Arama sonuçları: *

1. [Vandal]AliBabax06

Çözüldü✓ BIOS CPU Game Boost Görünmüyor

Görüldüğü üzere Ryzen 7 5800X3D işlemcimin game boost ayarını göremiyorum ve game boost kısmında işlemci aktif değil sebebi nedir nasıl çözülür. ( game boost aktif olmadı PBO ayarı yaptım o şekilde yüksek hızlarda kullanıyorum)
  2. [Vandal]AliBabax06

Çözüldü✓ Creative Sound Blasterx Ae-5 En İyi Kulaklık Ayarı Nedir?

Razer Barracuda kulaklığımda yüksek sedte cızırtı duyuyorum ve 7.1 konusunda creative i iyi bulamadım ayar önerir misiniz?
  3. [Vandal]AliBabax06

Oyun arkadaşı arıyorum.

312284178 Steam arkadaş kodum Left 4 Dead 2 severim oynayabiliriz.
  4. [Vandal]AliBabax06

Bilgisayar Kasa Önerisi

Kasam iyi değil eski sistemimin kasası Rampage Spectra önü kapalı , kasa önerim yok ama imkanın varsa konunun başındaki kasayı tercih edebilirsin ben bilmiyorum ama kullanıcı önermiş.
  5. [Vandal]AliBabax06

Bilgisayar Kasa Önerisi

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11677 Bende bu siteden almıştım 1 Seneye yakın oldu kullanıyorum herhangi sorun çıkarmadı.
  6. [Vandal]AliBabax06

Anakarttan kaynaklanan kasma var

Anakarttan ziyade sıkıntı SSD'de olmasın 1731094225 SSD'yi başka sistemde denediler mi
  7. [Vandal]AliBabax06

Çözüldü✓ Sapphıre RX6700XT PCIe 4.0 Portunda Görüntü Vermiyor

Konuyu açtığım zamanlarda sadece gen swıtch ayarını değiştirmiştim olmamıştı tekrardan bir denemek istedim ve BIOS üzerinde birkaç PCIe ayarıyla çözdüm , sonrasında bilgisayara elektrik gitmedi güç kaynağına kısa devre yaptırdım ve artık anladım ki benim bu işlerde yüzüm gülmüyor 😂 ama çok şükür...
  8. [Vandal]AliBabax06

Yardım Crucıal Ballıstıx RAM'lerim OC İçin Uygun mu?

RAM'lerim aynı olmalarına rağmen birisi neden D die acaba?
  9. [Vandal]AliBabax06

Öneri simulator oyunu önerisi

https://www.modland.net/ Sitesinde çok fazla mod bulunuyor oradan çokça mod indirdim ve ETS2 içinde kullanıyorum
  10. [Vandal]AliBabax06

Denemediyseniz OMSI2'de denenebilir gerçekçi bir oyundur
  11. [Vandal]AliBabax06

Beam NG için ne tür modlar arıyorsunuz?
  12. [Vandal]AliBabax06

Beam NG Drive,City Car Driving güzel oyunlar.
  13. [Vandal]AliBabax06

Öneri ⚠️⚠️⚠️Steam İstek Listesi Paylaşma Postu⚠️⚠️⚠️

https://store.steampowered.com/wishlist/profiles/76561198272549906#sort=order Listem içinde Bannerlord ve The Last Of Us'ı çok istiyorum ama pahalı geliyor bu siteden hangi sitede daha ucuz takip edebiliyorum https://www.enucuzoyun.com/ uygun bir fiyata gelirse hiç acımam alırım artık...
  14. [Vandal]AliBabax06

Maalesef olacağı yokmuş sağ olasın zamanını ayırdın belki başka birinin işine yarayacak olur tüm akla gelenleri sıralamış olduk.
  15. [Vandal]AliBabax06

Amd Ryzen 5 5600 1706730487 Sistem bilgilerim profilimde var zaten
  16. [Vandal]AliBabax06

Yine çalıştırmadı oranın bozuk olması ve diğer slotların sıkıntısız çalışması garip ama bozuk olsa ekran kartının fanları dönmezdi herhalde,ara ara dönüp duruyor güç alıyor ama bozuk olan nedir bilemedim. 1706730041 Gerçi gücü kablodan çekiyor doğru ya kaç gündür nasıl denediysem bildiğimi...
  17. [Vandal]AliBabax06

Tamam deneyeyim bakalım belki engel bir toz kalıntısı bir şey vardır
  18. [Vandal]AliBabax06

İkinci el aldım ama adam yıllar önce sıfır alıp hiç kullanmamıştı öyle bir olasılığı düşünmedim slot kirli mi acaba klavye temizleme fırçasıyla temizlesem statik elektriklenme yapar mı?
  19. [Vandal]AliBabax06

Şu an yazdığınızı uyguladım ama olmadı bilgisayarın şifre sorununu şifre kırıcı ISO ile çözdüm ve Adrenalin yazılımını kaldırmamış kaldırdım bilgisayarı tekrar başlatmadan ekran kartını 4.0'a takıp tekrar deneyeceğim. 1706728785 Sağ olun ama yazdıklarınız ekran kartını 4.0'da çalıştırmadı...
Geri