 7800XT Red...
  5. Burak Bayrı

Samsung tablet usb ile bilgisayara bağlanmıyor

Arkadaşlar merhaba. Samsung Galaxy Tab a9+ tablet aldım. Bilgisayarıma usb ile bağlanma konusunda sorun yaşıyorum. Bilgisayarda bu usb sürücüsü arızalı olduğu için açılamıyor yazıyor. Tablette ise sadece şarj oluyor. Usb kablosunu ne için kullanacağımı sormuyor. Var mı bir bilgisi olan dosya...
  6. Burak Bayrı

Dükkan için bluetooth hoparlör önerisi

Hocam dükkan 10 metre bir dükkan. Girişin tam karşısı üstte raf var oraya koyacağız. O yüzden alan ufak olacağı için şimdilik tek hoparlör koyup yaza tavan hoparlörüne geçme planımız var.
  7. Burak Bayrı

Dükkan için bluetooth hoparlör önerisi

Arkadaşlar merhaba. 10 metrekare bir dükkana bijuteri açıyoruz. Alan küçük ve dolu olacak. Bütçe dahilinde alabileceğimiz en güçlü hoparlör hangisi acaba. Şarj süresi konusunda iyi olursa harika olur.
  8. Burak Bayrı

İşletme için tablet önerisi

Çok teşekkür ederim ilginiz için..
  9. Burak Bayrı

Hocam bunun işlemci snapdragon mu ?
  10. Burak Bayrı

Arkadaşlar merhaba. Ufak bir işletme açıyoruz ve bize uygun fiyatlı bir tablet gerekli. Çok büyük bir kullanımı olmayacak tabletin. Hoparlöre bağlayıp müzik çalacak ve işletmenin instagram hesabı tablete kurulacak. Örnek olarak bir tane tablet buldum fakat tabletler konusunda bilgim yok. Bu ve...
  11. Burak Bayrı

Kasım indirimlerinde oyuncu koltuğu önerisi

Peki ses konusunda nasıl gacırtı gucurtu yok değil mi??
  12. Burak Bayrı

3 ay erteleme olan modellerden bakıyorum özellikle. Güncel olanlarda exvega var dikkat çeken fakat onun da hem çok iyi hem çok kötü yorumları var.
  13. Burak Bayrı

Malum kasım ayı indirimleri başladı hepsiburada da. Bütçe 8-10k arası. 3 ay ertelemeli modellerden en mantıklısı hangisi acaba ? Benim için konfordan sonra en önemli unsur kısa süre sonra gıcır gıcır ötmemesi. Şekli çok önemli değil. Rahat ve sessiz olsun yeterli.
  14. Burak Bayrı

Galatasaray - Rigas FS Maçı

Okan Buruk gidene kadar maçları izlememe kararı aldım. İzlerken bi bunaltı bi kasvet geliyor hayatıma. Adamlar kasabadan 15 kişi toplamış maça gelmiş puan alıp gittiler.
  15. Burak Bayrı

Logitech z333 Alt Frekans Çalışma sorunu

Arkadaşlar merhaba. Logitech Z333 aldım bir süre önce. Fakat ne kadar ayar yaparsam yapayım normal hoparlörler alt frekans çalışıyor. Dizi izliyorum birisi konuşurken resmen ufacık cihazlar masayı titretiyor. Var mı bir çözüm yolu ve ya sesi düzenleyecek uygun yollu bir ses kartı ?
  16. Burak Bayrı

RX 7800XT KULLANAN YAZABİLİR Mİ?

Powercolor red dewil modelini kullanıyorum. Çıt çıkarmıyor bendeki kart. 2K'da en yüksek ayarda oynuyorum ben de.
  17. Burak Bayrı

Transit araba bakıyoruz önerisi olan Ford transit customnasıldır

Otomatik ve ya manuel konusunda kullanıcı arkadaşlar daha bilinçlidir fakat Ford her zaman rakiplerine göre 1 tık fazla yakar. Fakat yaktığı yakıtı kalitesiyle örter. Yıllarca frigolu şekilde kullandım sadece 1 kere kasnak dağıttı. O da bizim hatamız olduğu için oldu kayışı zamanında...
  18. Burak Bayrı

Yetkili servis çivi giren lastiği tamir eder mi?

Lastik tamiri yüzünden garanti bozulmaz. Herhangi bir lastikçiye giderek tamir ettirebilirsiniz.
  19. Burak Bayrı

F/P Oyuncu Koltuğu Önerisi

Takip ediyorum ben de.
  20. Burak Bayrı

Yardım Egea 1.4 Yüksek Rölanti

Aynı araçtan var benim aracımda da bu şekilde. Sanırım yaz kış sıcaklık fark etmeden ilk çalışmada motorun kendine gelmesi için otomatik jikle çalışıyor.
Geri